-
- Kapszli
- 2015-01-07-11:32
SC! A postán érkező remington kakasom kb. mikor ér ide? Mert, gondolom nem a posta 2-5 napos kiszállítási ideje miatt nem érkezett még meg!
Hello Chari!
5-én adta fel nekünk az ügyintéző legfrissebb info szerint.
B
- traktoros
- 2014-12-30-23:57
“Uraim! A DP szállítmány 15-én ér be. A Frontier főrugó benne van ez biztos. Chari: ha Remi kakas kell és sürgős, akkor tudok neked postán kérni. Sajna a jelenlegi szállítmányba már nem tudom beletenni. De ha sürgős, kérem postán. SC” Érdeklődnék, mi ujság a DP szállítmánnyal. Tegnap volt pont fél éve hogy leadtam a rendelést.Erre muszály innom 2 deci fehéret… EgészségetekreKedves Rufi! Megérkezett, a rugóval együtt. Üdv SC
Köszi megjött és működik újra a puska!
- Kapszli
- 2014-12-30-11:43
Üdv! Érdeklődnék, hogy 6,5×55 kaliberben lehet-e rendelni Lee Loadert, az oldalon úgy láttam hogy most nincs.
Szia Bence! Igen, lehet. Kérlek küldj emailt a rendelési adatokkal, és berendeljük a következő szállítmánnyal.
Üdv
Balázs
- Kapszli
- 2014-12-30-11:42
Kezembe került a Kossuth Kiadó reklámja és ismerős könyvre bukkantam.Féláron lehet megrendelni ma és holnap A szabadságharc kézi lőfegyverei c.könyvet ismert szerzőktől.Legyen szerencsétek!!!
:) Én is vettem belőle. Fut ki a készlet erősen. 3000 példányban nyomták, és az utolsó pár százat lehet most megvenni.
- The Gunman
- 2014-12-30-10:00
Kezembe került a Kossuth Kiadó reklámja és ismerős könyvre bukkantam.Féláron lehet megrendelni ma és holnap A szabadságharc kézi lőfegyverei c.könyvet ismert szerzőktől.Legyen szerencsétek!!!
- Rudi kettö
- 2014-12-21-12:54
Bízva benne, hogy mégiscsak ideér, még1x feladtam a májusi rendelést:
T. bolt!
Vásárolni szeretnék:
2 db DP kentucky puska serpenyő fedél
5 db kovakő kb. 3/4 (kisebb is jó)
2 db .45 rézdrót csőkefe
1 db .38 rézdrót csőkefe
mail-t is küldtem.- Chariot
- 2014-12-21-09:16
Tegnap volt pont fél éve hogy leadtam a rendelést.Erre muszály innom 2 deci fehéret… EgészségetekreNe nyugtalankodj kolléga! Németh úr mindig mindent korektül, szépen megígér! Érmeket, vizsgabizonyítványokat, alkatrészeket… a sor szabadon folytatható
no rendben, igyunk egyet azért!
Kedves egészségetekre! Iszom veletek!
Kakasom? Félek úgy fogok járni mint a Jimi, egy kakas lesz a vesztem!
- Kapszli
- 2014-12-20-22:30
Tegnap volt pont fél éve hogy leadtam a rendelést.Erre muszály innom 2 deci fehéret… Egészségetekre
Ne nyugtalankodj kolléga! Németh úr mindig mindent korektül, szépen megígér! Érmeket, vizsgabizonyítványokat, alkatrészeket… a sor szabadon folytatható
Kedves egészségetekre! Iszom veletek!
- Achilles
- 2014-12-20-21:33
Tegnap volt pont fél éve hogy leadtam a rendelést.Erre muszály innom 2 deci fehéret… Egészségetekre
Ne nyugtalankodj kolléga! Németh úr mindig mindent korektül, szépen megígér! Érmeket, vizsgabizonyítványokat, alkatrészeket… a sor szabadon folytatható
- Kapszli
- 2014-12-20-15:50
“Uraim! A DP szállítmány 15-én ér be. A Frontier főrugó benne van ez biztos. Chari: ha Remi kakas kell és sürgős, akkor tudok neked postán kérni. Sajna a jelenlegi szállítmányba már nem tudom beletenni. De ha sürgős, kérem postán. SC” Érdeklődnék, mi ujság a DP szállítmánnyal. Tegnap volt pont fél éve hogy leadtam a rendelést.Erre muszály innom 2 deci fehéret… Egészségetekre
Kedves Rufi!
Megérkezett, a rugóval együtt.
Üdv
SC
- Rudi kettö
- 2014-12-17-21:06
“Uraim! A DP szállítmány 15-én ér be. A Frontier főrugó benne van ez biztos. Chari: ha Remi kakas kell és sürgős, akkor tudok neked postán kérni. Sajna a jelenlegi szállítmányba már nem tudom beletenni. De ha sürgős, kérem postán. SC”
Érdeklődnék, mi ujság a DP szállítmánnyal. Tegnap volt pont fél éve hogy leadtam a rendelést.Erre muszály innom 2 deci fehéret…
Egészségetekre
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.