-
- Angyalszem il cattivo
- 2018-01-08-20:31
A “peterzoli” Hawken .50-es puska tenyleg nagyon szuper, 42 grain vezuvit/tudom, csak kutyat dobalni jo
/loporral a tapaszolt gömböt 50 meterre, pontra teszi.
Gratula!
Egyébként semmi baj a Vezuvittal, egyszer valaki elkezdte szarozni és azóta többen szajkózzák komolyabb tapasztalat nélkül.
- El Mariachi
- 2018-01-08-18:47
A “peterzoli” Hawken .50-es puska tenyleg nagyon szuper, 42 grain vezuvit/tudom, csak kutyat dobalni jo
/loporral a tapaszolt gömböt 50 meterre, pontra teszi.
- Johnny86
- 2017-12-30-15:36
Sziasztok!
Az Uberti gyárthatja még az 1851 Navy Squareback verzióját? Mert a kínálatban nem látom már.
Johnny
Ez még mindig érdekelne, hogy rendelésre csinálnak-e még ilyet.
- Angyalszem il cattivo
- 2017-11-30-21:42
Nagyon kedves ajándék a karácsonyi akció, köszönet érte! Azonban ha az ≠1, ≠2 ≠3 ≠4 -re nem sok vásárló érkezne, az nem az érdeklődés hiánya, hanem mindenki kíváncsian tartogat a ≠5-re
! Ezért én egy db. 24 gr. műanyag fiolát javasolok 20% engedménnyel felfedni az ≠5-re!
- Horse Whisperer
- 2017-11-30-09:01
Úgy tűnik, az én hozzászólásom is eltűnt, szóval részemről is egy lájk neked, hogy megmentetted az utókornak. Egyébként Karcsi valahány, üzenete volt. Mindenesetre érdemes volt beszólogatni, így legalább drukkolhatunk rprme-nek, hogy nem kapott időben választ a blekfrájdéj utánni kérdésére , és most sikerült neki akciósan megvenni. Nem vagyok Colt rajongó, -mindig az az érzésem van amikor ránézek, mintha szét akarna esni- de ezt “ami kicsi az szép” alapon már nézegettem rendes áron is, mert tényleg tetszik. Akkor is, most is lebeszélem magam, mert 90 km-t kocsikázni nincs időm, pláne hogy a zegi lőtér full képtelen időpontokban van nyitva, tetejében még nyáron is odúban Kenobinak érzem magam, olyan sötét. Kb. 2 km-re van egy vadászlőtér vagy mi, ott lehetne, csak ott meg belevaló nincs, hisz ott még épület sincs. Majd egyszer talán megjelenik egy elöltöltős vadász, aki akkora úr, hogy neki otthon is lehet lőpora, egyedül, egyesületi lőszerelem kezelői jogosítás nélkül is kihozhatja a lőtérre, majd attól gazsulálunk, kunyerálunk, na akkor majd elgondolkozom, hogy veszek újra elöltöltőst. Addig is a nem kapszlisoknak: még mindig van Sierra valahányas lövedék, mínusz 20 forintért :-), az oldal tiszteletbeli nevének pedig javasolnám a csappantyú.hu-t. (inglisül: primerandbullet.com)
“Horse Whisperer 2017.november 28., 15:10 Oóóóh innen eltűnt valakinek egy egyébként frappáns és poénos hozzászólása. Nem baj, gyártok egy nem túl poénosat: “# 2 Adventi akció Felfedjük: 2017 november 27-én” Bizonyára ismét (mert volt egy kérdésem a fórumban, csak arra sem válaszolt senki) az én készülékemben van a hiba, de nálam 2017 november 28 14:10 van.
” Az adott helyen már nem lehet hozzászólni, ezért megpróbálom itt. Én olvastam azt az eltünt hozzászólást és nekem tetszett. Jogos észrevétel volt, jó humorral megfogalmazva. Valószínűleg ezért tűnt el. :) Mindenesetre tőlem kap egy posztumusz lájkot. :)
- LQ
- 2017-11-29-16:05
“Horse Whisperer
2017.november 28., 15:10
Oóóóh innen eltűnt valakinek egy egyébként frappáns és poénos hozzászólása. Nem baj, gyártok egy nem túl poénosat:
“# 2 Adventi akció
Felfedjük: 2017 november 27-én” Bizonyára ismét (mert volt egy kérdésem a fórumban, csak arra sem válaszolt senki) az én készülékemben van a hiba, de nálam 2017 november 28 14:10 van.”
