Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 16-30 / 205
  • Ne feledjétek Jászfelsőn a party! szeptember 15-16-17! Rövid leirás készül majd az oldalra. Programokat majd le kell pontosítani, már amennyire akarjuk. A face oldalon is merültek fel ötletek kérlek ott is nézzetek körül. :yahoo:

üdv

Pali

LESZ OB.!Nos igazad van. Nem néztem a dátumot. Akkor legyen a következő hétvége, 28-29-30. Utána már több program is gondot okozna.

Pali bátyám! Van egy ötletem, amit már régóta dédelgetek. Mi lenne, ha amolyan móka gyanánt csinálnánk egy elöltöltős Target Sprint versenyt. A nosztrai lőtéren lehet távolságot beiktatni a célok közé. Kb 1 km futás teljes felszerelésben, megszakítva 3 fémcél lövészettel. Minden célt el kell találni, csak akkor lehet továbbfutni. Aki a leggyorsabb, az győz. Persze mindezt full 18-19. századi szerkóban. Tudom, hogy nem lesz népszerű a futás miatt, de azért páran csak lennénk rá. Miccósz?

Csak támogatni tudom az ilyen ötleteket. Esetleg felduzzaszthatnánk azt a kis patakot, melynek átszelésénél a  híd használata tilos.

Nagy Józsi kolléga már készül a kovapattintó work-shopra. Készül a bőr pendely. Kellemetlenséget tud okozni egy a gatya alá bemászó gombostűfejnyi kovaszilánk.

Nem tudnék ellenálni!Az én testem erre “vágyik”.De én még beiktatnám azt a nehezítést (stressz is legyen), hogy egy marék csappantyút kiszórok a fűbe és hegesztőkesztyűvel kell felvenni azt az 1 db-ot amivel a lövést ledod! :yahoo:

Na igen,és közben egy ,,sebesült” bajtársadat viszed a hátadon,és közben hangosan énekelsz!! :yahoo: – A csalisíp árus :bye:

Hátrafelé futva. Alakul ez egyerekek. :)

Nem tudnék ellenálni!Az én testem erre “vágyik”.De én még beiktatnám azt a nehezítést (stressz is legyen), hogy egy marék csappantyút kiszórok a fűbe és hegesztőkesztyűvel kell felvenni azt az 1 db-ot amivel a lövést ledod! :yahoo:

Na igen,és közben egy ,,sebesült” bajtársadat viszed a hátadon,és közben hangosan énekelsz!! :yahoo:

– A csalisíp árus :bye:

Bekötött szemmel? :good:

LESZ OB.!Nos igazad van. Nem néztem a dátumot. Akkor legyen a következő hétvége, 28-29-30. Utána már több program is gondot okozna.

Pali bátyám! Van egy ötletem, amit már régóta dédelgetek. Mi lenne, ha amolyan móka gyanánt csinálnánk egy elöltöltős Target Sprint versenyt. A nosztrai lőtéren lehet távolságot beiktatni a célok közé. Kb 1 km futás teljes felszerelésben, megszakítva 3 fémcél lövészettel. Minden célt el kell találni, csak akkor lehet továbbfutni. Aki a leggyorsabb, az győz. Persze mindezt full 18-19. századi szerkóban. Tudom, hogy nem lesz népszerű a futás miatt, de azért páran csak lennénk rá. Miccósz?

LESZ OB.!Nos igazad van. Nem néztem a dátumot. Akkor legyen a következő hétvége, 28-29-30. Utána már több program is gondot okozna.

Kedves Uraim, Márianosztra újratöltve 2017, Okulva az előző évek nehézkes szervezéséből, idén mindenképen 3 napos lesz ez a találkozó. Egyeztetve a kemény maggal a Balaton Kupán, ezt az időpontot első körben Július 21-22-23-ra tűztük ki. Péntek délutáni érkezésel vasárnap délutáni indullással kell számolni. A lőtérnek fix díja lesz, amely értelemszerűen minnél többen leszünk annál kedvezőbben alakul. Táborozás, ólomöntés szabadtűznél,gitározás, szolid italozás. Fanatikusok előnyben! üdv Pali

:good:

:good:

Valamiről lemaradtam? Ez a lista szerint az OB ideje (Euroliga is), és Sarlós. Info hiányom van….. Nem lesz OB?

Kedves Uraim, Márianosztra újratöltve 2017,

Okulva az előző évek nehézkes szervezéséből, idén mindenképen 3 napos lesz ez a találkozó.

