Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
1 day, 17 hours telt el
Games
1 day, 17 hours telt el
Játék ajánló
3 days, 1 hour telt el
Játék ajánló
3 days, 1 hour telt el
Színdarabok
5 days, 14 hours telt el
További hozzászólások
15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 205
  • Igazán jó buli volt,  amolyan jóféle összejövetel, mint anno a gyáli, hétvégi lövészetek voltak! Sokkal gyakrabban kellene ilyen! Dorog kicsit messzebb van mint Gyál, de telekocsi módban azért beférhetne 5-8 ilyen buli egy évbe! Sokat dobna a lövészek számán! Akik azután tán el-eljárnának versenyekre is!

Ja, én nemcsak holmi modernista vasakat vittem ám, csak a jó elöltöltő Mauseremmel való lövészet nem ihlette meg a fotóst! :-) Pedig azzal lőni még mindig nagyon jó! Oda visz, ahova tartod, mese nincs!   :heart:

És abban a Hi-power csőben tényleg volt egy lövedék! :-)  Ilyet tud egy nagyon legyengített töltés, ha “olyanja” van. Kb. 20-30-ból 1x, kiszámíthatatlanul. Tanulság  a gyenge, céllövő lőszer töltéshez.

Uraim!

jót játszottunk ma! :) Folytatás december 19.-én, ismét a dorogi lőtéren!

A képek itt megtekinthetőek.

üdv –

Gábor

November 7.-én szombaton tartunk egy közös kis élménylövészetet, kihasználva a dorogi lőtér lehetőségeit.

Kezdés 9:00-tól

Közös program: futócél lövészet tetszőleges fegyverekkel, a kovás pisztolytól a VZ-58-ig.

Egyéni program: saját fegyverek tetszés szerinti összekoszolása.

Étkezés: hozott anyagból.

Nevezési díj: 3000 Ft/fő, amelyet 100%-ban a dorogi lőtér támogatására fordítunk.

Ha tudsz olyat akit érdekelhet az esemény, kérlek szólj neki!

Kérlek jelezd részvételed ezen az űrlapon!

Holnap felhívom a dorogi lőteret, mehetünk-e minden komolyabb szervezettség nélkül, öncélúan.

Azért nem teljesen szabadprogramként, van egy ötletem. Meglátjuk :)

Hát a dorogi murit azt nem tudom átvállalni a távolság és egyebek miatt, de egy jóóóóóóóóóó kis Mikulás napi Búfelejtőt vagy Gondűzőt azt bevállalnék Wildkomlóson mindenféle huncutságal fűszerezve. Várom az érdeklődők jelentkezését szeretettel
    “Lesz Vigasz” Steve.

Drága Lövésztársak!

Be kell lássam, hogy a két munka és a vadászattal kapcsolatos szövetségi ügyintézés mellett egyéni teljesítőképességem végére értem. Nem tudom megszervezni idén a dorogi murit. De a napnak nem kell elvesznie, ha van valaki, aki átveszi a helyem a szervezésben. Ki vállalná?

SC

üdv!

Biztossá vált a holnapi utam derecskére. Én 6:30-7:00 között indulok bp-től.

A kocsiban van még hely. Aki becsatlakozna hozzám, az hívjon fel ma este 22:00-ig a 30-hatszáz29-mohácsi vész számon.

Ugyanitt elöltöltős sörétes vásárlás még aktuális, ez ügyben is várom a hívását annak aki eladná a sörétesét vagy sharps puskáját :)

Koszonom! Idokozben sikerult elernem. Remelem jo ido lesz :-)

• LQ
    • 2015-10-21-20:33

Szia Feri! Itt is rakerdezek: Tudsz valami elerhetoseget adni? Hanyra kell menni es hova?

Szia!

A buli Derecskén lesz, kezdés 9:30.

Feri melózik (úton van), ilyenkor nem fórumozik. Eléred a harminc86húsz575-ös számon.

Üdv: LQ

Szia Feri! Itt is rakerdezek: Tudsz valami elerhetoseget adni? Hanyra kell menni es hova?

SKALPVADÁSZAT

Kedves elöltöltős lövésztársak 2015. október 24.-én Derecskén a tavalyihoz hasonló lövészetet szervezünk. A feladatok különböző alakos köregységes és sziluett lőlapokra fognak zajlani. Kell hozzá egy akármilyen ET huzagolt puska (kivéve diopteres puskák), vagy revolver karabély és egy ET revolver. A végén pedig klasszikus revolverpárbaj lesz.

Nevezési díj: 3000 Ft. A skalpszerzőket éremmel jutalmazzuk.

Az ebéd pásztortarhonya lesz, ami benne van a nevezési díjban.

Aki nem akar éhes maradni kérem jelezze részvételi szándékát, hogy megfelelő mennyiségű alapanyagot szerezzek be!

1. szám

Bölényes lőlap, 50 m, 12 lövés, 30 perc, huzagolt puska, lővonalról asztalról töltve, értékelés: köregységek összege, minden találat és az érintő is számít.

2. szám

Lovas indián sziluett lőlap, 50 m, 12 lövés, 30 perc, huzagolt puska, lővonalról asztalról töltve, értékelés: sziluetten belüli találat 5 pont, a szakítás legalább 50%-a belül kell essen a sziluett körvonalán.

3. szám

Indiános lőlap, 25 m, 12 lövés, 15 perc, revolver, lővonalról asztalról töltve, értékelés: köregységek összege, minden találat és az érintő is számít.

4. szám

Farkas sziluett lőlap, 25 m, 12 lövés, 15 perc, revolver, lővonalról, értékelés: sziluetten belüli találat 5 pont, a szakítás legalább 50%-a belül kell essen a sziluett körvonalán.

Revolverpárbaj, 6 kamrára töltve.

Várunk szeretettel mindenkit!

Az esetleges változtatás jogát fenntartom.

Üdv, Feri!

Skalpvadászat!

Mellékletek:
    • LQ
    • 2015-10-07-12:43

Szia vfecasz!

Érdeklődnék, hogy fogunk-e skalpvadászni 24-én?

Üdv: LQ

Urak! Ki tudna pénteken estefelé elvinni engem és a cuccaim Nosztrára? Jó sok kacat kell egy ilyen hétvégéhez, ezért ha még értem is jönne Óbudára igen hálás lennék! :-) De az se baj, ha majd haza is tud hozni! :-)

Szekír fiam! Nem olvasol emailt. Szombaton lesz csak lövészet, megfeleő mennyiségű táborozó hiányában. Ellenben szombat reggel felveszlek, hozlak viszlek ha köll. SC

Olvasnék, ha kapnék! :-) De nem kapok.  És köszönöm, akkor reggel! És a Mausernek való végtelen hosszú rakodó hellyel!  ;-)

Azért kérlek szólj, hány órakor! :-)

15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 205

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.