-
- Szabó Gábor
- 2016-11-28-14:56
Kedves Lövésztársak, egy western töltényöv ügyében kérem a segítségeteket. Aki vásárolt ilyet nálunk az elmúlt évek során, kérem olvassa el figyelmesen!köszönettel –
Gábor“Tisztelt Fórumozók!Sürgősen szeretnénk visszavásárolni a mellékelt képen látható töltényövet, amely egy számunkra nagy eszmei értékkel bíró családi emléktárgy és, amelyet 2014 május hónapban pénzhiány miatt a Kapszli PONT Fegyverkereskedésnek adtunk át bizományi értékesítésre.A képből ez nem derül ki, de a keresett öv egy kb. 110 cm hosszúságú sertésbőr töltényöv .45 cal és .44-40 cal töltényekhez alkalmas 32 darab tartóval.Az eladás okáról és a visszavásárlás fontosságáról szóló ismertetés terjedelme messze meghaladná egy fórum hozzászólás szokásos méretét, ezért azokról az ervinder1@freemail.hu címen jelzett érdeklődésre tudunk információt adni.Kérjük az öv jelenlegi tulajdonosát, hogy legyen szíves mielőbb tudatni velünk, hogy milyen összegért tudjuk visszavásárolni a számunkra nagyon személyes és nagy eszmei értéket képviselő töltényövet.Köszönettel:Dér Ervin Dérné Demeter Éva”- András
- 2016-11-28-12:49
Szia! Szabó Gabi mondta, hogy ti időközben ezt leleveleztétek, de azért mind közérdekű infót ide is leírom, hogy nem csak rendelhető, de érkezni is fog két darab belőle december közepe tájékán. Üdv, András
Rendben, köszönöm!
- András
- 2016-11-24-03:13
Szia! Még mindig a válaszra várunk, elküldtem nekik újra, amint jön visszajelzés, továbbítom neked. Üdv, András
Válaszoltak már valamit Ubertiék ez ügyben?
Valami fejlemény van?
- Johnny86
- 2016-11-23-20:09
Válaszoltak már valamit Ubertiék ez ügyben?
Valami fejlemény van?
- András
- 2016-11-23-15:07
Szia! Nem gond, nem azért írtam. Küldtem e-mailt ezzel kapcsolatban. Üdv, András
Szia András ! Bocs hogy a szabid idején zavartalak, és jó pihenést kívánok hozzá. Az utalást elküldtem. Még egyszer jó pihenést, üdv István
- András
- 2016-11-22-19:46
Szia! Az üzleti rendszerbe sajnos nem látok bele, mert szabadságolok egy ideje, de továbbítom a kérdést Gábornak és ő majd jelentkezik holnap, vagy én írok neked a rendelésnél megadott címedre. Ha jól látom, előre utalást választottál – azt elküldted az üzlet számlájára? A párosításnál előfordulhatnak galibák. Üdv, András
Szia András! Érdeklődni szeretnék a rendelésemről. nov.6.-án rendeltem néhány tételt a 36341 rend.számon. Látom ( On Hold) várakozó tétel. Amikor rendeltem minden volt készleten. Köszi, és üdv. István
- Johnny86
- 2016-11-05-13:38
Szervusz! Elméletileg lehet, hisz a revolvert is készítik ilyennel, de hogy tényleges le is szállítják, az kérdéses, tekintve hogy a hagyományos modellekre is nagy a túlkereslet, alig bírnak küldeni. A felár egyébként 15,900 ft. Amennyiben érdekel, írj kérlek az order@kapszli… -ra és rákérdezünk a gyártónál, mennyi esélyt látnak az ésszerű szállítási határidőre. Üdv, András
Annyira nem fontos, mert nekem van egy normál, csak elgondolkoztam rajta, hogy lecserélem egy ilyen márványos tokos verzióra, mert szerintem naggyon durván jól nézne ki.
- András
- 2016-11-02-11:19
Szervusz! Elméletileg lehet, hisz a revolvert is készítik ilyennel, de hogy tényleges le is szállítják, az kérdéses, tekintve hogy a hagyományos modellekre is nagy a túlkereslet, alig bírnak küldeni. A felár egyébként 15,900 ft. Amennyiben érdekel, írj kérlek az order@kapszli… -ra és rákérdezünk a gyártónál, mennyi esélyt látnak az ésszerű szállítási határidőre. Üdv, András
Sziasztok! Én az ügyben érdeklődnék, hogy Remington revolver karabélyra is lehet-e kérni a “Casehardened Frame” felületkezelést? Ha igen, akkor az forintosítva hogy nézne ki? Köszönettel: Johnny86
- András
- 2016-10-10-11:42
Szia! Október végén tervezzük küldeni a rendelést. Üdv,
Üdv! A következő(decemberi) Lee szállítmányba meddig lehet még rendelést leadni? Lee Loader 12 ga. kellene. Azt hiszem semmi szükségem rá, de egyszerűen kell! :D A 38 Spec. megoldódik más úton.
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.