Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 136-150 / 205
  • SKALPVADÁSZAT Kedves elöltöltős lövésztársak 2014. október 11.-én Derecskén a tavalyihoz hasonló lövészetet szervezünk. A feladatok különböző alakos köregységes és sziluett lőlapokra fognak zajlani. Kell hozzá egy akármilyen ET huzagolt puska (kivéve diopteres puskák) és egy ET revolver. Levezetésnek pedig lesz egy kis tomahawk-lándzsa dobálás. Nevezési díj: 3000 Ft. Az ügyeseket éremmel jutalmazzuk. Az ellátmány grillezett, pácolt tarja lesz, ami benne van a nevezési díjban. Aki nem akar éhes maradni kérem jelezze részvételi szándékát, hogy megfelelő mennyiségű alapanyagot szerezzek be! SKALPVADÁSZAT Megszületett a végleges programterv, jó mazsolázást! 1. szám Bölényes lőlap, 50 m, 12 lövés, 30 perc, huzagolt puska, lővonalró ruházatról töltve, értékelés: köregységek összege, minden találat és az érintő is számít. 2. szám Lovas indián sziluett lőlap, 50 m, 12 lövés, 30 perc, huzagolt puska, lővonalról ruházatról töltve, értékelés: sziluetten belüli találat 5 pont, a szakítás legalább 50%-a belül kell essen a sziluett körvonalán. 3. szám Indiános lőlap, 25 m, 12 lövés, 15 perc, revolver, lővonalról asztalról töltve, értékelés: köregységek összege, minden találat és az érintő is számít. 4. szám Farkas sziluett lőlap, 25 m, 12 lövés, 15 perc, revolver, lővonalról, értékelés: sziluetten belüli találat 5 pont, a szakítás legalább 50%-a belül kell essen a sziluett körvonalán. Tomahawk, lándzsa célba dobás. 5 dobás, minden találat 5 pont. Várunk szeretettel mindenkit!

Szia,

ha semmi nem jön közbe, hárman mennénk majd, elemózsiát is kérve  :bye:

-Kattys

-Young Shatterhand,

és jómagam.

Üdv: Etheus

SKALPVADÁSZAT

Kedves elöltöltős lövésztársak 2014. október 11.-én Derecskén a tavalyihoz hasonló lövészetet szervezünk. A feladatok különböző alakos köregységes és sziluett lőlapokra fognak zajlani. Kell hozzá egy akármilyen ET huzagolt puska (kivéve diopteres puskák) és egy ET revolver. Levezetésnek pedig lesz egy kis tomahawk-lándzsa dobálás.

Nevezési díj: 3000 Ft. Az ügyeseket éremmel jutalmazzuk.

Az ellátmány grillezett, pácolt tarja lesz, ami benne van a nevezési díjban.

Aki nem akar éhes maradni kérem jelezze részvételi szándékát, hogy megfelelő mennyiségű alapanyagot szerezzek be!

SKALPVADÁSZAT

Megszületett a végleges programterv, jó mazsolázást!

1. szám

Bölényes lőlap, 50 m, 12 lövés, 30 perc, huzagolt puska, lővonalró ruházatról töltve, értékelés: köregységek összege, minden találat és az érintő is számít.

2. szám

Lovas indián sziluett lőlap, 50 m, 12 lövés, 30 perc, huzagolt puska, lővonalról ruházatról töltve, értékelés: sziluetten belüli találat 5 pont, a szakítás legalább 50%-a belül kell essen a sziluett körvonalán.

3. szám

Indiános lőlap, 25 m, 12 lövés, 15 perc, revolver, lővonalról asztalról töltve, értékelés: köregységek összege, minden találat és az érintő is számít.

4. szám

Farkas sziluett lőlap, 25 m, 12 lövés, 15 perc, revolver, lővonalról, értékelés: sziluetten belüli találat 5 pont, a szakítás legalább 50%-a belül kell essen a sziluett körvonalán.

Tomahawk, lándzsa célba dobás.

5 dobás, minden találat 5 pont.

Várunk szeretettel mindenkit!

Szia,

ellátás lesz esetleg? Lövésszám? Csak, hogy tudjak készülni  :yahoo:

Etheus

”   Etheus     …..       akkor gyorsan jelentkeznék, nehogy lemaradjak a kajáról :) (Csajka van, éljenek a fák  :bye: )  ”

Magyarul : Egyél hódot-ültes fákat  ”   :)

• LQ
    • 2014-05-20-19:59

Sziasztok!

Sajnos ma hárman is lemondták a részvételüket a szombati N-SSA-ról, a korábbi listához képest. Nem jó hír, de ez még önmagában nem lenne tragikus. Viszont a visszalépők között van Misó is, az “örökös” muníció felelősünk. Mással meg nem tudom megoldani a szállítást.

Elnézést kérek minden érintettől, de úgy döntöttem, hogy lefújom a szombati murit.

Üdv: LQ

Sziasztok!
    Sajnos én biztosan nem tudok menni. A MH szervezett nekem szabadidős tevékenységet szombatra. :)

Hozok még egy embert de csak fotózni, lehet Holmes és SzaboG is jön de ez még képlékeny

• LQ
    • 2014-05-13-06:11

Az eddigi, várható összetétel Jászfelsőre 24.-én.

Kékek:

Doki,

Misó,

Szabotom

Szürkék:

Etheus,

CW,

Fülöpgabi,

Vfecasz,

Fehérember,

Kattys,

LQ.

Mint ahogy látszik Yenkikre lenne még szükség. Hogy növeljem a harci kedvet: ADUNK EGY KÖR ELŐNYT. :yes:

• LQ
    • 2014-04-29-06:32

Szia Fehérember!

Felírva.

Szia LQ!

Egy déli is csatlakozna személyemben.

Üdv: Tamás

• LQ
    • 2014-04-24-18:54

Köszönöm Tamás.

Hadtáplistán vagy. :yes:

Á! Nem ebbe a topikba szántam, hanem az elöltöltős vadászatba.

Szia Attila!

A CW emailcímét nem szereti minden levelező program.

A válaszkor töröld ki a cím duplázását, úgy hogy csak egyszer legyen leírva a cím mindenféle nem oda illő jelek nélkül (gondolok az ilyenekre: <…>), akkor sikerülnie kell.

15 bejegyzés megtekintése - 136-150 / 205

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.