-
- metalsystem
- 2016-01-08-11:48
Kulcsmester utolsó telefonos infója, hogy Jászfelső lesz a helyszín.Persze jó lenne megerősíteni.
Időjárás pedig sajnos tavasziasnak igérkezik.
- Nyomkeresõ
- 2016-01-08-10:07
Nekem csak egy elöltöltős navy51-es és egy 357-es cattleman-em van.. puskám nincs .. Ez gondolom nem elég a trapperkedéshez.
Maskarám nincs..
Habár nem lakom messze (Dorog melett), nem tudom hogyan lehetne odajutni és milyenek az útviszonyok..
Terepvadászok! kérlek válaszoljatok mihamarabb!
- metalsystem
- 2016-01-05-12:45
Sziasztok, Szintén mennék csak a ruházat… No meg az sem mindegy Nagykanizsáról, hogy hova.
Kérlek pontosítsatok minnél előbb, hogy tudjak készülni.
Kérdésem az lenne, hogy a lent említett két másik lőtéren van-é szerelt lőszeres korlátozás?
Üdv
Pali- Chariot
- 2016-01-04-22:00
és hasonlók játszanak!
:) Hangsúly a mondat végén! -3-5oC alatt én teljesen műanyag cowboy leszek! Nincs más, amiben estére nem leszek totálkáros! :(
- Kapszli
- 2016-01-04-21:39
Uraim! Esik a hó. Vasárnap? Márianosztra? Trapperkedés? Hótaposás? Sütés, főzés? Szigorúan beöltözve? Ki jönne? 15 fő a limit. SC
Ilyen szigorú időhöz nincs játszós ruhám! Szóval szívesen, de Gore-Tex bakancs és hasonlók játszanak! :)
Ha nem látszik, oké. :) Egyébként nem Nostra lesz, hanem Verőce vagy Jászfelső. Ki jön még?
- Chariot
- 2016-01-04-21:35
Uraim! Esik a hó. Vasárnap? Márianosztra? Trapperkedés? Hótaposás? Sütés, főzés? Szigorúan beöltözve? Ki jönne? 15 fő a limit. SC
Ilyen szigorú időhöz nincs játszós ruhám! Szóval szívesen, de Gore-Tex bakancs és hasonlók játszanak! :)
- vysca
- 2015-12-20-10:47
- Szabó Gábor
- 2015-12-19-21:00
Uraim!
nagyon köszönöm mindenkinek, hogy megtisztelte a mai évzáró rendezvényünket. Várakozásaimon felüli, 33 fő versenyzett és ezen felül számos érdeklődő is érkezett – reméljük, hamarosan a versenyeken is viszontláthatjuk őket!
Az eredmények dióhéjban:
– puska szóráskép kupa: Szekeres Tibor (40mm)
– pisztoly szóráskép kupa: Körtvélyesi László (39mm)
– futócél kupa: id. Szili János (külső 10-es 7 órába)A csapatverseny eredménye:
I. hely – “Nyitrai” csapat (215 pont, védekező)
II. hely – “VZ58” csapat (203 pont, ostromló)
III. hely – “Dancsok” csapat (185 pont, védekező)
IV. hely – “Szabó” csapat (170 pont, ostromló)A pontszámok számításánál figyelembe vettük a feladat teljesítéséhez szükséges időt, a leküzdött célok számát és a csapat létszámát is. Örülök, hogy az ostromló / védekező eredmények nem térnek el igazán, tehát nem a megoldandó feladat, hanem a csapat teljesítménye számított.
Külön köszönöm Andrásnak az egész napos segítséget és Árvai Imrééknek a vendéglátást, pláne a finom ebédet!
A képek itt elérhetőek. Aki fotózott még, őket kérem hogy osszák meg képeiket!
- Szabó Gábor
- 2015-11-09-13:23
csak a jó elöltöltő Mauseremmel való lövészet nem ihlette meg a fotóst!
mert a “fotós” akkor épp a saját fegyverével sz.pott :D
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.