-
- Szabó Gábor
- 2014-01-06-16:44
Szia Balázs! Kedvenc Euroarms Mississippi puskám lakatja megadta magát: először a kakas elsütéskor megakadt félállásban, majd ahogy kiszerelve próbálgattam, eltört az elsütőemelő rugója (sear spring.) Lehet, hogy volt összefüggés a kettő között?
Van esetleg Nektek ilyen alkatrész (akár komplett lakatszerkezet) raktáron, vagy tudtok rendelni? Tudom, az Euroarms már nincs, de talán a Pedersoli alkatrész lehet csereszabatos. Esetleg, valami más ötlet, hogyan tehetném ismét müködőképessé a puskát? Köszi és üdv,
BJSzia Black Jack!
A Pedersoli alkatrész kis finomítással jó bele. Válaszd ki kérlek a pedersoli robbantott ábrából, és küldd el emailben a rendelést és már hozom is a cuccot!
Üdv
B
- Black Jack
- 2014-01-06-03:43
Szia Balázs!
Kedvenc Euroarms Mississippi puskám lakatja megadta magát: először a kakas elsütéskor megakadt félállásban, majd ahogy kiszerelve próbálgattam, eltört az elsütőemelő rugója (sear spring.) Lehet, hogy volt összefüggés a kettő között?
Van esetleg Nektek ilyen alkatrész (akár komplett lakatszerkezet) raktáron, vagy tudtok rendelni? Tudom, az Euroarms már nincs, de talán a Pedersoli alkatrész lehet csereszabatos. Esetleg, valami más ötlet, hogyan tehetném ismét müködőképessé a puskát?Köszi és üdv,
BJ- Space Cowboy
- 2013-12-20-10:28
Szia Traktoros! A pokrockabatot em varrtam. Vmelyik fustolgoben benne van az elkeszeites modja. Udv SC
- thorta
- 2013-12-20-07:21
Szevasztok!
Kérdésem lenne a eladással foglakozó kollégákhoz. Egy ideje gondolkozom már 1 Inverstam Hawken beszerzésén 0.54 es csővel. A kérdésem a következő. A különböző kaliberű csövek szabadon cserélgethetőek e az ágyzatban? tehát ha veszek 1 puskát Great Plans ágyazással és veszek hozzá egy 0.45 ös csövet is akkor ezt tudom e cserélni. Illetve a Great plans ágyazásba be lehet e rakni a rövidebb csövet?
Ha a különböző kaliberű csövek szabadon cserélgethetőek akkor álmodjatok már meg nekem 1 árat 0.54 és 0.45 ös csővel mind Great Plans mind a rövidebb csőmérettel. Ha árat ide nem akartok írni akkor erre az emilcímre : ocsenas.peterkukacgmail.com címre küldhetitek.
- border guard
- 2013-12-10-17:16
Szia SC!
Mindkét privátodra/a biztos célbaérkezés okán/küldtem egy emilt
üdv:
Attila
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.