-
- metalsystem
- 2017-09-01-09:13
Ne feledjétek Jászfelsőn a party! szeptember 15-16-17! Rövid leirás készül majd az oldalra. Programokat majd le kell pontosítani, már amennyire akarjuk. A face oldalon is merültek fel ötletek kérlek ott is nézzetek körül.
üdv
Pali
- kiskálmi
- 2017-05-27-10:17
LESZ OB.!Nos igazad van. Nem néztem a dátumot. Akkor legyen a következő hétvége, 28-29-30. Utána már több program is gondot okozna.
Pali bátyám! Van egy ötletem, amit már régóta dédelgetek. Mi lenne, ha amolyan móka gyanánt csinálnánk egy elöltöltős Target Sprint versenyt. A nosztrai lőtéren lehet távolságot beiktatni a célok közé. Kb 1 km futás teljes felszerelésben, megszakítva 3 fémcél lövészettel. Minden célt el kell találni, csak akkor lehet továbbfutni. Aki a leggyorsabb, az győz. Persze mindezt full 18-19. századi szerkóban. Tudom, hogy nem lesz népszerű a futás miatt, de azért páran csak lennénk rá. Miccósz?
Csak támogatni tudom az ilyen ötleteket. Esetleg felduzzaszthatnánk azt a kis patakot, melynek átszelésénél a híd használata tilos.
Nagy Józsi kolléga már készül a kovapattintó work-shopra. Készül a bőr pendely. Kellemetlenséget tud okozni egy a gatya alá bemászó gombostűfejnyi kovaszilánk.
- Kapszli
- 2017-05-19-14:11
Nem tudnék ellenálni!Az én testem erre “vágyik”.De én még beiktatnám azt a nehezítést (stressz is legyen), hogy egy marék csappantyút kiszórok a fűbe és hegesztőkesztyűvel kell felvenni azt az 1 db-ot amivel a lövést ledod!
Na igen,és közben egy ,,sebesült” bajtársadat viszed a hátadon,és közben hangosan énekelsz!!
– A csalisíp árus
Hátrafelé futva. Alakul ez egyerekek. :)
- gunner
- 2017-05-19-10:04
Nem tudnék ellenálni!Az én testem erre “vágyik”.De én még beiktatnám azt a nehezítést (stressz is legyen), hogy egy marék csappantyút kiszórok a fűbe és hegesztőkesztyűvel kell felvenni azt az 1 db-ot amivel a lövést ledod!
Na igen,és közben egy ,,sebesült” bajtársadat viszed a hátadon,és közben hangosan énekelsz!!
– A csalisíp árus
- Kapszli
- 2017-05-19-09:57
Bekötött szemmel?
- metalsystem
- 2017-05-19-08:17
- Kapszli
- 2017-05-18-15:55
LESZ OB.!Nos igazad van. Nem néztem a dátumot. Akkor legyen a következő hétvége, 28-29-30. Utána már több program is gondot okozna.
Pali bátyám! Van egy ötletem, amit már régóta dédelgetek. Mi lenne, ha amolyan móka gyanánt csinálnánk egy elöltöltős Target Sprint versenyt. A nosztrai lőtéren lehet távolságot beiktatni a célok közé. Kb 1 km futás teljes felszerelésben, megszakítva 3 fémcél lövészettel. Minden célt el kell találni, csak akkor lehet továbbfutni. Aki a leggyorsabb, az győz. Persze mindezt full 18-19. századi szerkóban. Tudom, hogy nem lesz népszerű a futás miatt, de azért páran csak lennénk rá. Miccósz?
- metalsystem
- 2017-05-15-12:46
- Misó
- 2017-05-15-11:18
Kedves Uraim, Márianosztra újratöltve 2017, Okulva az előző évek nehézkes szervezéséből, idén mindenképen 3 napos lesz ez a találkozó. Egyeztetve a kemény maggal a Balaton Kupán, ezt az időpontot első körben Július 21-22-23-ra tűztük ki. Péntek délutáni érkezésel vasárnap délutáni indullással kell számolni. A lőtérnek fix díja lesz, amely értelemszerűen minnél többen leszünk annál kedvezőbben alakul. Táborozás, ólomöntés szabadtűznél,gitározás, szolid italozás. Fanatikusok előnyben! üdv Pali
Valamiről lemaradtam? Ez a lista szerint az OB ideje (Euroliga is), és Sarlós. Info hiányom van….. Nem lesz OB?
