Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
1 day, 15 hours telt el
Games
1 day, 15 hours telt el
Játék ajánló
2 days, 23 hours telt el
Játék ajánló
2 days, 23 hours telt el
Színdarabok
5 days, 12 hours telt el
További hozzászólások
15 bejegyzés megtekintése - 271-285 / 332

• Szia János! Az, hogy megszűnt az Investarm nekem új, és szerintem thortának még inkább az. Viszont nem ez itt a lényeg. Egy lövész kolléga feltett egy kérdést a Kapszli Csapatának. Az érdeklődés jellege: kereskedelmi. Olyan termékről érdeklődik, amit az oldalt üzemeltető kereskedő forgalmaz. Nem láttunk olyan közleményt amiben az lenne, hogy a Kapszli megszüntette az Investarm termékek forgalmazását. A kolléga az információéhségét egy bevett módon igyekezett csökkenteni. A fórum ezen topikja nagyrészt ezt a célt szolgálná. Legalább is ebben a hiszemben élek én is. A Kapszli csapata rendszeresen látogatja a fórumot. A kolléga elég régen űzi a sportot, azaz ismerik. Nem egy Józsi12386 tette fel a kérdést, akinél nem lehet tudni kit rejt a nicknév. A történet röviden ennyi. Az, hogy thortát nem méltatják válaszra, az nem az Ő amatőrsége, hanem a Kapszli “kommunikációs hiányossága”. :bye: Az, hogy neked miért jött le az előző megállapítás, számomra kicsit nehezen érthető. Valószínűleg másképp szocializálódtunk. Ne értsd félre, ez nem feltétlen számodra negatív megállapítás. :yes: Mindemellett a történet már inkább humoros mint “haragos”. Fogadásokat is kötöttünk rá, hogy “szegény” thorta mikor kap választ az érdeklődésére. Én is fogadtam, úgyhogy ne befolyásoljuk a történéseket! Üdv: LQ

Szia ez is egy megközelítés végül is bár nem tudom ez előrébb viszi e az ügyét ja bocs hogy nálad aki régen űzi az fontos és ász aki nem az meg le van szarva erre inkább nem is reagálnék mert eme eszme igen messze áll tőlem üdv János

Szia

Jó szórakozást a mihez is ….  ti tudjátok mi a cél valaki szívatása vagy egy infó megszerzése nekem meg ez a véleményem tök kívülállóként

üdvözlettel

János

Szia János! Az, hogy megszűnt az Investarm nekem új, és szerintem thortának még inkább az. Viszont nem ez itt a lényeg. Egy lövész kolléga feltett egy kérdést a Kapszli Csapatának. Az érdeklődés jellege: kereskedelmi. Olyan termékről érdeklődik, amit az oldalt üzemeltető kereskedő forgalmaz. Nem láttunk olyan közleményt amiben az lenne, hogy a Kapszli megszüntette az Investarm termékek forgalmazását. A kolléga az információéhségét egy bevett módon igyekezett csökkenteni. A fórum ezen topikja nagyrészt ezt a célt szolgálná. Legalább is ebben a hiszemben élek én is. A Kapszli csapata rendszeresen látogatja a fórumot. A kolléga elég régen űzi a sportot, azaz ismerik. Nem egy Józsi12386 tette fel a kérdést, akinél nem lehet tudni kit rejt a nicknév. A történet röviden ennyi. Az, hogy thortát nem méltatják válaszra, az nem az Ő amatőrsége, hanem a Kapszli “kommunikációs hiányossága”. :bye: Az, hogy neked miért jött le az előző megállapítás, számomra kicsit nehezen érthető. Valószínűleg másképp szocializálódtunk. Ne értsd félre, ez nem feltétlen számodra negatív megállapítás. :yes: Mindemellett a történet már inkább humoros mint “haragos”. Fogadásokat is kötöttünk rá, hogy “szegény” thorta mikor kap választ az érdeklődésére. Én is fogadtam, úgyhogy ne befolyásoljuk a történéseket! Üdv: LQ

Szia

ez is egy megközelítés végül is bár nem tudom ez előrébb viszi e az ügyét

ja bocs hogy nálad aki régen űzi az fontos és ász aki nem az meg le van szarva erre inkább nem is reagálnék mert eme eszme igen messze áll tőlem

üdv

János

• LQ
    • 2014-03-16-20:38

Szia János!

Az, hogy megszűnt az Investarm nekem új, és szerintem thortának még inkább az. Viszont nem ez itt a lényeg.