Egyeztetve a kemény maggal a Balaton Kupán, ezt az időpontot első körben Július 21-22-23-ra tűztük ki.

Péntek délutáni érkezésel vasárnap délutáni indullással kell számolni. A lőtérnek fix díja lesz, amely értelemszerűen minnél többen leszünk annál kedvezőbben alakul.

Táborozás, ólomöntés szabadtűznél,gitározás, szolid italozás. Fanatikusok előnyben!

üdv

Pali

Elöltöltős söréteshez hagyományos “antik” patinás korongvető(agyaggalamb dobó) passzol. Ki tudja milyen korú, E.Grell & Co. Haynau által gyártott v. árusított eredeti állapotú, működő, állványra szerelhető szerkezet eladó 15.000 Ft-ért. Jár hozzá 3 nagy doboz fekete és narancssárga korong is.
    vyscag kukac gmail pont com

Mellékletek:
    • LQ
    • 2017-04-20-15:40

Kedves Kartácsok!

Kb. 1 órát töltöttem a neten a várható időjárás “tanulmányozásával”. Sajnos szombaton Apafán, nagy valószínűséggel, nem lesz elfogadható idő. Eső várható, meg erős szél, és ők nekünk nem barátaink. Inkáb szeretném nélkülük megtartani ezt a rendezvényt. Szubjektív okok miatt a megcélozható új időpont június 17. Kicsit messze van, de legalább nagyobb esélyünk lesz a jó időre.

:( :( :(

Üdv: LQ

Szervusztok!

Lőtérbúcsúztató lövészet lesz Nagypénteken.

Szolnok Milléri lőtér április 14.-én 9:00-től.

:cry:

Üdv: Tamás alias Wasicuya

• LQ
    • 2017-04-03-19:28

Kedves kartácsok!

Aki tervezi a részvételt a 22.-i sörétes 7 próbán, kérem küldjön nekem egy mailt, a célanyag logisztika miatt. Köszönöm. gp20031227kukacgmailpontcom

Üdv: LQ

• LQ
    • 2017-03-27-13:00

ZOMBI VADÁSZAT

Az USA Kormánya már a ’90-es években készített vészforgatókönyvet egy világméretű zombi járvány kitörésére. Azóta már több országban is készültek zombi-apokalipszis tanulmányok és konkrét intézkedési tervek. Természetesen kezeljük kellő komolysággal ezeket az információkat, de arra mindenesetre elérkezettnek látjuk az időt, hogy megrendezzük az első zombi sziluett lövészetet.

A lövésztalálkozó időpontja: 2017. 05. 20., Szombat.

Helyszín: Derecske városi lőtér.

Kezdés 10:00-kor.

Versenyszámok: 4 zombis sziluett célt kell „leküzdeni”. Kettőt puskával, 50 m-en (simacsövű puska 25 m), és kettőt revolverrel/pisztollyal 25 m-en. Bármilyen elöltöltős puska, pisztoly vagy revolver használható nincs megkötés. A fegyvereknek rendelkezniük kell érvényes műszaki kártyával. Az egyes célokra 10 lövést kell leadni 25 perc alatt. A lövészet lőállásból történik, szabadkezes tartással, marokfegyvernél a kétkezes fogás megengedett. Az egyes célokon a jelölt területek találatáért 10 pont jár. Jelölt területen kívüli találat 0 pont. Azokon a célokon ahol van „védendő” terület, azok eltalálásáért 5 pont levonás jár. A jelölt terület találata akkor érvényes, ha a találat a körvonalon belül szakít, azaz az érintő nem számít találatnak.

Az első három helyezett meg lesz dicsérve.

Nevezési díj: 2000 Ft,-

Ebédre meleg-étel lesz biztosítva (slambuc). Evőeszközt (villa, kanál, tányér) kérjük, hozzatok magatokkal (óvjuk környezetünket).

Az apokalipszis túlélők, ill. akiknek marad energiája ebéd után, azok tovább folytathatják a célok ritkítását revolverrel, időre. Lesznek támadó zombi csirkék és más érdekes fémcélok.
    A lövésztalálkozón való részvétel feltétele az elöltöltős vizsga megléte és érvényes sportegyesületi tagság. A lövészet során látás és hallásvédő viselése kötelező. A lőtér területén a vonatkozó biztonsági rendszabályok betartása kötelező.
    Szeretettel várunk minden résztvevőt és érdeklődőt.

RUMCÁJSZ LE

15 bejegyzés megtekintése - 16-30 / 205

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.