Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 205
 • Az egyesületnek freemail-je van. A kukac elé írd, hogy szelvhe!

  A honlapunk: szelvhe.eoldal.hu

  A nyári szünetben lehet hogy egy hét is eltelik még válaszolok, mert a modern technikától távol szoktam lenni amennyit csak lehet.

  Üdv: Tamás

  Köszönöm .

  Sajnos nekem nem lehet port tartanom . És még erősen a képzendő kategoriába tartozom . Esetleg kérhetek egy email címet Wasicuya ?

  Bár szívtam volna Gunner , de sajnos ilyen ronda a kézírásom  :-(   .

  Shardik

  Mostanában elég ritkán, sajnos.

  Akinek van lehetősége port tartani az egyébként bármikor értekezhet a lőteressel. Elérhetőségét a szolnoki vadászszövetségnél megadják.

  Sziasztok Érdeklődnék hogy a szolnoki Milléri lőtéren . Milyen rendszereséggel szoktatok ősszegyülni . És lenne e lehetőség kimeni hozátok ? Shardik

  Szándékosan írsz így, vagy szívtál valamit? :wacko:

  .Uff. ;-)

  Sziasztok

  Érdeklődnék hogy a szolnoki Milléri lőtéren . Milyen rendszereséggel szoktatok ősszegyülni . És lenne e lehetőség kimeni hozátok ?

  Shardik

  Köszönöm hogy kiprobálhattam az elöltöltös lövészettet Wasicuya . Nagyon nagy élmény . A füstel kapcsolatos jóslatod igaznak bizonyult . Legközelebb jobban felkészülök ;-) , remélem adigra szerzek egy saját vasat is . Shardik

  Hát ennyi.Bevégeztetett. :-)

  Köszönöm hogy kiprobálhattam az elöltöltös lövészettet Wasicuya .

  Nagyon nagy élmény . A füstel kapcsolatos jóslatod igaznak bizonyult . Legközelebb jobban felkészülök  ;-) , remélem adigra szerzek egy saját vasat is .

  Shardik

  Köszönöm. Remélem szép idő lessz ránk .

  Shardik

  Szeretettel várunk!

  1 lövés???  Hmm…! Nem sok az egy kicsit?  :scratch:   (:

  Szerintem lesz ott többféle vas is amit ki lehet próbálni. Valamint éppen gyakorlati oktatás is lesz kezdő lövésztársunk részére. Tehát csak bátran, a “füstmérgezés” garantált!

  Szia Wasicuya

  Érdeklödök mint teljesen laikus , de nagyon lelkes a füstös lövészet iránt . Kimehetek e az évad nyitó lövészetre . Lessz e ott szerinted valaki akitöl lehet kérdezni ne adj isten ki probálni 1 lövés erejéig ezt az életformát .

  Shardik

  Évadnyitó lövészet Szolnokon a Milléri Lőtéren április 30-án 9:00-tól

  Az egyesületi tagokon felül is szívesen látunk lövészeket egy kis kötetlen füstölgésre, beszélgetésre.

  Üdvözlettel: Fehérember

  Derecske Winter Wild East 2017.
  A lövésztalálkozó időpontja: 2017.12.09, Szombat.
  Helyszín: Derecske városi lőtér.
  Kezdés 10:00-kor.
  Versenyszámok: 5-6 CAS pálya. Előltöltős revolverrel, és puskával kell leküzdeni fém célokat, minél gyorsabban. A hibázásokat 3 másodpercnyi büntetéssel „díjazzuk”. A leggyorsabb nyer.
  Az első három helyezett érem, oklevél, vállveregetés és éljenzés elismerésben részesül.
  Nevezési díj: 3000 Ft. Lesz lángos, zsíroskenyér, kávé, tea, ásványvíz. A verseny után szalonasűtés.
  A lövésztalálkozón való részvétel feltétele az elöltöltős vizsga megléte és érvényes sportegyesületi tagság. A lövészet során látás és hallásvédő viselése kötelező. A lőtér területén a vonatkozó biztonsági rendszabályok betartása kötelező.
  Szeretettel várunk minden résztvevőt és érdeklődőt.
  Babits László, Rumcajsz LE
  harminc 88 39 270
  babits(pont)laszlo(kukac)freemail.hu

  Liebe Gunner, Nem direkt volt a dátum. De ugye a lehetőségek adottottak. Olyan nincs hogy mindenkinek minden jó. Ezt a programot 3 szor szerveztük újra.Ismersz annyira , hogy ez már önmagába is nagy erőfeszítés volt hogy nem borítottam el az agyamat. 4. szervezés nincs. :good: de azért igyekszünk! csók!

  Nem komolyan, csak kötözködés! :wacko: “Aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul!” A “Liebe” ui. nőnemű alak. Persze, ha Gunner lány(nak tartja magát), akkor ok, egyébként “Lieber” … persze lehet, hogy a mostanában divatos nemi identitás nélküli,akkor pedig: Liebes!   :scratch: vagy  :rose:   :yahoo:

  Viccet félretéve: “Rövid leirás készül majd az oldalra” – melyik oldalra? Illetve jó lenne, ha a fészbukra hivatkozáskor valami pontosabb címet is megadnátok. Nem mindenki f(a)észbukol! B-)  

  Liebe Gunner,

  Nem direkt volt a dátum. De ugye a lehetőségek adottottak. Olyan nincs hogy mindenkinek minden jó. Ezt a programot 3 szor szerveztük újra.Ismersz annyira , hogy ez már önmagába is nagy erőfeszítés volt hogy nem borítottam el az agyamat. 4. szervezés nincs. :good:

  de azért igyekszünk! csók!

   

  Ne feledjétek Jászfelsőn a party! szeptember 15-16-17! Rövid leirás készül majd az oldalra. Programokat majd le kell pontosítani, már amennyire akarjuk. A face oldalon is merültek fel ötletek kérlek ott is nézzetek körül. :yahoo: üdv Pali

  És ne feledjétek 16.-án Lajos Kupa Komárom, Szlovákia!

  Ez megint király lett, puszikálok mindenkit! :yahoo:

  És akciós a csirkefarhát. ;-)

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 205

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.