Egy lövész kolléga feltett egy kérdést a Kapszli Csapatának. Az érdeklődés jellege: kereskedelmi. Olyan termékről érdeklődik, amit az oldalt üzemeltető kereskedő forgalmaz. Nem láttunk olyan közleményt amiben az lenne, hogy a Kapszli megszüntette az Investarm termékek forgalmazását.  A kolléga az információéhségét egy bevett módon igyekezett csökkenteni. A fórum ezen topikja nagyrészt ezt a célt szolgálná. Legalább is  ebben a hiszemben élek én is. A Kapszli csapata rendszeresen látogatja a fórumot. A kolléga elég régen űzi a sportot, azaz ismerik. Nem egy Józsi12386 tette fel a kérdést, akinél nem lehet tudni kit rejt a nicknév. A történet röviden ennyi.

Az, hogy thortát nem méltatják válaszra, az nem az Ő amatőrsége, hanem a Kapszli “kommunikációs hiányossága”.  :bye: Az, hogy neked miért jött le az előző megállapítás, számomra kicsit nehezen érthető. Valószínűleg másképp szocializálódtunk. Ne értsd félre, ez nem feltétlen számodra negatív megállapítás. :yes:

Mindemellett a történet már inkább humoros mint “haragos”. Fogadásokat is kötöttünk rá, hogy “szegény” thorta mikor kap választ az érdeklődésére. Én is fogadtam, úgyhogy ne befolyásoljuk a történéseket!

Üdv: LQ

Szevasztok! Ennyire bonyolultat kérdeztem? Ivestarm Hawken Great Plans 0,54 es cső ára? Ha nem tudjátok beszerezni az sem baj csak mondjatok rá valamit. Válasz nélkül immár 10 hete. :( :cry:

Szia

Mint te is biztosan tudod a gyártó becsődölt és meg szűnt ezért elég kevés az esély rá hogy egy nem létező gyártótól csövet fogsz kapni

de ha felhívod a boltot hátha tud valami okosat esetleg többre fogsz menni de ha vársz még egy fél évét vagy többet az esélyed egyre kevesebb lesz bármire is ez csak tanács

üdv

János

Szevasztok!

Ennyire bonyolultat kérdeztem? Ivestarm Hawken Great Plans 0,54 es cső ára? Ha nem tudjátok beszerezni az sem baj csak mondjatok rá valamit.

Válasz nélkül immár 10 hete. :( :cry:

Igen, engedélyköteles fegyver. A videón a lőszer van feketelőporral töltve. Megjegyzem, hogy a lőszertöltés is engedélyköteles tevékenység.

Pedersoli Lightning ismétlő puska minek minősül, mert a videóban fekete lőporos töltés volt. Megszerzési engedélyes ?

Ül a kuncsaft, hosszú méla lesben,
    A rövid válaszra esedezve, lesve.
    :unsure:

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy ilyen hátsó irányzékotok van-e esetleg készleten? Ha van, akkor az érdekelne, hogy a fecskefarok a Remington karabéllyal kompatibilis lehet-e.

1. Henry hátsó irányzék, kódja: A238055

2. 1873 Carbine hátsó irányzék, kódja: A240055

Valamint érdekelne, hogy milyen magasak így lecsukott állapotban az irányzékok és hogy milyen széles maga a fecskefarok része (nem szeretném, ha túlzottan kilógna oldalra a karabély csövéről, hülyén nézne ki)

Köszi

Johnny

Mellékletek:

Szevasztok!

Ennyire bonyolultat kérdeztem? Ivestarm Hawken Great Plans 0,54 es cső ára? Ha nem tudjátok beszerezni az sem baj csak mondjatok rá valamit.

Válasz nélkül immár 8 hete. :(

Szia Szabó Gabi!

Kérdezném, hogy a február 19-én a kapszli infó mailre küldött levelem megérkezett-e?

Ha nem, szívesen újra elküldöm.

Üdv: Cajga

Szevasztok!

:bye: Közeledik a születésnapom, van valami hír egyenruha ügyben Balázs? Szeretném nagyon ha meglenne február 17-re és, hogy mennyibe kerül. :heart:

Szia!

tavasszal kell rendelnem egyenruhákat és kiegészítőket. Sok dolog van raktáron, de a zubbonyt, nadrágot méretre szoktuk rendelni.

Kérlek hívj fel a bolti számon, hogy ezeket pontosítsuk!

üdv –

Gábor

:bye:

Közeledik a születésnapom, van valami hír egyenruha ügyben Balázs? Szeretném nagyon ha meglenne február 17-re és, hogy mennyibe kerül.  :heart:

Szevasztok!

Valamikor a múlt év végén érdeklődtem az Investarm Hawken fegyverek és csövek felől. Még mindig nem kaptam választ. Tehát kéne 1db Investarm Hwaken Great Plans fegyver 0.45 ös csővel. Váltócsőként kéne hozzá 1db 0,54 es cső is. Tudtok csövet rendelni? És ha igen akkor mennyiért?

15 bejegyzés megtekintése - 271-285 / 332

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.