-
- gunner
- 2018-06-27-15:45
Sziasztok Érdeklődnék hogy a szolnoki Milléri lőtéren . Milyen rendszereséggel szoktatok ősszegyülni . És lenne e lehetőség kimeni hozátok ? Shardik
Szándékosan írsz így, vagy szívtál valamit?
.Uff.
- S.laci
- 2018-06-18-06:30
Köszönöm hogy kiprobálhattam az elöltöltös lövészettet Wasicuya . Nagyon nagy élmény . A füstel kapcsolatos jóslatod igaznak bizonyult . Legközelebb jobban felkészülök
, remélem adigra szerzek egy saját vasat is . Shardik
Hát ennyi.Bevégeztetett.
- Babiti
- 2017-12-05-06:27
Derecske Winter Wild East 2017.A lövésztalálkozó időpontja: 2017.12.09, Szombat.Helyszín: Derecske városi lőtér.Kezdés 10:00-kor.Versenyszámok: 5-6 CAS pálya. Előltöltős revolverrel, és puskával kell leküzdeni fém célokat, minél gyorsabban. A hibázásokat 3 másodpercnyi büntetéssel „díjazzuk”. A leggyorsabb nyer.Az első három helyezett érem, oklevél, vállveregetés és éljenzés elismerésben részesül.Nevezési díj: 3000 Ft. Lesz lángos, zsíroskenyér, kávé, tea, ásványvíz. A verseny után szalonasűtés.A lövésztalálkozón való részvétel feltétele az elöltöltős vizsga megléte és érvényes sportegyesületi tagság. A lövészet során látás és hallásvédő viselése kötelező. A lőtér területén a vonatkozó biztonsági rendszabályok betartása kötelező.Szeretettel várunk minden résztvevőt és érdeklődőt.Babits László, Rumcajsz LEharminc 88 39 270babits(pont)laszlo(kukac)freemail.hu- Sólyomszem
- 2017-09-01-15:06
Liebe Gunner, Nem direkt volt a dátum. De ugye a lehetőségek adottottak. Olyan nincs hogy mindenkinek minden jó. Ezt a programot 3 szor szerveztük újra.Ismersz annyira , hogy ez már önmagába is nagy erőfeszítés volt hogy nem borítottam el az agyamat. 4. szervezés nincs.
de azért igyekszünk! csók!
Nem komolyan, csak kötözködés!
“Aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul!” A “Liebe” ui. nőnemű alak. Persze, ha Gunner lány(nak tartja magát), akkor ok, egyébként “Lieber” … persze lehet, hogy a mostanában divatos nemi identitás nélküli,akkor pedig: Liebes!
vagy
Viccet félretéve: “Rövid leirás készül majd az oldalra” – melyik oldalra? Illetve jó lenne, ha a fészbukra hivatkozáskor valami pontosabb címet is megadnátok. Nem mindenki f(a)észbukol!
- metalsystem
- 2017-09-01-11:17
Liebe Gunner,
Nem direkt volt a dátum. De ugye a lehetőségek adottottak. Olyan nincs hogy mindenkinek minden jó. Ezt a programot 3 szor szerveztük újra.Ismersz annyira , hogy ez már önmagába is nagy erőfeszítés volt hogy nem borítottam el az agyamat. 4. szervezés nincs.
de azért igyekszünk! csók!
- gunner
- 2017-09-01-11:06
Ne feledjétek Jászfelsőn a party! szeptember 15-16-17! Rövid leirás készül majd az oldalra. Programokat majd le kell pontosítani, már amennyire akarjuk. A face oldalon is merültek fel ötletek kérlek ott is nézzetek körül.
üdv Pali
És ne feledjétek 16.-án Lajos Kupa Komárom, Szlovákia!
Ez megint király lett, puszikálok mindenkit!
És akciós a csirkefarhát.
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.