-
- Kapszli
- 2017-04-12-14:20
Sziasztok! A LEE féle .375 konikális öntőformátok lesz még? Mert nem találom itt a formák közt, de a LEE honlapja szerint még létezik. Johnny
Szia Johnny!
Igen, lehet rendelni. Email jöjjön és berakjuk az aktuális Lee rendelésbe.
Üdv
B
- TAMÁS
- 2017-03-07-23:25
Nekem idén augusztusban lesz 10 éve, hogy megvan az Uberti Remingtonom. Bár az utóbbi 4-5 évbe ritkán járok lőni, előtte majdnem minden hétvégén voltam, nem kevés lövés van benne, nagy része konikális lövedékkel és nem céllövő töltetekkel (ha most egy összegbe megkapnám az elhasznált lőpor árát, örülnék neki nagyon). A tok hátsó részén minimálisan látszik ugyan a dob hátuljának a mintája, de éppen hogy csak lejött a felületkezelés, nemhogy a körmöm, de még egy tű se akad meg benne (most az előbb néztem rá és próbáltam ki) Tehát valszeg valami sántít a fazonnál erőteljesen…
Nem lehet, hogy az általunk nem nagyon használt fekapor-helyettesítő anyagok (pl. Pyrodex) erőteljes nyomatása is produkálhat ilyet hosszútávon?
- Johnny86
- 2017-03-07-23:00
Nekem idén augusztusban lesz 10 éve, hogy megvan az Uberti Remingtonom. Bár az utóbbi 4-5 évbe ritkán járok lőni, előtte majdnem minden hétvégén voltam, nem kevés lövés van benne, nagy része konikális lövedékkel és nem céllövő töltetekkel (ha most egy összegbe megkapnám az elhasznált lőpor árát, örülnék neki nagyon).
A tok hátsó részén minimálisan látszik ugyan a dob hátuljának a mintája, de éppen hogy csak lejött a felületkezelés, nemhogy a körmöm, de még egy tű se akad meg benne (most az előbb néztem rá és próbáltam ki)
Tehát valszeg valami sántít a fazonnál erőteljesen…
- Horse Whisperer
- 2017-03-07-21:24
itt a link az adott problénáról : http://www.avancarga.com/8_articulos/25/1_revolver/temas/18_replica/18_replica.htm
Azon kívül, hogy a manusnak az egyik képen 2 ilyen halmozottan hátrányos helyzetű revkója van, a legnagyobb probléma az, hogy nem értjük :-), a fordító meg egy komplett hadoválást ad elő róla: “Ezen a képen összehasonlítjuk a nyomait a dob egy Uberti revolver és a minta a Pedersoli (balra vagy jobbra). Gyanúsan egyformák, bár az utóbbi fizetett dupla”.
Egyébként akár Uberti, akár Pedersoli, szerintem bármelyiket nyugodtan megrendelheted, a játékszabályokat betartva ilyen deformációt egyiken sem fogsz tapasztalni, és az is biztos, hogy itt senki nem tud ilyet fényképezni a sajátján.
- Chariot
- 2017-03-07-21:03
szivesen megvizsgálnám.
A legközelebbi dorogi lövészetre elvihetem. Akkor láthatsz egy már tényleg sokat használt darabot, épp dobléptető csere előtt.
- Horse Whisperer
- 2017-03-07-20:54
Kapszli hozzászólása: nem lehet, hogy ezt a fegyver vki megküldte nitróval? Na azért csak beérik a “nitrós ügy” az “Abszolút Offtopik”-ból hihi! Én mindeki véleményét tisztelem, de még mindig nem igazán értem, hogy miért vita tárgya az, hogy kifinghat egy szerkentyű, legyen az kenyérpirító vagy elöltöltős, ha nem úgy és/vagy nem arra használjuk amire tevezték és gyártották???
Nem vitának szántam, csak egy költői kérdést tettem fel egy pohárka whiskey kíséretében.
De ha gyökér vásárló szeretnék lenni, akkor azt is mondhatnám: ugyanannyiért vagy drágábban, ugyanolyan vagy jobb anyagminőséget akarok, és akkor sakk-matt annak a témának
- Chariot
- 2017-03-07-19:11
szeretnék minnél többet megtudni a Pedersoli revolverröl.
itt a link az adott problénáról :
http://www.avancarga.com/8_articulos/25/1_revolver/temas/18_replica/18_replica.htmKérem írjonak valami véleményt mit szólnak hozzá!
én is a nitro töltetre gondolok.Elég jó cikk a revolverekről! Köszi!
- Angyalszem il cattivo
- 2017-03-07-17:36
nem lehet, hogy ezt a fegyver vki megküldte nitróval?
Na azért csak beérik a “nitrós ügy” az “Abszolút Offtopik”-ból
hihi! Én mindeki véleményét tisztelem, de még mindig nem igazán értem, hogy miért vita tárgya az, hogy kifinghat egy szerkentyű, legyen az kenyérpirító vagy elöltöltős, ha nem úgy és/vagy nem arra használjuk amire tevezték és gyártották???
- Pumilio
- 2017-03-07-17:07
szeretnék minnél többet megtudni a Pedersoli revolverröl.
itt a link az adott problénáról :
http://www.avancarga.com/8_articulos/25/1_revolver/temas/18_replica/18_replica.htmKérem írjonak valami véleményt mit szólnak hozzá!
én is a nitro töltetre gondolok.- Horse Whisperer
- 2017-03-07-16:20
nem lehet, hogy ezt a fegyver vki megküldte nitróval?
Na azért csak beérik a “nitrós ügy” az “Abszolút Offtopik”-ból
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.