Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 332
  • Uraim! Holnap megnézem az öntőforma pontosan mit takar + megnézem hol tűnhetett el a rendelés. üdv Balázs

Kedves Kapszli!
    Január 2-án rendeltem tőletek egy .457 kokillát. A lapon az van, hogy készleten 1 db. A rendelésre sem jött visszajelzés.Szóval, érdeklődnék, most mi van?

• LQ
    • 2017-01-11-10:48

Sziasztok!

Van a terékek között egy öntőforma: “DP sörétes öntőforma 20ga.”. Ezzel pontosan mit lehet önteni?

Üdv: LQ

Üdvözletem,kb 2-3 hónapja elörendelést adtam le egy great gun derringerre,elképzelhetö hogy még ebben az életemben kapható lesz?vagy a csehek nem gyártják már?

Kedves Gurkha,

Mi is nagyon szeretnénk végre kapni GG derringereket. A tény az sajnos, hogy a cég közel 5 hónapja egyetlen darabot sem szállított le nekünk, miközben több tíz darabot várunk tőlünk hosszú ideje. Sajnálom, hogy ennyit kell rá várnunk. Ami rajtunk múlik, megtesszük, hogy gyorsabb legyen a folyamat. Sajnos a cseh cég kis cég, korlátozott kapacitással.

Üdv

Balázs

Üdvözletem,kb 2-3 hónapja elörendelést adtam le egy great gun derringerre,elképzelhetö hogy még ebben az életemben kapható lesz?vagy a csehek nem gyártják már?

Sziasztok! Az alábbi apróbb dolgokra lenne szükségem: LEE Luger újratöltő készlet kicsappantyúzó matricájához kinyomó tüske 2 db (eltörtem) :-( LEE 38 special újratöltő készlet kicsappantyúzó matricájához kinyomó tüske 1 db (nem törtem el, csak jó, ha van tartalékban) LEE 7,62x 54R újratöltő készlet kicsappantyúzó matricájához kinyomó tüske 1 db (egyszer már eltörtem, berdan hüvely! keveredett a többi közé!) tartalékban legyen! 357 Magnum hüvelyhossz beállító tüske! 1 db Jelezzétek hogyan álltok ezekkel! van-e készleten vagy várni kell rájuk? Üdv. Nyomkereső

Szia
    pisztoly/revolver kicsappantyúzó tüskénk jelenleg kifogyott, a februári szállítmányban várhatóan érkezik.

A másik két termék van készleten, futárral is küldhető.

Kérlek, hogy a rendelések leadására használd e-mailes vagy telefonos elérhetőségeinket, esetleg a webshop felületünket. A fórumon nem biztos, hogy mindig megtalálom az ilyen irányú megkereséseket.

üdv –
    Gábor

Sziasztok!

Az alábbi apróbb dolgokra lenne szükségem:

LEE Luger újratöltő készlet kicsappantyúzó matricájához kinyomó tüske 2 db (eltörtem) :-(

LEE  38 special újratöltő készlet kicsappantyúzó matricájához kinyomó tüske 1 db (nem törtem el, csak jó, ha van tartalékban)

LEE 7,62x 54R újratöltő készlet kicsappantyúzó matricájához kinyomó tüske 1 db (egyszer már eltörtem, berdan hüvely! keveredett a többi közé!) tartalékban legyen!

357 Magnum hüvelyhossz beállító tüske!  1 db

Jelezzétek hogyan álltok ezekkel! van-e készleten vagy várni kell rájuk?

Üdv. Nyomkereső

Sziasztok! Csak tájékozódni szeretnék. 7,62 X54R puskalőszer újratöltéshez nekem a Lovex D073.4 nagyon bejött. Már fogytán van a készletem, ezért vásárolnék Lovex D073.4 tip. lőport tőletek, de nem látom a listátokon. Ugye csak véletlen? A D037.3 D037.4 D037.5 D037.6 jelölésű lőporok (Lovex) léteznek egyáltalán? Gyanús, hogy nem, mivel a Lovex katalógusában sem szerepelnek. Várom válaszotokat! Szép Karácsonyt!

Nyomkereső kollega, székesfővárosbeli vagy? ( én is jeleztem már Kapszliéknak az érdekes, új márkákat!   :-)  )

Üdv: F.

Szia! Igen, sajnos az elírás, több hibát is felfedeztünk már abban a listában, igyekszünk minél előbb javítani. A D037-esek a D073-asok. A csappantyúk kiszerelését is frissítjük, amint lesz pontos listánk, mi milyeneket kapunk majd. Üdv, András

Sziasztok! Csak tájékozódni szeretnék. 7,62 X54R puskalőszer újratöltéshez nekem a Lovex D073.4 nagyon bejött. Már fogytán van a készletem, ezért vásárolnék Lovex D073.4 tip. lőport tőletek, de nem látom a listátokon. Ugye csak véletlen? A D037.3 D037.4 D037.5 D037.6 jelölésű lőporok (Lovex) léteznek egyáltalán? Gyanús, hogy nem, mivel a Lovex katalógusában sem szerepelnek. Várom válaszotokat! Szép Karácsonyt!

Sziasztok!

Csak tájékozódni szeretnék. 7,62 X54R puskalőszer újratöltéshez nekem a Lovex D073.4  nagyon bejött. Már fogytán van a készletem, ezért vásárolnék Lovex  D073.4 tip. lőport tőletek, de  nem látom a listátokon. Ugye csak véletlen?

A D037.3   D037.4    D037.5  D037.6   jelölésű lőporok  (Lovex) léteznek egyáltalán? Gyanús, hogy nem, mivel a Lovex katalógusában sem szerepelnek.

Várom válaszotokat!

Szép Karácsonyt!

Üdv! Haditokot vennék, 8″ revolverhez. Balosok kíméljenek! :good: :bye:

szitymankukacgémail

Tenkjúhverimáccs

Nekem van nem használom, ha megtudunk egyezni a tiéd lehet. T o6 20 9261 424 Üdv

Üdv! Haditokot vennék, 8″ revolverhez. Balosok kíméljenek!  :good:   :bye:

szitymankukacgémail

Tenkjúhverimáccs

Köszönöm, így már egyből barátibb az ár!

Szia! Igen, az 3 darabra vonatkozik, nem jó a leírás és a megnevezés. Kijavítom őket, hogy egyértelmű legyen. Üdv, András

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a Pedersoli acél revolver lőkúpoknak tényleg 2490 Ft a darabja, vagy ez csak elírás, vagy több darabra vonatkozik esetleg? Köszönettel: Johnny

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy a Pedersoli acél revolver lőkúpoknak tényleg 2490 Ft a darabja, vagy ez csak elírás, vagy több darabra vonatkozik esetleg?

Köszönettel:

Johnny

15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 332

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.