Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 121-135 / 332
  • No előbb elküldtem a megrendelést, mellétettem a kívánt formát is a kohónak. A héten esélyes még, hogy meglesz? Csak mert akkor már a hétvégén leönteném a Wildkomlósra szükséges muníciót.

Szia Gábor!

Érdeklődnék, hogy a LEE hatos 105 gr SWC öntőforma mikorra várható?

Üdv: Antal

Szia!
    Tolmácsolom Gábor üzenetét: egy hét múlva küldjük a Lee rendelést, tehát olyan júl végén, augusztus elején lesz itt az öntőforma. Üdv, András

Szia Gábor!

Érdeklődnék, hogy a LEE hatos 105 gr SWC öntőforma mikorra várható?

Üdv: Antal

sziasztok! Szeretnék rendelni egy elektromos kohót, az öntőformát amit választottam mellé, rakjam ugyanúgy kosárba, vagy külön írjam bele megjegyzésbe? Köszi Johnny

Szia! Elvileg elég, ha egyszerre rendeled mindkettőt simán, de az sosem árt, ha hivatkozol a akcióra a megjegyésben, nehogy benézzük:) Ha előre utalást választasz, küldünk majd egy számlát a kedvezményes árakkal. Üdv, András

sziasztok!

Szeretnék rendelni egy elektromos kohót, az öntőformát amit választottam mellé, rakjam ugyanúgy kosárba, vagy külön írjam bele megjegyzésbe?

Köszi

Johnny

Köszönöm jövőhéten benézek a boltba.

Üdv! Érdeklődnék hogy megjöttek a pisztoly kovák? A másik kérdésem LEE alu öntőforma .682 (nem találtam csak acélt )?

Szia! Igen, jöttek kovák, itt megtalálod őket: https://kapszli.hu/?s=kovak%C5%91&post_type=product&lang=hu

Abban a kaliberben nincs Lee, csak acél.

Üdv,András

Üdv!

Érdeklődnék hogy megjöttek a pisztoly kovák?

A másik kérdésem LEE alu öntőforma .682 (nem találtam csak acélt )?

a

Látom Gyulajon már csak egy betűre futja…. :)

Csodálkozol? Akinek ekkora pohara van……! :wacko:

:yahoo: Jól van no! Akkor “b” . Met aki “á”-t mond mondjon Bét is.  :yahoo:

a

Csodálkozol? Akinek ekkora pohara van……! :wacko:

a

a

Üdv!Köszi a gyors reakciót.Nem az enyém lenne,először egyeztetnem kell hogy valóban kell-e vagy csak fellángolás.Ha aktuális jelezni fogom.Köszönöm

Ok, mi itt leszünk. :)

Üdv!Köszi a gyors reakciót.Nem az enyém lenne,először egyeztetnem kell hogy valóban kell-e vagy csak fellángolás.Ha aktuális jelezni fogom.Köszönöm

Üdv!Érdeklődnék hogy 308w kaliberhez van-e készleten Lyman 2részes matrica mivel a termékeknél nem engedi kijelölni a keresőmotor.Előre is köszi Laci

Igen, van belőle 2db. Megszerkesszek egy rendelést neked? Ha igen, küldd el a cím, tel.szám, e-mail cím adatokat a hajdua (kukac) kapszli (pont) hu címre, és én továbbítom rendelés formájában a központira, úgy biztos nem keveredik el és a termék is fenn lesz tartva neked. Vagy csak szólj oda hétfőn telefonon, hogy tegyék el/küldjék el. Üdv, András

15 bejegyzés megtekintése - 121-135 / 332

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.