-
- Kapszli
- 2016-03-09-15:13
A remélhetőleg fényes jövőhöz vezető út első lépcsőfoka volt a kapszli stáb bővítése általam. :)
- rprme
- 2016-03-09-14:26
Kedves sporttársak!
Távol álljon tőlem az oldal fogadatlan prókátora lenni, de gondoljunk bele:
1 ez az oldal a hazai elöltöltős lövészet “forum romanuma”, amit tudni érdemes itt megtaláljuk.
2. nézzük meg a “népes” konkurenciát milyen gyakran van frissítve az árukészlet…
3. az a bizonyos Bell meg feltalálta a telefont, ha valami nem tiszta állnak rendelkezésünkre.
4. a követ az vesse el, akinek nem volt még gondja számítógéppel. A puska sokkal egyszerűbb ugye.
Úgyhogy szerintem ez bőven belefér. Tisztelettel:
Dr. Solti Árpád
- András
- 2016-03-09-13:57
Kedves Fórumozók!
1. Alapvetően az Uberti és Pedersoli alkatrészek minden további nélkül rendelhetőek a megfelelő csatornákon. Sajnos az alkatrészek tételenkénti feltöltése ember feletti feladat lenne egy ekkora üzletnek, épp ezért igyekeztünk segíeni a termékleírásokhoz belinkelt robbantott ábrákkal.
2. A termékkészletek, termékkleírások, rendelési és egyéb honlapproblémákról tudunk, azt én lennék hivatott javítani. Csak sajnos mielőtt az ilyen frontend munkákat eredményesen megcsinálhatnánk, a honlap hátterét kell rendbe rakni. Néhány új termék és leírás már felkerült a webáruházba, de annyi munka és újabb probléma jön elő ilyen primitív műveletek során is, hogy időnként szüneteltetnünk kell azt a backend fejlesztések miatt.
Ez nyilván nem magyarázkodásnak szánjuk, természetesen jogosak a felvetések, csak szeretnénk egy kis betekintést nyújtani és némi türelmet kérni. A remélhetőleg fényes jövőhöz vezető út első lépcsőfoka volt a kapszli stáb bővítése általam. :)
Angyalszem megjegyzését, miszerint értesíeni kell a hibákról, nagyon köszönöm. Annyi kérésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy ne a központi info@ címre jöjjenek az esetleges meglátások, mivel Gábornak így is emberfeletti mennyiségű üzenetet kell ott kezelnie, hanem a hajdua@kapszli.hu címre.
Üdvözlettel és köszönettel,
Hajdú András
- Angyalszem il cattivo
- 2016-03-09-12:07
- Horse Whisperer
- 2016-03-09-11:51
Szerintem a kritikák helyett
Nem kritizáltunk, csak jól kibeszéltük őket a hátuk mögött amíg Nürnbergben voltak
Jó persze tudjuk, így is épp elég irományt jelentést kell vezetni írni, és nem is kell az egész Pedersoli-Uberti arzenállal megtömni a boltot, csak ami van az jó lenne ha ki lenne írva. De jó lesz Chariot zseniális ötlete is: rendszeres időközökkel egy panorámakép a termékekről
Egyébként ha már itt tartunk, és ez pont olyan amikor a vásárló nekiáll lefárasztani a kereskedőt valami tök képtelen dologgal: Tegnap megroggyantottam a szép új remi karabélyom töltő mechanizmus összekötő izéjét ,- szóval az ábrán a 47-es alkatrészt lehet rendelni?
Köszönöm
- Angyalszem il cattivo
- 2016-03-09-00:18
Sziasztok Hölgyek, Urak!
Szerintem a kritikák helyett, tényszerűen jelezzük Balázsnak és Gábornak, ha javítani, korrigálni valót találunk a webshopban, vagy a lapon. Talán inkább az email címen, mint a fórumban, hamarabb megtalálják.
