Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 241-255 / 332
  • Hello! Érdeklődöm, hogy ehhez hasonló https://kapszli.hu/product/45-real-440-rb-kombo-ontoforma/ kombó öntőforma (RB és Conical együtt) kapható-e vagy lehet-e kérni a beszerezését Uberti 1860-hoz? (RB .454″/.457″ és Conical .454″). Üdv.

Szia! Pdersoli változatban van ilyesmi öntőformák, de azokat inkább amolyan dísznek ajánlom, nem annyira jól használhatóak, mint a Lee fogók.

Üdv

SC

Hello!

Érdeklődöm, hogy ehhez hasonló https://kapszli.hu/product/45-real-440-rb-kombo-ontoforma/ kombó öntőforma (RB és Conical együtt) kapható-e vagy lehet-e kérni a beszerezését Uberti 1860-hoz? (RB .454″/.457″ és Conical .454″).

Üdv.

A lövedékkérdés közben megoldódott, a lőkúpok viszont továbbra is kellenének majd.

Szia Johnny! Viszem! Ha vkinek kell még cucc, most jelezze!

üdv

SC

Sziasztok!

Az eladásra meghírdetett  svéd M38-as Husquarna bronz táblácskáján lévő jelzések jelentései Az 1-2-3 számokkal ellátott rész a fegyver csövének huzagolásának állapotára ad információt: Ha nincs nyíl, akkor a fegyver huzagolása tökéletes Ha 1-nél van a nyíl, akkor némi felületi elszíneződés található a huzag barázdáiban, hornyaiban. 2-nél már finom rozsda a huzagban itt-ott. 3-nál már a cső hosszán végig korrózió, de nincsenek még éles bemaródások, ez még elfogadható (Megjegyzés: 3-nál rosszabb minősítésnél a fegyvert újra kellett csövezni!)

2. rész (torped, överslag, Str.) a fegyver szórása standard m/41-es referencia lőszerrrel vizsgálva(140 gr-es „boat-tail”)közel 800 m/s-os torkolati sebességgel A „Torped” jelenti a próbalövésre használt lőszer típusát(lásd fentebb). Overslag: túl, fölé Str: streck: szögegység (1 streck a kör 6300-ad része) ha van szám az overslag és a str. között, akkor annak száma jelzi mennyivel hord fölé 100 méteren a célponttól. 1-nél (1 streck) kb. 9 cm.(tangensből számolva) Ha nincs szám, akkor azt jelenti, hogy a puska pontba lő.

Harmadik rész a külső és belső számsorokkal: A fegyver csövének kopottságára utaló jelzések: A adott fegyver aktuális csőátmérőjét jelenti 6,46 és 6,59 mm-es intervallumban. A képen lévő fegyver csőátmérője 6,52 mm (2-es felett van a jelölés a külső körön). 6,51 és 6,53 között kiváló, 6,54 és 6,55 között használt, csak gyakorlásra 6,56-tól felfelé csőcserére érett a fegyver.

Nyomkereső

A lövedékkérdés közben megoldódott, a lőkúpok viszont továbbra is kellenének majd.

Szia Balázs!

Hétvégén jössz/jöttök Tótkomlósra? Ha igen, akkor kellene 100db .450-es LEE féle konikális lövedék és 2db Pedersoli acél lőkúp Uberti revolverhez.

Köszi!

Johnny

Hi Kapszli! Ma (2014.05.09.) nem lesz akció? :unsure: Mod.: A honlap órája miért nem a helyi időt mutatja? :-)

Te legalább észrevetted hogy van akció, én meg most látom, a Remi stainless-t megint bebuktam :) :)

Igen gondolkodom, hogy a Remi Stainless-t el kéne adnom. Szereztem egy R&S-t, azzal tudom lőni a Mariettét és a Malson-t is. :yes:

Mellékletek:

Üdv Gábor!
    A tegnap vásárolt Augustinnak van MKH kártyája ? Úgy látszik a Kártya a mumusom, mindig feledésbe merül.
    Köszönöm Olmos

Igazából nem tudom, hova írjam, de akit érdekel talán itt is olvassa!

Ma találkoztam Nagy Tamással – ő az, akinél ma Mo-n lőszerelemet lehet kapni – azt mondta, hogy  a napokban nagyobb mennyiségű vithavuori lőport kap. 570-en kívül gyakorlatilag minden használatos típus lesz neki.

Elérhetősége: 45acpammo kukac gmail.com, illetve 70 kettőnegyvenkilenc 5423

Egy hátránya van a dolognak, hogy Kópházára kell menni érte, de szokott Bp-re menni, akkor lehet vele egyeztetni ottani találkozót.

Remélem tudtam segíteni! :)

üdv., János

Hi Kapszli! Ma (2014.05.09.) nem lesz akció? :unsure: Mod.: A honlap órája miért nem a helyi időt mutatja? :-)

Te legalább észrevetted hogy van akció, én meg most látom, a Remi stainless-t megint bebuktam :) :)

Hi Kapszli!

Ma (2014.05.09.) nem lesz akció? :unsure:

Mod.: A honlap órája miért nem a helyi időt mutatja? :-)

Van már valami ár az Investarm Hawken Great Plans 0.54 es csövet illetőleg?

Üdv! Webshopban fizetve van lehetőség személyes átvételre? Sürgős lenne a dolog, egy ismerősöm épp Pesten van, de nincs nála elég pénz, bár nem nagy összeg… :bye:

Szia!

lehet fizetni előre utalással, bár ha sürgős a dolog akkor tényleg jobb lenne a boltban kártyával, vagy KP.

üdv –

Gábor

• iplu
    • 2014-04-23-09:55

Üdv!

Webshopban fizetve van lehetőség személyes átvételre? Sürgős lenne a dolog, egy ismerősöm épp Pesten van, de nincs nála elég pénz, bár nem nagy összeg…

:bye:

Sziasztok! Nekem szükségem lenne egy 675-ös gömb lövedék öntőformára létezik az alumíniumból? és ha létezik menyibe kerül?

Szia! Sajnos alumíniumban nincs ilyen méret. Van ellenben economy réz öntőformánk ilyen méretben hasonló árban.

Köszönöm a választ akkor a jövőhéten bemegyek és megnézem ha van épp raktáron

még egy kicsit ragoznám a kérdést ha megrendelném akkor tudtok nekem alu öntőformát hozni? és kb menyi idő lenne az ?

15 bejegyzés megtekintése - 241-255 / 332

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.