Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
2 days telt el
Games
2 days telt el
Játék ajánló
3 days, 9 hours telt el
Játék ajánló
3 days, 9 hours telt el
Színdarabok
5 days, 21 hours telt el
További hozzászólások
15 bejegyzés megtekintése - 316-330 / 332
  • Üdv!Úgy értettem az akciót hogy ha a töltőkészlet 8800 pénz tud lenni akkor vennék mellé lövedéket is.De közben rájöttem valószínűleg nincs készleten.?

Vizsgáim után megpróbálkozok valami alkotással január 5-re hátha sikerül valami trapper szerkót összehoznom, aztán kéne menni gyakorolni is, mert azóta nem voltam lőtéren. Hiába egy egyetem meg mellé egy szakképesítő OKJ kicsit sok… de talán lesz érdeme valamikor :)

Hát ilyen akciónk sajnos nincs. :)

Üdv!Köszönet előre is,nem tudom hogy akcióban tudjátok-e adni,ha igen mindjárt megragadnám az alkalmat és lefoglalnék mellé egy csomag lövedéket is.

Nézem én de nem látok mailt…

• fgh
    • 2013-12-08-10:03

Üdv Balázs!

Vess kérlek 1 pillantást a privat mail ed re.

Szia Peti! A kabátot én varrtam gyapjú pokrócból. Venni kell egy régi svájci vagy olasz katonai pokrócot és abból frankón megcsinálható. Én is gondokodom egy sötét színűn, amiben vadászni is tudnék. Üdv SC

Szia Balázs, az a trapper-indián gúnya ami rajtad volt Dorogon, hol lehet olyat beszerezni/ venni, nem igen találtam rá a neten! Érdekelne, megnézném, hogy árban mennyi. :)

Szia Laci!

Ok, rendeljük! Köszönjük!

Üdv

SC

A januári szállításba rendelj egy 243w kalapácsos töltőt ha még lehet.Thx

:) de bizony van. A cikkszám lett az ár vmiért… köszönöm, javítom! rendelés minél gyorsabb, annál jobb!

Üdv!Most újitottam a kalibert még nem is lőttem a puskával.A héten remélem ki tudom próbálni.Eddig 99% hogy hogy kérni fogok egyet nem tudom meddig lehet rendelést halasztani.A lövedék áraknál nincs elírás a 243 lövedéknél?

Szia Laci!

Januárra várjuk az új szállítmányt. Rendeljük?

üdv

SC

Szia Cajga!

Kérlek küldd újra emialben!

Elnézést!

Üdv

SC

Üdv!Érdeklődnék hogy a LEE kalapácsos töltőkészlet lesz-e 243w caliberben.

15 bejegyzés megtekintése - 316-330 / 332

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.