-
- Young Shatterhand
- 2014-04-24-06:47
Én is jelentkezem a foglalkozásra. Táplálkozást elősegitő szettem nekem is van :))
- Etheus
- 2014-04-23-18:19
N-SSA LÖVÉSZTALÁLKOZÓ
Helyszín: az eredetileg Apafára tervezett találkozó, a 100 m-es pálya kiépítésének elhúzódása miatt, JÁSZFELSŐSZENTGYÖRGYÖN kerül megrendezésre. Időpont: 2014. 05. 24. Kezdés 10 órakor. Program: 4 kör puska (2x50m, 2x100m), 4 kör revolver (3x25m, 1x50m). Nevezési díj: 3000 Ft/fő. Ebéd: csilisbab marhahússal (benne van a nevezési díjban). A környezettudatosság térnyerése okán az eldobható evőeszközök és tányérok használata megszűnik. Azaz kérek mindenkit, hogy kanálgépet, csajkát, tányért hozzon! Kis szigorúság a részemről, hogy kaját csak annak tudok biztosítani, aki részvételi szándékát valamilyen formában jelzi felém a találkozó előtt. Díjazás: minden résztvevő érdemérem jutalmazásban részesül. Részvételi feltétel az elöltöltő-fegyveres vizsga megléte, és sportegyesületi tagság. A résztvevőkre az elöltöltő-fegyveres lövészet vonatkozó előírásai és szabályai érvényesek! Tisztelettel kérjük a résztvevőket, hogy lehetőségeikhez mérten korhű ruházatban jelenjenek meg! SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN RÉSZTVEVŐT ÉS ÉRDEKLŐDŐT.Szia,
akkor gyorsan jelentkeznék, nehogy lemaradjak a kajáról :) (Csajka van, éljenek a fák
)
Etheus
- LQ
- 2014-04-22-13:49
N-SSA LÖVÉSZTALÁLKOZÓ
Helyszín: az eredetileg Apafára tervezett találkozó, a 100 m-es pálya kiépítésének elhúzódása miatt, JÁSZFELSŐSZENTGYÖRGYÖN kerül megrendezésre.
Időpont: 2014. 05. 24. Kezdés 10 órakor.
Program: 4 kör puska (2x50m, 2x100m), 4 kör revolver (3x25m, 1x50m).
Nevezési díj: 3000 Ft/fő.
Ebéd: csilisbab marhahússal (benne van a nevezési díjban). A környezettudatosság térnyerése okán az eldobható evőeszközök és tányérok használata megszűnik. Azaz kérek mindenkit, hogy kanálgépet, csajkát, tányért hozzon! Kis szigorúság a részemről, hogy kaját csak annak tudok biztosítani, aki részvételi szándékát valamilyen formában jelzi felém a találkozó előtt.
Díjazás: minden résztvevő érdemérem jutalmazásban részesül.
Részvételi feltétel az elöltöltő-fegyveres vizsga megléte, és sportegyesületi tagság. A résztvevőkre az elöltöltő-fegyveres lövészet vonatkozó előírásai és szabályai érvényesek!
Tisztelettel kérjük a résztvevőket, hogy lehetőségeikhez mérten korhű ruházatban jelenjenek meg!
SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN RÉSZTVEVŐT ÉS ÉRDEKLŐDŐT.
- Wasicuya
- 2014-04-14-22:05
Szervusztok!
Hosszú vajúdás után megszületett a találkozó mozgóképes beszámolója.
http://www.blondriverrandezvous.eoldal.hu/cikkek/videok.html
Üdv.: Fehérember
- Young Shatterhand
- 2014-04-06-08:26
Heroes of Blondriver. A tegnapi album válogatott képei, régi stilusban, és vadnyugati történetbe szedve
https://picasaweb.google.com/114672856848108133067/Heroes_of_Blondriver?authuser=0&feat=directlink
- Dino78
- 2014-04-05-18:55
Sziasztok! Köszönöm én is a lehetőséget, bár zöldfülűként még csak bámészkodtam, de úgy érzem a feketelőpor füstje most már végképp megfertőzött. Ráadásul most át tudtam venni az első puskámat is, amit pár lövés erejéig azon nyomban ki is próbálhattam. Köszi a segítőkész jótanácsokat mindenkinek!
Dénes
- Wasicuya
- 2014-04-05-18:33
Sziasztok!
Köszönöm!
Minden összejövetel olyan mint azok akik összejönnek, úgy hogy a köszönet Titeket illet a szép napért!
Én többnyire videóztam, még kapok hozzá videó és képanyagot, akkor összevágom és felteszem.
Azért egy csatában még az ügyesek is kaphatnak ólmot, De ígérem jövőre a teszek még csavart a díjazásba, hátha jut másnak is egy kis nedű nem csak a szerencsésnek(sajna a flaskában az utolsó cseppekből volt, mert ősszel csak 4l lett).
Kár hogy nem készültem a palackgyilkos nevű díjjal, mert Charles megérdemelte volna.
Üdv: Tamás
- Young Shatterhand
- 2014-04-05-18:01
Sziasztok.
Sógorommal már péntek este megnyitottuk a tábort, remek husit is sütöttünk, és sokat beszélgettünk, majd elszivtuk a békepipát, igy örökké bajtársakká fogadtuk egymást. Fehéremberrel délután is, és másnap hajnalba útra keltünk.
Alaposan felderitettük a terepet, hogy mire jöttök már biztonságos tábort találjatok, indiánoktól, és gonosztevőktől, és mindeféle ellenség nélküli környékre.
Némi csetepaté volt csak, tőrbe akartak csalni a szikláknál, de fehéremberrel tartottuk magunkat, és kitörtünk, majd a homozsákokból épült sáncot védtük, a rajtaütés sikertelenségén feldühödött indiánoktól. Ma hajnalra már eltakarodtak, bejártuk az egész holtágat, de nyomukat sem láttuk, csak egy kósza hajnali rajtaütésre tellett tőlük mindössze :)
Ime a képek első adagja amit iziben megkaptam, és gyorsan fel is töltöttem. Lesz még, mert fehérember is sűrűn dokumentálta a mi, és a ti hőstetteiteket.
https://picasaweb.google.com/114672856848108133067/Blondriver2014_apr45?authuser=0&feat=directlink
(még nincsenek felcimkézve, de gyorsan felraktamő ket, tudom, hogy tűkön űlve várjátok.)
Köszönöm LQ a dicsérő szavakat :)
És az a duplacsöves emulatba ejtő volt tényleg. Ethes reméljük már jobban van , a harc hevében meggyógyult :)
- LQ
- 2014-04-05-17:34
Szia Fehérember!
Köszönöm Én is a jól sikerült randevút. Élménydús nap volt.
Röviden összefoglalva:
Ha bármikor, bármi döntetlenre végződik, akkor Etheust kell kihirdetni győztesként. Még akkor is, ha nincs jelen.
Ma láttam a legszebb antik elöltöltős fegyvert eddig életemben. Egy gyönyörű damaszkolt dupla csövűt.
Charles-nak mindegy, hogy mi az csak mozogjon (az a 3 lyuk a lengőpalackban nagyon szép volt).
Doki Hawken-jének a csöve még mindig nem kopott ki.
A szerencsések pálinkát kapnak, az ügyesek meg ólmot.
Üdv: LQ
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.