Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
11 hours, 10 minutes telt el
Games
11 hours, 10 minutes telt el
Játék ajánló
1 day, 19 hours telt el
Játék ajánló
1 day, 19 hours telt el
Színdarabok
4 days, 8 hours telt el
További hozzászólások
15 bejegyzés megtekintése - 166-180 / 205
  • Kedves Lövésztársak! Azt szeretném kérni, hogy a szombati ebéd elfogyasztásához hozzatok egy edényt (csajkát, tányért) és egy kanalat, mert evőeszközökben szűkölködünk. A műanyagtányérnak meg nem vagyok nagy híve (legyünk egy kicsit “környezettudatosak” vagy még jobb, ha inkább autentikusak). Üdvözlettel: Tamás

Üdv Fehérember!

Köszönöm ezt a jó hangulatú versenyt és napot, amit a prémvadászattal tölthettünk. Jó programok, remek társaság, mi kellhet még?   :good:

Annyi kérésem lenne viszont, hogy a kabátom sikerült ott felejtenem a lőtéren, a legközelebbi találkozásig megőriznéd nekem?

Üdv: Etheus

Kedves Lövésztársak!

Azt szeretném kérni, hogy a szombati ebéd elfogyasztásához hozzatok egy edényt (csajkát, tányért) és egy kanalat, mert evőeszközökben szűkölködünk. A műanyagtányérnak meg nem vagyok nagy híve (legyünk egy kicsit “környezettudatosak” vagy még jobb, ha inkább autentikusak).

Üdvözlettel: Tamás

Szervusztok!

Megkérem a pénteken érkezőket, hogy egy telefonszámot küldjenek el privátban nekem, hogy az érkezés időpontját meg tudjuk beszélni.

Nyilván akkorra mennék ki én is, hogy tudjam fogadni az érkezőt.

Üdvözlettel: Fehérember

Sziasztok!
    Akadt egy kereskedő is a találkozón, az árukészlete éppen a prémvadászoknak való.
    Lőporosszarutól a vaddisznófogig nagy választékkal rendelkezik.

Itt lehet megtekinteni:
    http://www.blondriverrandezvous.eoldal.hu/cikkek/kerskedoknek.html

Sziasztok!

Néhány érdekes linket tettem fel az oldalra, hátha valakit érdekel.

A Green River Randezvous még hasonló elnevezésű is, mint a miénk, persze a képek láttán irigykedhetünk, mikor lesz nekünk lovas táborunk? A francia indiánháborús hagyományőrzőket is érdemes megnézni. De nekem kedvencem a trapper múzeum.

http://www.blondriverrandezvous.eoldal.hu    (a kedvenc linkek között jobb oldalon)

Jó böngészést: Tamás

Köszi!

Várom a képeket!

Szia

Megkaptam, mi több válaszoltam is.

Egyébként mindkét irányból megjött, nagyjából 1 időben.

Wasicuya testvérem Kérlek adj valami elérhetőséget, volna pár kérdésem privátban. :) A blondriver oldalán nem láttam email cimet. Az enyém dancsok.strogg.zoltan@gmail.com

Szia!

Többször is próbáltam elküldeni a válasz emailt a kérdéseidre, de hibaüzenetet kaptam, lehet hogy a freemail vacakol, ezért citromail-el is próbáltam. Ha nem kaptad meg írj még, ha igen nyugtázd!

Üdv: Tamás

Bocsi!

Ezt elfelejtettem feltenni az oldalra.

Az egyesület email címe: szelvhe@freemail.hu

Wasicuya testvérem

Kérlek adj valami elérhetőséget, volna pár kérdésem privátban. :) A blondriver oldalán nem láttam email cimet.

Az enyém dancsok.strogg.zoltan@gmail.com

Nos szóltam a cégben, hogy kéne célpont, most mindenki nekem gyűjt pet palackot, és amolyan műanyag befőttes “üveg” is lesz pár darab. Olyan 15-25 palack körül lehet számolni. (1,5 literesek) Már most van 10db, és még két hétig megy a célpont gyűjtés. Szóval palackokat tudok vinni.

Az jó lesz! :yes:

Nos szóltam a cégben, hogy kéne célpont, most mindenki nekem gyűjt pet palackot, és

amolyan műanyag  befőttes “üveg” is lesz pár darab. Olyan 15-25 palack körül lehet számolni. (1,5 literesek)

Már most van 10db, és még két hétig megy a célpont gyűjtés. Szóval palackokat tudok vinni.

Hol lesz helyileg? B-)

Persze mindig elfelejtem, hogy sokan nem jártak még nálunk.

Szóval Szolnokon a Milléri Lőtéren.  A honlapra majd teszek fel térképet is, azoknak akik még nem voltak.

A honlapot meg természetesen linkelem majd, hiszen rengeteg víz lefojt a Blondriver-en tavaly óta.

Hol lesz helyileg?  B-)

15 bejegyzés megtekintése - 166-180 / 205

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.