Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 181-195 / 332
  • SC! A postán érkező remington kakasom kb. mikor ér ide? Mert, gondolom nem a posta 2-5 napos kiszállítási ideje miatt nem érkezett még meg!

Hello Chari!

5-én adta fel nekünk az ügyintéző legfrissebb info szerint.

B

SC!

A postán érkező remington kakasom kb. mikor ér ide? Mert, gondolom nem a posta 2-5 napos kiszállítási ideje miatt nem érkezett még meg!

SC!

Kentucky kovás lakathoz van-e külön az a kis csavar, ami a serpenyőfedél rugóját tartja? Valamint Remington sátorvas tartó csavar is érdekelne még.

Johnny

“Uraim! A DP szállítmány 15-én ér be. A Frontier főrugó benne van ez biztos. Chari: ha Remi kakas kell és sürgős, akkor tudok neked postán kérni. Sajna a jelenlegi szállítmányba már nem tudom beletenni. De ha sürgős, kérem postán. SC” Érdeklődnék, mi ujság a DP szállítmánnyal. Tegnap volt pont fél éve hogy leadtam a rendelést.Erre muszály innom 2 deci fehéret… Egészségetekre

Kedves Rufi! Megérkezett, a rugóval együtt. Üdv SC

Köszi megjött és működik újra a puska!  :good:

Üdv! Érdeklődnék, hogy 6,5×55 kaliberben lehet-e rendelni Lee Loadert, az oldalon úgy láttam hogy most nincs.

Szia Bence! Igen, lehet. Kérlek küldj emailt a rendelési adatokkal, és berendeljük a következő szállítmánnyal.

Üdv

Balázs

Kezembe került a Kossuth Kiadó reklámja és ismerős könyvre bukkantam.Féláron lehet megrendelni ma és holnap A szabadságharc kézi lőfegyverei c.könyvet ismert szerzőktől.Legyen szerencsétek!!!

:) Én is vettem belőle. Fut ki a készlet erősen. 3000 példányban nyomták, és az utolsó pár százat lehet most megvenni.

Kezembe került a Kossuth Kiadó reklámja és ismerős könyvre bukkantam.Féláron lehet megrendelni ma és holnap A szabadságharc kézi lőfegyverei c.könyvet ismert szerzőktől.Legyen szerencsétek!!!

Üdv!

Érdeklődnék, hogy 6,5×55 kaliberben lehet-e rendelni Lee Loadert, az oldalon úgy láttam hogy most nincs.

Szia Szekér!

A hétet egyéb más alkatrészek kíséretében megrendeltem.

Üdv

SC

Bízva benne, hogy mégiscsak ideér, még1x feladtam a májusi rendelést:
    T. bolt!
    Vásárolni szeretnék:
    2 db DP kentucky puska serpenyő fedél
    5 db kovakő kb. 3/4 (kisebb is jó)
    2 db .45 rézdrót csőkefe
    1 db .38 rézdrót csőkefe
    mail-t is küldtem.

Tegnap volt pont fél éve hogy leadtam a rendelést.Erre muszály innom 2 deci fehéret… Egészségetekre

Ne nyugtalankodj kolléga! Németh úr mindig mindent korektül, szépen megígér! Érmeket, vizsgabizonyítványokat, alkatrészeket… a sor szabadon folytatható ;-) no rendben, igyunk egyet azért! :good:

Kedves egészségetekre! Iszom veletek! :heart:

Kakasom? Félek úgy fogok járni mint a Jimi, egy kakas lesz a vesztem!  :wacko:

Tegnap volt pont fél éve hogy leadtam a rendelést.Erre muszály innom 2 deci fehéret… Egészségetekre

Ne nyugtalankodj kolléga! Németh úr mindig mindent korektül, szépen megígér! Érmeket, vizsgabizonyítványokat, alkatrészeket… a sor szabadon folytatható ;-) no rendben, igyunk egyet azért! :good:

Kedves egészségetekre! Iszom veletek!  :heart:

Ne nyugtalankodj kolléga! Németh úr mindig mindent korektül, szépen megígér! Érmeket, vizsgabizonyítványokat, alkatrészeket… a sor szabadon folytatható  ;-)

no rendben, igyunk egyet azért! :good:

“Uraim! A DP szállítmány 15-én ér be. A Frontier főrugó benne van ez biztos. Chari: ha Remi kakas kell és sürgős, akkor tudok neked postán kérni. Sajna a jelenlegi szállítmányba már nem tudom beletenni. De ha sürgős, kérem postán. SC” Érdeklődnék, mi ujság a DP szállítmánnyal. Tegnap volt pont fél éve hogy leadtam a rendelést.Erre muszály innom 2 deci fehéret… Egészségetekre

Kedves Rufi!

Megérkezett, a rugóval együtt.

Üdv

SC

“Uraim! A DP szállítmány 15-én ér be. A Frontier főrugó benne van ez biztos. Chari: ha Remi kakas kell és sürgős, akkor tudok neked postán kérni. Sajna a jelenlegi szállítmányba már nem tudom beletenni. De ha sürgős, kérem postán. SC”

Érdeklődnék, mi ujság a DP szállítmánnyal. Tegnap volt pont fél éve hogy leadtam a rendelést.Erre muszály innom 2 deci fehéret…
    Egészségetekre

15 bejegyzés megtekintése - 181-195 / 332

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.