Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 256-270 / 332
  • Tisztelt Kapszli!

Érdeklődnék, hogy az alábbi könyv tartalmazza-e a különleges pisztolylőszerek töltési adatais is?

pl. 7,62 Tokarev stb.

Köszi: Cajga

Mellékletek:

Sziasztok! Nekem szükségem lenne egy 675-ös gömb lövedék öntőformára létezik az alumíniumból? és ha létezik menyibe kerül?

Szia! Sajnos alumíniumban nincs ilyen méret. Van ellenben economy réz öntőformánk ilyen méretben hasonló árban.

Köszönöm a választ akkor a jövőhéten bemegyek és megnézem ha van épp raktáron

Sziasztok! Nekem szükségem lenne egy 675-ös gömb lövedék öntőformára létezik az alumíniumból? és ha létezik menyibe kerül?

Szia! Sajnos alumíniumban nincs ilyen méret. Van ellenben economy réz öntőformánk ilyen méretben hasonló árban.

Sziasztok!

Nekem szükségem lenne egy  675-ös gömb lövedék öntőformára létezik az alumíniumból? és ha létezik menyibe kerül?

Köszönöm a választ. Ígérem türelmes leszek. Ha az árról tudtok tákoztatást adni a kár itt akár a 20-három2öt8995 számon tegyétek meg legyetek szivesek.

:yahoo: :yes: ;-)

Sziasztok! Ne essetek egymásnak. Az Investarm nem szűnt meg egyáltalán. Thorta: Ne haragudj, hogy nem válaszoltam, elkerülte a figyelmemet.

Pedig még versikét is írtam! :whistle:

A cső beszerezhető, természetesen. Szállítási határidővel vagyok gondban, mert mostanában igen lassan mennek az Investarm fegyverek. Ebben a félévben biztosan lesz rendelés, de hogy mikor azt nem tudom előre megmondani.

Kérlek, hogy ha a fórumon nem válaszolok, küldd el a kérdést emailben is, úgy jobban kiveri a szememet. Köszi+üdv SC

Na-na! :wacko:  A telefont nem is említetted. ;-)

Szevasztok! Ennyire bonyolultat kérdeztem? Ivestarm Hawken Great Plans 0,54 es cső ára? Ha nem tudjátok beszerezni az sem baj csak mondjatok rá valamit. Válasz nélkül immár 11 hete. :( :cry:

Szia Thorta!

Ne haragudj, de nem tudok még választ adni. Nem tudom mikor lesz a következő Investarm szállítmányunk. Sajnos árak tekintetében sem tudok még semmit mondani. Bekértem az idei alaktrészárlistát tőlük, amint kapok választ, meg tudom adni az árat.

Üdv

Balázs

Szevasztok!

Ennyire bonyolultat kérdeztem? Ivestarm Hawken Great Plans 0,54 es cső ára? Ha nem tudjátok beszerezni az sem baj csak mondjatok rá valamit.

Válasz nélkül immár 11 hete. :( :cry:

Üdv Kapszli,

az lenne a kérdésem, hogy van-e fejlemény az uniós egyenruháról? Mikorra várható?  B-)

Látjátok! Egy kis egymásnak ugrás és mindjárt kaptam választ! :yahoo:

Nagyon szépen köszönöm a választ! Örülök, hogy a gyártó nem szünt meg így van remény a beszerzésre. Ha megtudod, hogy mennyi egy Ivestarm Hawken Great Plans 0,54 es cső ára feltétlenül értesíts kérlek. 20-három2öt8995.

Sziasztok!

Ne essetek egymásnak. Az Investarm nem szűnt meg egyáltalán. Thorta: Ne haragudj, hogy nem válaszoltam, elkerülte a figyelmemet. A cső beszerezhető, természetesen. Szállítási határidővel vagyok gondban, mert mostanában igen lassan mennek az Investarm fegyverek. Ebben a félévben biztosan lesz rendelés, de hogy mikor azt nem tudom előre megmondani.

Kérlek, hogy ha a fórumon nem válaszolok, küldd el a kérdést emailben is, úgy jobban kiveri a szememet.

Köszi+üdv

SC

• LQ
    • 2014-03-16-22:19

Kedves János!

Ne sértődj meg, nincs miért! Persze, ha meg akarsz, az más kérdés… :yes:

Úgy nagyjából mindent félre értettél, amit írtam. Nem magyarázkodom, mert csak ismételni tudnám Fehérembert. És igaza van: nincs ezen mit ragozni. Elnézést kérek, ha a fogalmazásom bántó volt. :heart:

Üdv: LQ

ui. Szívatni, kizárólag csak magamat szívattam meg. Most, hogy “ügy” lett belőle, biztosan történik valami. Én meg sokkal későbbre fogadtam… :cry:

Szia ez is egy megközelítés végül is bár nem tudom ez előrébb viszi e az ügyét ja bocs hogy nálad aki régen űzi az fontos és ász aki nem az meg le van szarva erre inkább nem is reagálnék mert eme eszme igen messze áll tőlem üdv János

Szia!

Még mielőtt elharapózna esetleg a vita egy szakmai topikban (mert nem ide, hanem az off-ba való), vállalom a “fogatlan prókátor” szerepét.

Félreérted! LQ nem gondolta, hogy egy régi lövész a fontos, hanem azt írta, hogy annak ellenére sem válaszolnak neki, hogy régóta ismerik.

Egy ismeretlennek is illene válaszolni, nem hogy egy régi ismerősnek. Ez a mondani valója annak amit írt!

Egyébként én is csak tőled olvastam először, hogy megszűnt a gyártó.

Üdv: Fehérember (egy nem olyan régi lövész, de azért páran ismernek fajta) :bye:

Ui: LQ nem szívat senkit, mert ő nem kereskedő aki tudja a választ. Ő arra fogad mikor válaszol a kereskedő.

15 bejegyzés megtekintése - 256-270 / 332

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.