Nem lesz jogos a kritika, ha nem ismerjük a hátteret és a hiba okát, viszont a tényszerű jelzés segíthet Nekik a javításban. Remélem. (tapasztalatból mondom)
Uff!
Balázs! A képen nem csak egy söröskrigli van !!!
- Kapszli
- 2016-03-08-09:13
Kedves Uraim!
Először is elnézést kérek a kései válaszért, sürgősen meg kellett nézzem Nürnbergben mi újdonság várható a történelmi lövészetben idén. Hamarosan ennek a videó dokumentciója elérhető lesz a lapon.
Köszönjük a kritikát, szívesen fogadjuk, valóságalapját ismerjük mi is. Harcolunk a woocommerce-szel, s nem mindig álunk vele nyerésre sajnos. Igyekszünk a lehető legnagyobb készletet tartani az ésszerűség határain belül. Számos termék esetében sajnos mi is hozott anyagból dolgozunk, vagyis igazodnunk kell a gyártók logisztikai rendszeréhez.
Igyekszübk persze fejlődni.
Üdv
Balázs
- Chariot
- 2016-03-06-19:06
Nem tisztem, hogy védjem a boltot, védje őt a nőtanács! És olyat is találtam, hogy használt fegyver, ami egyedi darab, egyedi árral az kapható, de már elfogyott.
Szóval tényleg jó lenne egy bedrótozott készlet nyilvántartó a weboldalba!
Úgy kb. azóta, hogy van az oldal.
- Megagéza
- 2016-03-06-18:17
Ne is próbálkozz itt iróniával, humorral, ha a szentséges bolt vagy honlap működéséről van szó. Arany tündérek a fiúk, némelyiket még szeretem is, de egy csomó dologról gőzük nincs. Ne is várj tőlük olyan hülyeséget, hogy a honlapon a tényleges kínálat jelenik meg a valós árral. Szimbolikus fotó, szimbolikus árral, szimbolikus készlet, szimbolikus garancia. De legalább általában aranyosak (kivétel persze adódik, főleg, ha reklamálsz, vagy kritizálsz). Állj be a sorba, mint a többiek, és reménykedj! Ja, és úgy érzem, nem pár képet szeretnél a boltról, hanem a meghirdetett termékeket szeretnéd megvenni. Őszinte részvétem.
Üdvözöllek a való elöltöltős világban:
Géza
- Horse Whisperer
- 2016-03-01-12:36
Bocsánat ha úgy tűnik, de nem voltam negatív, pláne nem dühös :), legalábbis nem éreztem magam annak, meg nem bántásnak szántam. Jó egyébként hajlamos vagyok az irónikus humorra és az félreértelmezhető -pláne írásban.
Az viszont igaz, hogy pl. tavaly amikor el akarom költeni a “leszoktamacigiről” pénzt (ez nálam az a pénz amit egy perselybe dobálok 2 éve amióta leszoktam, napi 1000 ft-al számolva. Karácsony előtt bontom ki, és bármit megvehetek magamnak ami kissebb baromság mint a cigi), és mit titkoljam, először itt nézek szét -legalábbis neten mert egyrészt nagyváros iszonyom van amit mondjuk le tudok győzni, de ígyis-úgyis oda menni egy komplett elb..ott nap lovak nélkül. Tehát nézelődik itt-ott az ember, és ha bárki kiszámolja nem egy lőporflaska árának “eltapsolásáról” kell “gondoskodnom” még akkor sem ha mondjuk felét már elköltöttem másoknak ajándékra. Persze bármit meg lehet rendelni de ugye az nem 2 nap, és hónapok alatt 8szor adódik valami ami miatt hozzányúl az ember a pénzhez, tehát azt nézi mi van raktáron ami tetszik, régóta meg akar venni. Persze ott a teló is, de eladónak és vevőnek is legalább annyira fárasztó és idegörlő lenne, ha pl: csir-csör szia! Van rövidcsövű stainless NMA? Most nincs, de a rendelés 2 hónap múlva jön akkor lesz! Kalandozol, megtetszik egy másik valami: csir-csör van amaz? Nincs! Csak mert 1 darabot ír a készlet. Ááááá sajnos csak megrendelésre, kb 1 hónap múlva. Akkor nézegessünk tovább, ez is tetszik de nincs, amaz is de az sincs, ó na itt egy ami tetszik, csir-csör ááá nincs. Közben egyik lövésztárs mutogatja a lőtéren mit vett 2 napja a kapszliban, bakker én is ilyet akartam de nem írta a készlet. Pedig volt 1 darab. Ez egyszer tényleg megtörtént, és üzleti szempontból tök mindegy ki vette meg, de lehet, hogy mást választ ha az már nincs ott.
