-
- Kapszli
- 2017-03-07-14:53
szeretném megérdeklödeni hogy van e valakinek tapasztalata a Pedersoli remingtin pattern revolverrel mert szeretnék többet megtudni róla .Nagyon fontolgatom hogy vásárolok egyet de több külföldi oldalon takáltam róla negatív véleményt elsütöszerkezet kikopása ,és föleg a tokkal kapcsolatban és föleg hogy hamar kikopik és hogy gyenge anyagból van. ha volna valakinek hozzászólása akkor írjon elöre is köszönöm
Hát ilyenhez még nem volt szerencsém…. nem lehet, hogy ezt a fegyver vki megküldte nitróval? Nekem nagyon úgy tűnik. Ilyet még réztokos revolvereken sem láttam soha, pedig azok tokja aztán tényleg puha. Megkérdezem a gyárat, hogy volt e ilyen jellegű garanciális gondjuk eddig.
- Pumilio
- 2017-03-07-14:39
Chariot .Neked van 14 éves Pedersoli Remington Pattern?
tudnál nekem képeket küldeni, illetve tanácsot adni a fegyverrel kapcsolatban.
ha igen akkor a: petonemec44@gmail.com ra Köszi- Chariot
- 2017-03-07-14:13
szeretném megérdeklödeni hogy van e valakinek tapasztalata a Pedersoli remingtin pattern revolverrel mert szeretnék többet megtudni róla .Nagyon fontolgatom hogy vásárolok egyet de több külföldi oldalon takáltam róla negatív véleményt elsütöszerkezet kikopása ,és föleg a tokkal kapcsolatban és föleg hogy hamar kikopik és hogy gyenge anyagból van. ha volna valakinek hozzászólása akkor írjon elöre is köszönöm
Én még ilyet nem láttam! Az én NMA-m 14 éves és 10 év után kellett a kakast cserélni. Mást nem. A tokon semmi ilyen nem látszik.
Illetve most érik egy dobléptető csere is, de az is 14 éve működik.
- Pumilio
- 2017-03-07-13:11
szeretném megérdeklödeni hogy van e valakinek tapasztalata a Pedersoli remingtin pattern revolverrel mert szeretnék többet megtudni róla .Nagyon fontolgatom hogy vásárolok egyet de több külföldi oldalon takáltam róla negatív véleményt elsütöszerkezet kikopása ,és föleg a tokkal kapcsolatban és föleg hogy hamar kikopik és hogy gyenge anyagból van.
ha volna valakinek hozzászólása akkor írjon
elöre is köszönöm- Angyalszem il cattivo
- 2017-03-01-17:38
Szia! A KIT fegyverek MKH nélkül vannak? Kösz.
Igen. A kész fegyvert kell szemléztetni.
Köszi! Még egy kérdés. A “kész” mit jelent? Ha pl. összerakom a pár csavarral, ékkel, aztán elmegy Ödönhöz szemlére és ennyi? Vagy szemle előtt teljesen készre kell csinálni? Tusa pácolás, barnítás, kékítés stbstb.?
Olyan állapotban kell legyen, amelyben lövés már leadható a fegyverrel. Felületkezelés irreleváns, ellenben a szerkezetnek teljesnek kell legyen.
köszi! Gondoltam, de mivel erre is szabályt, rendeletet talált ki valaki, ezért nem mertem logikusan gondolkodni.
- Kapszli
- 2017-03-01-10:19
Köszi! Még egy kérdés. A “kész” mit jelent? Ha pl. összerakom a pár csavarral, ékkel, aztán elmegy Ödönhöz szemlére és ennyi? Vagy szemle előtt teljesen készre kell csinálni? Tusa pácolás, barnítás, kékítés stbstb.?
Olyan állapotban kell legyen, amelyben lövés már leadható a fegyverrel. Felületkezelés irreleváns, ellenben a szerkezetnek teljesnek kell legyen.
- Angyalszem il cattivo
- 2017-03-01-08:21
Köszi!
Még egy kérdés. A “kész” mit jelent? Ha pl. összerakom a pár csavarral, ékkel, aztán elmegy Ödönhöz szemlére és ennyi? Vagy szemle előtt teljesen készre kell csinálni? Tusa pácolás, barnítás, kékítés stbstb.?
- Kapszli
- 2017-02-28-23:32
- LQ
- 2017-01-21-13:39
Szia!
megpróbáltam utánakeresni, de nem találok róla információt, hogy pontosan mekkora. Úgy látom, hogy már az újabb katalógusban sincs benne. Én amúgy .610-nek mértem, de ez biztos nem teljesen pontos.
üdv –
GáborKöszönöm a választ.
- border guard
- 2017-01-21-10:12
Emlékeim szerint: Ha 20 ga a kokilla mérete és nem más/Gabi nagyobbat mért/ akkor 15.4 mm körül kéne a méretnek lenni valamint a gömblövedéknek ” gurulósnak”tehát némileg kisebnek kell lenni ,tapasszal….
Ha már szóba került a három leghasználatosabb sörétes kaliber tehát 20 ga 15.4 mm
16 ga 16.8 mm
12 ga 18.2 mm
Remélem nem hagy cserben az emlékezet “fegyver-lőszer ismeret Mg Szakiskola 1971” Szombathely-Olad :
good:
- Szabó Gábor
- 2017-01-20-18:36
Szia Gabi! Köszönöm. Nincs ráírva, hogy milyen méret pontosan (pl.: .600, .610, .614…)? Üdv: LQ
Szia!
megpróbáltam utánakeresni, de nem találok róla információt, hogy pontosan mekkora. Úgy látom, hogy már az újabb katalógusban sincs benne. Én amúgy .610-nek mértem, de ez biztos nem teljesen pontos.
üdv –
Gábor- Szabó Gábor
- 2017-01-17-12:50
Sziasztok! Van a terékek között egy öntőforma: “DP sörétes öntőforma 20ga.”. Ezzel pontosan mit lehet önteni? Üdv: LQ
Szia
Ezzel az öntőformával 1 db .20 ga kaliberű gömblövedék önthető.üdv –
Gábor- LQ
- 2017-01-17-12:33
Uraim! Holnap megnézem az öntőforma pontosan mit takar + megnézem hol tűnhetett el a rendelés. üdv Balázs
Erről az öntőformáról van szó (kép). Nem találni a DP honlapján. Érdekelne, hogy mi jön ki belőle, és pontosan milyen méret.
Üdv: LQ
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.