-
- Chariot
- 2014-12-05-16:20
Az új kétlövetű Derringerekből a 9 mm-es-be miféle kúpos lövedék való? Elöltöltő, nem úgy mint a Liege Derringer, tehát gondolom nem túlméretes. Akkor vmi 9 mm-es minie?A gyár küldött hozzá skúlót. Szvsz sima wadcutter 38 spec lövedék.
Vágyni kezdtem egy ilyenre! Már csak a közismert sóherségemet kéne vhogy legyűrnöm!
- Chariot
- 2014-12-05-16:17
A szemölcs puhábbra sikerült,mint kellett volna ez előfordul.Tized milliméteres lopás is befolyásolja a működést.Cserélni kell szvsz.Mivel nem túl nagyértékű alkatrészek,azért javasoltam a kapcsolódó alkatrészek cseréjét is.
Ez itt tényleg nem a reklám helye, de én ezt a revkót közvetlenül azután vettem, hogy a kapszli bolt megnyitott. Tán én vettem meg az elsőt. Mikor is volt az SC? 13-15 éve?
Szóval azért elég jól bírta!
- Kapszli
- 2014-12-05-09:43
Az új kétlövetű Derringerekből a 9 mm-es-be miféle kúpos lövedék való? Elöltöltő, nem úgy mint a Liege Derringer, tehát gondolom nem túlméretes. Akkor vmi 9 mm-es minie?
A gyár küldött hozzá skúlót. Szvsz sima wadcutter 38 spec lövedék.
- The Gunman
- 2014-12-04-18:47
A szemölcs puhábbra sikerült,mint kellett volna ez előfordul.Tized milliméteres lopás is befolyásolja a működést.Cserélni kell szvsz.Mivel nem túl nagyértékű alkatrészek,azért javasoltam a kapcsolódó alkatrészek cseréjét is.
- Chariot
- 2014-12-04-12:11
Még az elsütő billentyű rugóját is cserélném,mert az is rá tud segíteni a bajokra.
Azzal tán tényleg nincs baj, de a dobrekesztő két ágának az eredeti hosszát tudnom kéne ahhoz, hogy kiderüljön kell-e másik! A kakason levő szemölcs úgy kopott el, hogy a tövénél gyk a kakas síkjába lekopott, utána “tereplépcső”, majd az egykori ék forma jön, a vége felé kicsit legömbölyödve. De, hogy ez pontosan hogyan okozza azt, hogy a dobrekesztő már 1/3-ig elfordult dobnál kiugrik?
- The Gunman
- 2014-12-04-09:27
Még az elsütő billentyű rugóját is cserélném,mert az is rá tud segíteni a bajokra.
- Chariot
- 2014-12-04-08:46
Ok, rendelem! Dobrekesztőt nem kell cserélni?
Hát tudom én? A kakason az időzítő szemölcs félig lekopott, ez látszik. De, hogy az ellendarabon történt-e változás, hát én azt nem tudom!
- Kapszli
- 2014-12-03-19:21
Uraim! A DP szállítmány 15-én ér be. A Frontier főrugó benne van ez biztos. Chari: ha Remi kakas kell és sürgős, akkor tudok neked postán kérni. Sajna a jelenlegi szállítmányba már nem tudom beletenni. De ha sürgős, kérem postán. SC
Megtennéd, hogy megrendeled postán? Lőni ugyan így is lehet a remivel, de a dobrekesztő szétkaristolja a dobot!
Ok, rendelem! Dobrekesztőt nem kell cserélni?
- Chariot
- 2014-12-03-18:34
Uraim! A DP szállítmány 15-én ér be. A Frontier főrugó benne van ez biztos. Chari: ha Remi kakas kell és sürgős, akkor tudok neked postán kérni. Sajna a jelenlegi szállítmányba már nem tudom beletenni. De ha sürgős, kérem postán. SC
Megtennéd, hogy megrendeled postán? Lőni ugyan így is lehet a remivel, de a dobrekesztő szétkaristolja a dobot!
- Chariot
- 2014-12-03-17:45
Ma elhoztam egy Uberti remi kakast, hátha jó lesz a gyengélkedő Pedersoli remimbe, de az több mint 1 mm-el vastagabb, mint az eredeti, így nemigen csereszabatos.
Namármost, így most van egy túszul ejtett kakasom, amit egy megfelelő Pedersoli gyártmányúért cserébe akár szabadon is engedhetek!
Mikorra tudtok nekem egyet behozatni?
- Rudi kettö
- 2014-11-30-13:39
T. bolt!
DP Kentucky puska serpenyő fedél ügyben érdeklődnék:
“Szia Rudi!Elnézésedet kérem, a szállítmány nem miattunk csúszik. Nagyon várjuk több, mint egy hónapja, hogy beérjen. Kérlek még légy türelemmel két hétig.
Köszönöm!
Balázs
És egy IA great plains .54 csővet is vennék,ha nem kéne rá egy fél évet várni- Chariot
- 2014-11-13-17:54
Kűttem levelet! :)
…Üdv Chariot !
Most vagyok a bajba. hogy mi legyen.Jobb lenne a mostani kínálatból egy szépség,de talán az árban sem érné meg egy hatástalanított ,valamint megbocsáthatatlan bűn egy tökéletes winchestert hatástalanítani.Egy lestrapált kellene.
Ha lennél olyan jó, hogy küldenél egy képet a replikáról ,és menyi lenne az ára talán jó lesz az is.
palfy.laszlo@t-online.hu Köszönöm
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.