Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 205
  • Az egyesületnek freemail-je van. A kukac elé írd, hogy szelvhe!

A honlapunk: szelvhe.eoldal.hu

A nyári szünetben lehet hogy egy hét is eltelik még válaszolok, mert a modern technikától távol szoktam lenni amennyit csak lehet.

Üdv: Tamás

Köszönöm .

Sajnos nekem nem lehet port tartanom . És még erősen a képzendő kategoriába tartozom . Esetleg kérhetek egy email címet Wasicuya ?

Bár szívtam volna Gunner , de sajnos ilyen ronda a kézírásom  :-(   .

Shardik

Mostanában elég ritkán, sajnos.

Akinek van lehetősége port tartani az egyébként bármikor értekezhet a lőteressel. Elérhetőségét a szolnoki vadászszövetségnél megadják.

Sziasztok Érdeklődnék hogy a szolnoki Milléri lőtéren . Milyen rendszereséggel szoktatok ősszegyülni . És lenne e lehetőség kimeni hozátok ? Shardik

Szándékosan írsz így, vagy szívtál valamit? :wacko:

.Uff. ;-)

Sziasztok

Érdeklődnék hogy a szolnoki Milléri lőtéren . Milyen rendszereséggel szoktatok ősszegyülni . És lenne e lehetőség kimeni hozátok ?

Shardik

Köszönöm hogy kiprobálhattam az elöltöltös lövészettet Wasicuya . Nagyon nagy élmény . A füstel kapcsolatos jóslatod igaznak bizonyult . Legközelebb jobban felkészülök ;-) , remélem adigra szerzek egy saját vasat is . Shardik

Hát ennyi.Bevégeztetett. :-)

Köszönöm hogy kiprobálhattam az elöltöltös lövészettet Wasicuya .

Nagyon nagy élmény . A füstel kapcsolatos jóslatod igaznak bizonyult . Legközelebb jobban felkészülök  ;-) , remélem adigra szerzek egy saját vasat is .

Shardik

Köszönöm. Remélem szép idő lessz ránk .

Shardik

Szeretettel várunk!

1 lövés???  Hmm…! Nem sok az egy kicsit?  :scratch:   (:

Szerintem lesz ott többféle vas is amit ki lehet próbálni. Valamint éppen gyakorlati oktatás is lesz kezdő lövésztársunk részére. Tehát csak bátran, a “füstmérgezés” garantált!

Szia Wasicuya

Érdeklödök mint teljesen laikus , de nagyon lelkes a füstös lövészet iránt . Kimehetek e az évad nyitó lövészetre . Lessz e ott szerinted valaki akitöl lehet kérdezni ne adj isten ki probálni 1 lövés erejéig ezt az életformát .

Shardik

Évadnyitó lövészet Szolnokon a Milléri Lőtéren április 30-án 9:00-tól

Az egyesületi tagokon felül is szívesen látunk lövészeket egy kis kötetlen füstölgésre, beszélgetésre.

Üdvözlettel: Fehérember

Derecske Winter Wild East 2017.
    A lövésztalálkozó időpontja: 2017.12.09, Szombat.
    Helyszín: Derecske városi lőtér.
    Kezdés 10:00-kor.
    Versenyszámok: 5-6 CAS pálya. Előltöltős revolverrel, és puskával kell leküzdeni fém célokat, minél gyorsabban. A hibázásokat 3 másodpercnyi büntetéssel „díjazzuk”. A leggyorsabb nyer.
    Az első három helyezett érem, oklevél, vállveregetés és éljenzés elismerésben részesül.
    Nevezési díj: 3000 Ft. Lesz lángos, zsíroskenyér, kávé, tea, ásványvíz. A verseny után szalonasűtés.
    A lövésztalálkozón való részvétel feltétele az elöltöltős vizsga megléte és érvényes sportegyesületi tagság. A lövészet során látás és hallásvédő viselése kötelező. A lőtér területén a vonatkozó biztonsági rendszabályok betartása kötelező.
    Szeretettel várunk minden résztvevőt és érdeklődőt.
    Babits László, Rumcajsz LE
    harminc 88 39 270
    babits(pont)laszlo(kukac)freemail.hu

Liebe Gunner, Nem direkt volt a dátum. De ugye a lehetőségek adottottak. Olyan nincs hogy mindenkinek minden jó. Ezt a programot 3 szor szerveztük újra.Ismersz annyira , hogy ez már önmagába is nagy erőfeszítés volt hogy nem borítottam el az agyamat. 4. szervezés nincs. :good: de azért igyekszünk! csók!

Nem komolyan, csak kötözködés! :wacko: “Aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul!” A “Liebe” ui. nőnemű alak. Persze, ha Gunner lány(nak tartja magát), akkor ok, egyébként “Lieber” … persze lehet, hogy a mostanában divatos nemi identitás nélküli,akkor pedig: Liebes!   :scratch: vagy  :rose:   :yahoo:

Viccet félretéve: “Rövid leirás készül majd az oldalra” – melyik oldalra? Illetve jó lenne, ha a fészbukra hivatkozáskor valami pontosabb címet is megadnátok. Nem mindenki f(a)észbukol! B-)  

Liebe Gunner,

Nem direkt volt a dátum. De ugye a lehetőségek adottottak. Olyan nincs hogy mindenkinek minden jó. Ezt a programot 3 szor szerveztük újra.Ismersz annyira , hogy ez már önmagába is nagy erőfeszítés volt hogy nem borítottam el az agyamat. 4. szervezés nincs. :good:

de azért igyekszünk! csók!

Ne feledjétek Jászfelsőn a party! szeptember 15-16-17! Rövid leirás készül majd az oldalra. Programokat majd le kell pontosítani, már amennyire akarjuk. A face oldalon is merültek fel ötletek kérlek ott is nézzetek körül. :yahoo: üdv Pali

És ne feledjétek 16.-án Lajos Kupa Komárom, Szlovákia!

Ez megint király lett, puszikálok mindenkit! :yahoo:

És akciós a csirkefarhát. ;-)

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 205

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.