Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 166-180 / 332
  • Üdv!

A Kapszlihoz lenne egy olyan kérdésem, hogy cal .308 SPBT 180 vagy 175 graines magot terveztek-e tartani illetve hogy 7.5X55 Swiss 3 részes die set valami rozsdamentes kivitelben esetleg beszerezhető-e.

Üdv!

Rendeltem kettő terméket külön külön(a számuk 24589-24590),lehetne 1 scomagba tenni és ugy elküldeni modositani az átutaláshoz a megrendelést?

Üdv!

Köszönöm megérkezett.

Üdv!

Érdeklődnék,hogy a kedden átutalt vételár megérkezetta számlára ( melléklet)?Mikor postázzák a raktárukon lévö megrendelt termékeket.

Mellékletek:

Sziasztok!

Feltétlenül jelezzétek, mikor érkezik be  a 7,62 x54R trimmelő (hüvelyhossz beállító), mert nagyon kellene!

Nyomkereső

Szia Magyarország. In Hungary under what conditions can a foreigner to buy a percussion (cap and ball) revolver  and transport it abroad (I am from Czech)? I would like to buy Uberti 1858 Remington cal. 36 repro or Pedersoli  1858 Remington cal. 44. Köszönöm.

44-es, 5.5 csövű, kékített. Lett mellé kérve 200db konikális ólom is a vásárlási- és szállítási feltételekben foglaltak miatt.

Sziasztok! Érdeklődnék hogy a februárban leadott Uberti Remington rendelésemről van-e valami hír.

Szia Sparrow!

Uberti nem rég érdekezett. Melyik típust rendelted?

Üdv

Balázs

Sziasztok! Érdeklődnék hogy a februárban leadott Uberti Remington rendelésemről van-e valami hír.

Érdeklődnék, hogy hol tudok rézhüvelyt ( peremes ) beszerezni ( Kapszli ? ) a nemrég szerzett 8 szögletű csővel rendelkező Armi Sport által gyártott .451-s kaliberű Sharps puskámhoz ?

Dobruczky Zsolt

dzsolt@szarvas.hu

• 2015-02-20-09:01

Sziasztok! A termékleírások jó részében eltűnt a szöveg.! :unsure:  

Üdv! Kentucky puskámhoz kellene 100db 0,44 gömblövedék de jelenleg nincs raktáron. Személyesen át tudom venni pénteken és szombaton a héten, vagy következőn.

Kiválasztás törlése

2.500 Ft

Elfogyott

Hello Chari! 5-én adta fel nekünk az ügyintéző legfrissebb info szerint. B

Köszi! :)

Doktor úr! Megjött a Remihez az alkatrész!

Hello Chari! 5-én adta fel nekünk az ügyintéző legfrissebb info szerint. B

Köszi! :)

SC! Kentucky kovás lakathoz van-e külön az a kis csavar, ami a serpenyőfedél rugóját tartja? Valamint Remington sátorvas tartó csavar is érdekelne még. Johnny

Johnny,

Remi csavar nagy valószínűséggel van, de kell minta. A másikat rendelni kell.

Üdv

B

15 bejegyzés megtekintése - 166-180 / 332

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.