Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
2 days, 2 hours telt el
Games
2 days, 2 hours telt el
Játék ajánló
3 days, 11 hours telt el
Játék ajánló
3 days, 11 hours telt el
Színdarabok
6 days telt el
További hozzászólások
15 bejegyzés megtekintése - 301-315 / 332
  • Szia Balázs! Kedvenc Euroarms Mississippi puskám lakatja megadta magát: először a kakas elsütéskor megakadt félállásban, majd ahogy kiszerelve próbálgattam, eltört az elsütőemelő rugója (sear spring.) Lehet, hogy volt összefüggés a kettő között?
    Van esetleg Nektek ilyen alkatrész (akár komplett lakatszerkezet) raktáron, vagy tudtok rendelni? Tudom, az Euroarms már nincs, de talán a Pedersoli alkatrész lehet csereszabatos. Esetleg, valami más ötlet, hogyan tehetném ismét müködőképessé a puskát? Köszi és üdv,
    BJ

Szia Black Jack!

A Pedersoli alkatrész kis finomítással jó bele. Válaszd ki kérlek a pedersoli robbantott ábrából, és küldd el emailben a rendelést és már hozom is a cuccot!

Üdv

B

Szia Balázs!

Kedvenc Euroarms Mississippi puskám lakatja megadta magát: először a kakas elsütéskor megakadt félállásban, majd ahogy kiszerelve próbálgattam, eltört az elsütőemelő rugója (sear spring.) Lehet, hogy volt összefüggés a kettő között?
    Van esetleg Nektek ilyen alkatrész (akár komplett lakatszerkezet) raktáron, vagy tudtok rendelni? Tudom, az Euroarms már nincs, de talán a Pedersoli alkatrész lehet csereszabatos. Esetleg, valami más ötlet, hogyan tehetném ismét müködőképessé a puskát?

Köszi és üdv,
    BJ

Bevallom nem is mertem kipróbálni, de elviszem majd Márianosztrára. :) Köszi azért!

Szia Traktoros!

Nem tudom, hogy milyen huzagolással rendelkezik a puskád, de az enyémbe az 1:66-os van, abba nem hiszem, hogy ez a típusú lövedék jó szórást eredményezne. Illetve a töltés sem biztos, hogy zökkenőmentes lesz a 454-es vagy 457-es lövedékkel.

Üdv: Etheus

Szia Balázs!

Az Ardesa kovás Kentucky-ba amit vettem tőletek, abba jó a 44-es konikális ami a Remingtonomba való? Vagy csak a 44-es gömb a jó?

Szia Balázs!

Akkor már csak az árakra lennék kíváncsi. Mennyiért tudnátok hozni 0.54 es és 0.45 ös csövet.

Üdv Thorta.

Szia Traktoros! A pokrockabatot em varrtam. Vmelyik fustolgoben benne van az elkeszeites modja. Udv SC

Szia Thorta! Igen, csereszabatosak! Udv SC

Szevasztok!

Kérdésem lenne a eladással foglakozó kollégákhoz. Egy ideje gondolkozom már 1 Inverstam Hawken beszerzésén 0.54 es csővel. A kérdésem a következő. A különböző kaliberű csövek szabadon cserélgethetőek e az ágyzatban? tehát ha veszek 1 puskát Great Plans ágyazással és veszek hozzá egy 0.45 ös csövet is akkor ezt tudom e cserélni. Illetve a Great plans ágyazásba be lehet e rakni a rövidebb csövet?

Ha a különböző kaliberű csövek szabadon cserélgethetőek akkor álmodjatok már meg nekem 1 árat 0.54 és 0.45 ös csővel mind Great Plans mind a rövidebb csőmérettel. Ha árat ide nem akartok írni akkor erre az emilcímre : ocsenas.peterkukacgmail.com címre küldhetitek.

• fgh
    • 2013-12-11-04:56

Szevasz Balázs!

A chello ra küldtem új mail ként.

Szia SC!

Mindkét privátodra/a biztos célbaérkezés okán/küldtem egy emilt

üdv:

Attila

Hát oda nem érkezett… próbáld meg kérlek átküldeni a cégesre.

• fgh
    • 2013-12-10-16:04

A chello ra viszont válaszként.

Kukkolom, de nem jött tőled email. Melyikre küldted?

• fgh
    • 2013-12-10-05:39

Üdv Balázs!

Kérlek ismételten kukk mal mail…..

15 bejegyzés megtekintése - 301-315 / 332

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.