Az adott helyen már nem lehet hozzászólni, ezért megpróbálom itt.
Én olvastam azt az eltünt hozzászólást és nekem tetszett. Jogos észrevétel volt, jó humorral megfogalmazva. Valószínűleg ezért tűnt el. :) Mindenesetre tőlem kap egy posztumusz lájkot. :)- Angyalszem il cattivo
- 2017-11-18-18:25
Sziasztok! Bocsi a buta kérdés miatt, de a fekete pénteken elkelt fémeket tudtátok frissíteni az adatbázisban? Pontosabban a 4,5″-es 1862 Police UBI-ból maradt-é még raktáron? KÖszi
Nem kizárt, hogy a valós készletet mutatja, mert úgy tűnik ez amolyan Blekk frájdéj for Budapest volt, vagy még az sem. Csütörtökön késő du. megjelenik a itt meg a Facebookon, 17.18-kor jött a hírlevél, hogy másnap BF. Csak ott, csak akkor. Ez eleve kilövi a vidéket, még olyannak is mint én aki felett nincs nagyobb főnök a cégben, és ha nem lennék lázas, beülhetnék a kocsiba, de nem éri meg a majdnem 500km odavissza csak ezért. Aztán ne felejtsük el, pár ezer Ft-os kacatokat kivéve az emberek nagy részének nem úgy megy, hogy uhh holnap BF, leszarja mit mond az asszony, gyerek-suli-kolesz, kaja, karácsony, stb. mellett elfér-e ha megrövidíti a családi kasszát még akciósan is (ez a police kb.) 80-tól akár több százezer forinttal. És kb. ezt alátámasztó kijelentések hangzanak el lövésztársaktól, nem pedig: fél milla nettót keresek, teszek rá akciós vagy nem. No mindegy, erről lemaradtunk. Vígasztalásul azoknak akik lemaradtak: az egyik konkurenciánál nov.24-26-ig készletkisöpréses BF, online is! Már nov. 8.-án megjelent Fb-on, és jött a hírlevél.
Hol? szitalaszlo kukac mac. kom
- Horse Whisperer
- 2017-11-18-16:48
Sziasztok! Bocsi a buta kérdés miatt, de a fekete pénteken elkelt fémeket tudtátok frissíteni az adatbázisban? Pontosabban a 4,5″-es 1862 Police UBI-ból maradt-é még raktáron? KÖszi
Nem kizárt, hogy a valós készletet mutatja, mert úgy tűnik ez amolyan Blekk frájdéj for Budapest volt, vagy még az sem. Csütörtökön késő du. megjelenik a itt meg a Facebookon, 17.18-kor jött a hírlevél, hogy másnap BF. Csak ott, csak akkor. Ez eleve kilövi a vidéket, még olyannak is mint én aki felett nincs nagyobb főnök a cégben, és ha nem lennék lázas, beülhetnék a kocsiba, de nem éri meg a majdnem 500km odavissza csak ezért. Aztán ne felejtsük el, pár ezer Ft-os kacatokat kivéve az emberek nagy részének nem úgy megy, hogy uhh holnap BF, leszarja mit mond az asszony, gyerek-suli-kolesz, kaja, karácsony, stb. mellett elfér-e ha megrövidíti a családi kasszát még akciósan is (ez a police kb.) 80-tól akár több százezer forinttal. És kb. ezt alátámasztó kijelentések hangzanak el lövésztársaktól, nem pedig: fél milla nettót keresek, teszek rá akciós vagy nem. No mindegy, erről lemaradtunk. Vígasztalásul azoknak akik lemaradtak: az egyik konkurenciánál nov.24-26-ig készletkisöpréses BF, online is! Már nov. 8.-án megjelent Fb-on, és jött a hírlevél.
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.