Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 211-225 / 332

• :yahoo: Belső infó: :yahoo: Szivárogtatom, hogy a DP szállítmány jövő hétvége tájt érkezik +-1nap. Türelem az Uraktól!

Lelövöd a meglepinket! :yahoo: :yahoo:

Ez jó hír! Akkor még ki tudom cserélni a mainspringet Dorog előtt.  B-)   :yahoo:

:yahoo: Belső infó: :yahoo: Szivárogtatom, hogy a DP szállítmány jövő hétvége tájt érkezik +-1nap. Türelem az Uraktól!

Lelövöd a meglepinket! :yahoo:   :yahoo:

:yahoo: Belső infó: :yahoo: Szivárogtatom, hogy a DP szállítmány jövő hétvége tájt érkezik +-1nap. Türelem az Uraktól!

Hatástalanított kell, vagy jó lehet egy lőképtelen replika is? Mert nekem vagy egy ilyen, valamiféle, tán alumínium ötvözetből és/vagy spiáterből készített, működő szerkezetű darabom. Arra megalkudhatunk.

Üdv az uraknak !

Gyönyörűek a Winchesterek.Szeretnék egy szépen gravírozot Yellowboyt .

De nekem valami lepusztult és hatástalanított kellene.Elképzelhető ilyet szerezni?

Na persze a Le Matt is, amit már régebben majdnem sikerült boltolni az egunon , Gáborral.

Köszönöm olmos

Üdv Chariot !
    Most vagyok a bajba. hogy mi legyen.Jobb lenne a mostani kínálatból egy szépség,de talán az árban sem érné meg egy hatástalanított ,valamint megbocsáthatatlan bűn egy tökéletes winchestert hatástalanítani.Egy lestrapált kellene.
    Ha lennél olyan jó, hogy küldenél egy képet a replikáról ,és menyi lenne az ára talán jó lesz az is.
    palfy.laszlo@t-online.hu Köszönöm

Hatástalanított kell, vagy jó lehet egy lőképtelen replika is? Mert nekem vagy egy ilyen, valamiféle, tán alumínium ötvözetből és/vagy spiáterből készített, működő szerkezetű darabom.  Arra megalkudhatunk.

Üdv az uraknak !
    De nekem valami lepusztult és hatástalanított kellene.Elképzelhető ilyet szerezni?
    Na persze a Le Matt is, amit már régebben majdnem sikerült boltolni az egunon , Gáborral.
    Köszönöm olmos

Üdv az uraknak !
    Köszönöm olmos

Hatástalanítotttunk nincs… ha van igény, le tudjuk hatástalaníttatni, de annak költségét (kb 25-30e Ft) neked kell finanszírozni.

Üdv

Balázs

Üdv az uraknak !
    Köszönöm olmos

Ezt írtátok augusztus 11-én:
    T. bolt!
    DP Kentucky puska serpenyő fedelet szeretnék vásárolni. Kérem, válaszoljon valaki, hogy van-e ilyen alkatrész??? Szia Rudi! Készleten nincs, rendelnünk kell. Kérlek küldj e-mailt és hozzuk. Szept első felében ér majd be. Üdv Balázs
    Üdv
    Rudi2

Szia Rudi!

Elnézésedet kérem, a szállítmány nem miattunk csúszik. Nagyon várjuk több, mint egy hónapja, hogy beérjen. Kérlek még légy türelemmel két hétig.

Köszönöm!

Balázs

Mi sürgős azon, ha augusztusba rendelek valamit, ami még októberbe sincs meg.Különben meg látni akarom a különbséget, melyik szikrázik jobban.

T. bolt!
    DP Kentucky puska serpenyő fedelet szeretnék vásárolni. Kérem, válaszoljon valaki, hogy van-e ilyen alkatrész??? Szia Rudi! Készleten nincs, rendelnünk kell. Kérlek küldj e-mailt és hozzuk. Szept első felében ér majd be. Üdv Balázs
    Üdv
    Rudi2

Miért sürgős neked az új fedél, amikor megcsináltam a régit? :unsure:

Netán már nem szikrázik, vagy valami gond lett vele?

T. bolt!
    DP Kentucky puska serpenyő fedelet szeretnék vásárolni. Kérem, válaszoljon valaki, hogy van-e ilyen alkatrész???

Szia Rudi!

Készleten nincs, rendelnünk kell. Kérlek küldj e-mailt és hozzuk. Szept első felében ér majd be.

Üdv

Balázs
    Üdv
    Rudi2

T. Bolt! Az akciós Mosin-Nagant M91/30, Husqvarna M38, Oviedo Kar 98, Umberti Scout 22M oldalán (és még néhánynál) nem látom a szokásos “Kizárólag tartási- vagy megszerzési engedélyre!” feliratot, pedig ezek nem elöltöltősek (bár talán muzeális), a Scout 22M pedig alsókulcsos amiről eddig úgy tudtam, hogy mind engedélyköteles. Ez most adminisztratív tévedés vagy tényleg engedély nélkül megvehető ?

Szia Sharpe!

természetesen engedélyköteles fegyverek mind!

Üdv

SC

T. Bolt!

Az akciós Mosin-Nagant M91/30, Husqvarna M38, Oviedo Kar 98, Umberti Scout 22M oldalán (és még néhánynál) nem látom a szokásos “Kizárólag tartási- vagy megszerzési engedélyre!” feliratot, pedig ezek nem elöltöltősek (bár talán muzeális), a Scout 22M pedig alsókulcsos amiről eddig úgy tudtam, hogy mind engedélyköteles.

Ez most adminisztratív tévedés vagy tényleg engedély nélkül megvehető ?

Szia SC/Szabog! Ilyen dobforgató karotok van-é készleten és ha van, mi pénz? Egy 1861 Colt Navy a szenvedő alany. Köszönettel: Johnny

Szia Johnny!

Sztem van, de azért 10-kor hívd Gabit a központin!

SC

Szia SC/Szabog!

Ilyen dobforgató karotok van-é készleten és ha van, mi pénz? Egy 1861 Colt Navy a szenvedő alany.

Köszönettel:

Johnny

Mellékletek:
15 bejegyzés megtekintése - 211-225 / 332

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.