- metalsystem
- 2017-05-15-09:52
Kedves Uraim, Márianosztra újratöltve 2017,
Okulva az előző évek nehézkes szervezéséből, idén mindenképen 3 napos lesz ez a találkozó.
Egyeztetve a kemény maggal a Balaton Kupán, ezt az időpontot első körben Július 21-22-23-ra tűztük ki.
Péntek délutáni érkezésel vasárnap délutáni indullással kell számolni. A lőtérnek fix díja lesz, amely értelemszerűen minnél többen leszünk annál kedvezőbben alakul.
Táborozás, ólomöntés szabadtűznél,gitározás, szolid italozás. Fanatikusok előnyben!
üdv
Pali
- vysca
- 2017-04-21-15:27
Elöltöltős söréteshez hagyományos “antik” patinás korongvető(agyaggalamb dobó) passzol. Ki tudja milyen korú, E.Grell & Co. Haynau által gyártott v. árusított eredeti állapotú, működő, állványra szerelhető szerkezet eladó 15.000 Ft-ért. Jár hozzá 3 nagy doboz fekete és narancssárga korong is.
vyscag kukac gmail pont com- LQ
- 2017-04-20-15:40
Kedves Kartácsok!
Kb. 1 órát töltöttem a neten a várható időjárás “tanulmányozásával”. Sajnos szombaton Apafán, nagy valószínűséggel, nem lesz elfogadható idő. Eső várható, meg erős szél, és ők nekünk nem barátaink. Inkáb szeretném nélkülük megtartani ezt a rendezvényt. Szubjektív okok miatt a megcélozható új időpont június 17. Kicsit messze van, de legalább nagyobb esélyünk lesz a jó időre.
:( :( :(
Üdv: LQ
- LQ
- 2017-03-27-13:00
ZOMBI VADÁSZAT
Az USA Kormánya már a ’90-es években készített vészforgatókönyvet egy világméretű zombi járvány kitörésére. Azóta már több országban is készültek zombi-apokalipszis tanulmányok és konkrét intézkedési tervek. Természetesen kezeljük kellő komolysággal ezeket az információkat, de arra mindenesetre elérkezettnek látjuk az időt, hogy megrendezzük az első zombi sziluett lövészetet.
A lövésztalálkozó időpontja: 2017. 05. 20., Szombat.
Helyszín: Derecske városi lőtér.
Kezdés 10:00-kor.
Versenyszámok: 4 zombis sziluett célt kell „leküzdeni”. Kettőt puskával, 50 m-en (simacsövű puska 25 m), és kettőt revolverrel/pisztollyal 25 m-en. Bármilyen elöltöltős puska, pisztoly vagy revolver használható nincs megkötés. A fegyvereknek rendelkezniük kell érvényes műszaki kártyával. Az egyes célokra 10 lövést kell leadni 25 perc alatt. A lövészet lőállásból történik, szabadkezes tartással, marokfegyvernél a kétkezes fogás megengedett. Az egyes célokon a jelölt területek találatáért 10 pont jár. Jelölt területen kívüli találat 0 pont. Azokon a célokon ahol van „védendő” terület, azok eltalálásáért 5 pont levonás jár. A jelölt terület találata akkor érvényes, ha a találat a körvonalon belül szakít, azaz az érintő nem számít találatnak.
Az első három helyezett meg lesz dicsérve.
Nevezési díj: 2000 Ft,-
Ebédre meleg-étel lesz biztosítva (slambuc). Evőeszközt (villa, kanál, tányér) kérjük, hozzatok magatokkal (óvjuk környezetünket).
Az apokalipszis túlélők, ill. akiknek marad energiája ebéd után, azok tovább folytathatják a célok ritkítását revolverrel, időre. Lesznek támadó zombi csirkék és más érdekes fémcélok.
A lövésztalálkozón való részvétel feltétele az elöltöltős vizsga megléte és érvényes sportegyesületi tagság. A lövészet során látás és hallásvédő viselése kötelező. A lőtér területén a vonatkozó biztonsági rendszabályok betartása kötelező.
Szeretettel várunk minden résztvevőt és érdeklődőt.RUMCÁJSZ LE
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.