-
- Chariot
- 2016-10-03-21:05
Még 1x én. Elnézést az előző hozzászólásért, én voltam az idióta, nem a prés. :)
Tanulságul, mert így még nem szívattam meg magam: A képen egy kicsappantyúzó tüske látható, amin szépen, átlyukasztva van egy 22 LR hüvely! Gondolom benne lehetett az egyik para hüvelyben és együtt lett kezelésbe véve!
Ezt lepiszkálva, alatta ott az eredeti tüske.
Hmmm, tanulságos.
- Chariot
- 2016-10-03-20:09
Csókútatom a Lee-féle keményfém alkatrészeket! Ez itt egy csappantyúzó és újraformázó tüske, max 1000 db hüvely után. És igen, csálé, és tényleg nem hengeres. A hiányzó acél részeket a rézhüvelyek egyszerűen levágták róla! És nem, nem használtam másra, sőt csak a progresszív préstől külön, egyedül volt használva.
Szóval ez ugye garanciás?
- Billy Bones 1789
- 2016-09-25-20:20
Kedves Billy Bones 1789! 1:72 mindkét kaliber, a .54 hét huzag, a .58 három. A katalógusban elírták akkor, nem ez lenne az első eset :) Fegyver a DP honlapon: http://goo.gl/lwf9N
O.k. Köszönöm.
- András
- 2016-09-25-04:30
Kedves Billy Bones 1789! 1:72 mindkét kaliber, a .54 hét huzag, a .58 három. A katalógusban elírták akkor, nem ez lenne az első eset :) Fegyver a DP honlapon: http://goo.gl/lwf9NB
Sziasztok kapszlisok! Érdeklődnek az 1841 missisipi hadipuskáról.Az 54-58-as ról azt írjátok 1:72-es huzagolása van a huzagok számáról nem esik szó.A pedersoli katalógusban az 54-es nek 1:48-as huzagolása van és 7 huzaggal rendelkezik.Ez csak elírás vagy a Pedersoliék valami újat alkották? A jövő szezonban csatasorba szeretnék állítani egy hadipuskát és minden apróságnak számít.Előre is köszi. Üdv
- Billy Bones 1789
- 2016-09-24-18:37
Sziasztok kapszlisok!
Érdeklődnek az 1841 missisipi hadipuskáról.Az 54-58-as ról azt írjátok 1:72-es huzagolása van a huzagok számáról nem esik szó.A pedersoli katalógusban az 54-es nek 1:48-as huzagolása van és 7 huzaggal rendelkezik.Ez csak elírás vagy a Pedersoliék valami újat alkották? A jövő szezonban csatasorba szeretnék állítani egy hadipuskát és minden apróságnak számít.Előre is köszi.
Üdv
- András
- 2016-07-28-00:14
Semmi gond. Ez esetben szeretnek rendelni egyet a kovetkezo szallitmannyal. Tudom, meg a jelenlegi szallitmany sem erkezett meg… :) De kb. mikorra varhato?
Udv! Vasarolnek egy Lee Loadert, .38 Spec. kaliberben, de nem lattam a termekek kozott. Rendelheto? Ha igen, mennyiert? Koszonom.
Szia! Igen, kicsit küzdünk a termékek és kategóriák átalakításával, ezért még nincs visszatöltve minden. A kért termék sajnos nincs raktáron és mivel már úton van az új szállítmány, ezért csak az azt követőbe tudjuk betenni rendelés esetén is. Az ára 11 900 kiváló minőségű magyar forint.
A következő nagy valószínűséggel december közepére várható. Mehet így is? Ha igen, dobj egy emailt erről az order (kukac) kapszli (pont) hu – ra min egy névvel, kérlek, mert én nem leszek bent az üzletben most egy darabig. Köszöntem! Üdv, andrás
- nchris
- 2016-07-27-19:28
Semmi gond.
Ez esetben szeretnek rendelni egyet a kovetkezo szallitmannyal.
Tudom, meg a jelenlegi szallitmany sem erkezett meg… :) De kb. mikorra varhato?Udv! Vasarolnek egy Lee Loadert, .38 Spec. kaliberben, de nem lattam a termekek kozott. Rendelheto? Ha igen, mennyiert? Koszonom.
Szia! Igen, kicsit küzdünk a termékek és kategóriák átalakításával, ezért még nincs visszatöltve minden. A kért termék sajnos nincs raktáron és mivel már úton van az új szállítmány, ezért csak az azt követőbe tudjuk betenni rendelés esetén is. Az ára 11 900 kiváló minőségű magyar forint.
- András
- 2016-07-27-17:51
Udv! Vasarolnek egy Lee Loadert, .38 Spec. kaliberben, de nem lattam a termekek kozott. Rendelheto? Ha igen, mennyiert? Koszonom.
- Angyalszem il cattivo
- 2016-06-26-07:43
Talán érdekel valakit: http://www.ima-usa.com/original-18th-century-british-and-french-flintlock-musket-flints-sold-by-the-pound.html?trk_msg=H3LHTP5CIFVKH15UVMQONVBG2K&trk_contact=92P0RI7QB71Q42ELDIVO48A0R0&trk_module=bna&utm_source=Listrak&utm_medium=Email&utm_term=Check+it+out&utm_campaign=Browse+and+Abandon&utm_content=B%26A+1
- Levi
- 2016-06-25-18:03
Szervusztok Urak !
Ma kaptam meg 1886 Sporting Rifle-t. Lőttem (feltámasztásból) nyílt irányzékkal: 2 lövés egybeszakadt, 3. lövés is a hüvelyk ujjam felénél közelebb volt
Asszem megyek vaddisznózni
Ha valaki ilyen pusekot akarna, akkor semmiféleképpen ne fogja vissza magát !
Üdv:
L.
- András
- 2016-06-21-22:15
Szia András! Ha elvitték volna, akkor jó lesz helyette a .445-ös is! Johnny86
Rendben, holnap megnézi valamelyikünk aztán jelzünk emailben, melyiket tudjuk küldeni.
- András
- 2016-06-21-22:00
No előbb elküldtem a megrendelést, mellétettem a kívánt formát is a kohónak. A héten esélyes még, hogy meglesz? Csak mert akkor már a hétvégén leönteném a Wildkomlósra szükséges muníciót.
Szervusz!
Ok, látom, ha a mai nap nem vitték el az öntőformát, akkor már holnap megy a futárral a csomag és elméleti síkon csütörtökön ott van nálad.
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.