-
- traktoros
- 2014-11-12-14:11
Belső infó:
Szivárogtatom, hogy a DP szállítmány jövő hétvége tájt érkezik +-1nap. Türelem az Uraktól!
Lelövöd a meglepinket!
Ez jó hír! Akkor még ki tudom cserélni a mainspringet Dorog előtt.
- Kapszli
- 2014-11-12-10:05
Belső infó:
Szivárogtatom, hogy a DP szállítmány jövő hétvége tájt érkezik +-1nap. Türelem az Uraktól!
Lelövöd a meglepinket!
- olmos
- 2014-11-11-14:25
Hatástalanított kell, vagy jó lehet egy lőképtelen replika is? Mert nekem vagy egy ilyen, valamiféle, tán alumínium ötvözetből és/vagy spiáterből készített, működő szerkezetű darabom. Arra megalkudhatunk.
Üdv az uraknak !
Gyönyörűek a Winchesterek.Szeretnék egy szépen gravírozot Yellowboyt .
De nekem valami lepusztult és hatástalanított kellene.Elképzelhető ilyet szerezni?
Na persze a Le Matt is, amit már régebben majdnem sikerült boltolni az egunon , Gáborral.
Köszönöm olmosÜdv Chariot !
Most vagyok a bajba. hogy mi legyen.Jobb lenne a mostani kínálatból egy szépség,de talán az árban sem érné meg egy hatástalanított ,valamint megbocsáthatatlan bűn egy tökéletes winchestert hatástalanítani.Egy lestrapált kellene.
Ha lennél olyan jó, hogy küldenél egy képet a replikáról ,és menyi lenne az ára talán jó lesz az is.
palfy.laszlo@t-online.hu Köszönöm- Chariot
- 2014-11-11-12:58
Hatástalanított kell, vagy jó lehet egy lőképtelen replika is? Mert nekem vagy egy ilyen, valamiféle, tán alumínium ötvözetből és/vagy spiáterből készített, működő szerkezetű darabom. Arra megalkudhatunk.
Üdv az uraknak !
De nekem valami lepusztult és hatástalanított kellene.Elképzelhető ilyet szerezni?
Na persze a Le Matt is, amit már régebben majdnem sikerült boltolni az egunon , Gáborral.
Köszönöm olmos- Kapszli
- 2014-11-11-12:55
Üdv az uraknak !
Köszönöm olmosHatástalanítotttunk nincs… ha van igény, le tudjuk hatástalaníttatni, de annak költségét (kb 25-30e Ft) neked kell finanszírozni.
Üdv
Balázs
- olmos
- 2014-11-11-10:23
Üdv az uraknak !
Köszönöm olmos- Szabó Gábor
- 2014-11-06-15:10
Ezt írtátok augusztus 11-én:
T. bolt!
DP Kentucky puska serpenyő fedelet szeretnék vásárolni. Kérem, válaszoljon valaki, hogy van-e ilyen alkatrész??? Szia Rudi! Készleten nincs, rendelnünk kell. Kérlek küldj e-mailt és hozzuk. Szept első felében ér majd be. Üdv Balázs
Üdv
Rudi2Szia Rudi!
Elnézésedet kérem, a szállítmány nem miattunk csúszik. Nagyon várjuk több, mint egy hónapja, hogy beérjen. Kérlek még légy türelemmel két hétig.
Köszönöm!
Balázs
- Rudi kettö
- 2014-11-05-17:58
Mi sürgős azon, ha augusztusba rendelek valamit, ami még októberbe sincs meg.Különben meg látni akarom a különbséget, melyik szikrázik jobban.
- Long rifle
- 2014-11-05-12:56
T. bolt!
DP Kentucky puska serpenyő fedelet szeretnék vásárolni. Kérem, válaszoljon valaki, hogy van-e ilyen alkatrész??? Szia Rudi! Készleten nincs, rendelnünk kell. Kérlek küldj e-mailt és hozzuk. Szept első felében ér majd be. Üdv Balázs
Üdv
Rudi2Miért sürgős neked az új fedél, amikor megcsináltam a régit?
Netán már nem szikrázik, vagy valami gond lett vele?
- Rudi kettö
- 2014-11-05-09:08
T. bolt!
DP Kentucky puska serpenyő fedelet szeretnék vásárolni. Kérem, válaszoljon valaki, hogy van-e ilyen alkatrész???Szia Rudi!
Készleten nincs, rendelnünk kell. Kérlek küldj e-mailt és hozzuk. Szept első felében ér majd be.
Üdv
Balázs
Üdv
Rudi2- Kapszli
- 2014-09-24-12:33
T. Bolt! Az akciós Mosin-Nagant M91/30, Husqvarna M38, Oviedo Kar 98, Umberti Scout 22M oldalán (és még néhánynál) nem látom a szokásos “Kizárólag tartási- vagy megszerzési engedélyre!” feliratot, pedig ezek nem elöltöltősek (bár talán muzeális), a Scout 22M pedig alsókulcsos amiről eddig úgy tudtam, hogy mind engedélyköteles. Ez most adminisztratív tévedés vagy tényleg engedély nélkül megvehető ?
Szia Sharpe!
természetesen engedélyköteles fegyverek mind!
Üdv
SC
- Sharpe
- 2014-09-23-21:26
T. Bolt!
Az akciós Mosin-Nagant M91/30, Husqvarna M38, Oviedo Kar 98, Umberti Scout 22M oldalán (és még néhánynál) nem látom a szokásos “Kizárólag tartási- vagy megszerzési engedélyre!” feliratot, pedig ezek nem elöltöltősek (bár talán muzeális), a Scout 22M pedig alsókulcsos amiről eddig úgy tudtam, hogy mind engedélyköteles.
Ez most adminisztratív tévedés vagy tényleg engedély nélkül megvehető ?
- Kapszli
- 2014-09-22-19:02
Szia SC/Szabog! Ilyen dobforgató karotok van-é készleten és ha van, mi pénz? Egy 1861 Colt Navy a szenvedő alany. Köszönettel: Johnny
Szia Johnny!
Sztem van, de azért 10-kor hívd Gabit a központin!
SC
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.