Szóval inkább éppítő jellegűnek szánom az iróniám. Én esőben, hóviharban érek rá nézelődni, más éjjel 2 kor, megint más vasárnap délután izgul rá valamire. Persze nem vagyunk gyerekek de ha valami mégsem úgy van ahogy ki van írva akkor azért mégiscsak pici csalódások érik az embereket, és akkor menjünk át a “másikba” ha már odabumliztunk, vagy ott van X+1 légpuskás (szobában játszani az is kell néha) oldal ahol (tapasztalatból tudom) naprakész a készletinfo, és azt postán is elküldik. Rendszerváltás után az első veszprémi magán fegyverboltban lettem üzletvezető fegyverkereskedő, pár hónap múlva 2-3 másik nyílt, és nagyon fontos volt, hogy így vagy úgy de a 200 forintos légpuskatöltényt is nálam vegyék meg, és örömmel jöjjön és menjen el aki bejött. Ehhez persze hozzájárult az is (amit a mai napig rendszeresen tapasztalok fegyverboltokban), hogy máshol iszonyú nagyképűen álltak a nem “szereltlőszeres” vevőkhöz, a fegyveres vevők meg iszonyú nagyképűen bírtak viselkedni, és ezt mindként oldalról jól kellett kezelni, hogy ne lengje át a boltot a “kihaénnem” szelleme.
Kicsit eltértem a végére, de ugye kb átérezhető mit akartam kihozni :)
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogyan kell értelmezni a “Készlet: -4db” kiírást pl. …Mitől lettél ma ilyen negatív? Mondjuk az új termékeket én is hiába kerestem, de azért még nem lettem ilyen!
Gabi, küldj már néhány képet a boltról ennek a dühös embernek! PEACE!
- Chariot
- 2016-02-29-22:43
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogyan kell értelmezni a “Készlet: -4db” kiírást pl. …
Mitől lettél ma ilyen negatív? Mondjuk az új termékeket én is hiába kerestem, de azért még nem lettem ilyen!
Gabi, küldj már néhány képet a boltról ennek a dühös embernek! PEACE!
- Horse Whisperer
- 2016-02-29-22:10
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogyan kell értelmezni a “Készlet: -4db” kiírást pl. a https://kapszli.hu/termek/autentikus-polgarhaborus-revolver-toltenytarto-doboz-44/ oldalon? Elírás? Vagy a gép így érzékeli matematikailag miután lefogyott a kiírt készlet és már 4-en kosárba rakták?
Egyébként az oldal alapján úgy képzelem el a boltot, hogy van egy rahedli lőszertöltő cucc (készletek, öntőformák, ilyen-olyan kütyümütyük dobozokban, könyvek), van egy zsák tapasz, meg egy roskadozó polc szekér kence ( valószínű mindenki magának keveri), egy fióknyi lőkúp meg elöltöltős aprólék, puska, néhány ronda cseh derringer egy vagyonért (ha a derringerekért dobogna a szívem tuti egy Liegi vagy Guardiant választanék-persze csak ha lenne) ja és van mínusz 1 remington NMA :)
Persze látjuk, hogy jött megint Uberti és Pedersoli szállítmány, de hogy micsoda jött azt 200 km-ről rejtély övezi.
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.