Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
1 day, 4 hours telt el
Játék ajánló
1 day, 7 hours telt el
Játék ajánló
1 day, 7 hours telt el
Színdarabok
3 days, 20 hours telt el
Fórum szabályzat
5 days, 6 hours telt el
További hozzászólások
15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 95
  • Tüzér Urak!

A Székesfehérvár kupa “Precízíós ágyúlövészet” eredményei:

1.Klenovits Sándor  59 pont

2.Kalamász Mihály    39 pont

3.Trexler Gyula           31 pont

4.dr. Kovács János         7 pont

Három kezdő tüzértársat üdvözölhettünk, első verseny próbálkozásukhoz gratulálunk!

:good:

Kedves Bogas és Sólyomszem tüzértársak!

Nevezzetek a megadott linken ápr 13-ra a fehérvári versenyre/a hogy a Gyuri javasolta az Egyébb üzenetben”modellágyú”/….Most már rajtatok áll,türelmesen kezdőknek megfelelően  a 13 lövéses “preciziós ágyúlövészetet” löjjük…fokozott felügyelettel.Jól fogtok szórakozni ,addig is gyakoroljatok..A levezetést vállalom,amúgy is ügyintézni megyek.Javasolt töltet kombinácíó ismétlésként…. Bogas: 35 green swiss+cca 30 green gríz+0.69/ezen belül 17.14-vagy 17.30 gömb/mérd át/+ a szürke anyagból”cuppanós tapasz”

Sólyomszem.: Géza -féle kis töltet,nagy tömeg szisztéma Pl 38as kaliberre cca 10 green swiss + 15-20 green gríz+0.375 gömb+0.25 tapasz …

Viszontlátásra az első versenyeteken

üdv:

Attila

T. Urak!

Leadtam a nevezésemet. Remélem összejön a minimális három fő.  :-(

Bogas és Sólyomszem urak! Nem tudni ,hogy alakul a fehérvári verseny,lessz e érdeklödés ,hogy egy verseny kialakuljon.Ti mindenesetre tegyétek be a saroglyába a kiságyúkat.És gyakoroljatok a szabályzatban szereplő “percíziós ágyúlövészetet”/13 lövés 30 perc lőidő,ISSF lőlap,25 m/ tanulmányozzátok a szabályzat biztonsági részeit.A szélső,nem használt lőállásban/ a pavilon mellett/ ahol több éve a modellágyú versenyeket tartjuk,valószinüleg lessz lehetőség egy -egy sorozatot lelőni. üdv: Attila :good:

Bogas tüzértárssal ellentétben, nekem eddig még “öröm”-lőni sem sikerült az ágyuval. Itt a nyugati végeken nem dúlnak mostanában háborúk. :(

Bogas és Sólyomszem urak!

Nem tudni ,hogy alakul a fehérvári verseny,lessz e érdeklödés ,hogy egy verseny kialakuljon.Ti mindenesetre tegyétek be a saroglyába a kiságyúkat.És gyakoroljatok a szabályzatban

szereplő “percíziós ágyúlövészetet”/13 lövés 30 perc lőidő,ISSF lőlap,25 m/ tanulmányozzátok a szabályzat biztonsági részeit.A szélső,nem használt lőállásban/ a pavilon mellett/ ahol több éve a modellágyú versenyeket tartjuk,valószinüleg lessz lehetőség egy -egy sorozatot lelőni.

üdv:

Attila

Elnézést kérek én voltam a hibás, kifelejtettem a versenykiírásból a modellágyút, az egyéb rovatba írjátok és tegyétek a pipát,és nevezzetek. A megfelelő számú jelentkező esetén (min.3 fő)ahogy Attila írta a szélső lőálláson meg tudjuk rendezni, ahogy az OB-is tettük. :unsure:

Bogas és Sólyomszem urak!

Nem tudni ,hogy alakul a fehérvári verseny,lessz e érdeklödés ,hogy egy verseny kialakuljon.Ti mindenesetre tegyétek be a saroglyába a kiságyúkat.És  gyakoroljatok a szabályzatban

szereplő “percíziós ágyúlövészetet”/13 lövés 30 perc lőidő,ISSF lőlap,25 m/ tanulmányozzátok a szabályzat biztonsági részeit.A szélső,nem használt lőállásban/ a pavilon mellett/ ahol  több éve a modellágyú versenyeket tartjuk,valószinüleg lessz lehetőség egy -egy sorozatot lelőni.

üdv:

Attila

Na, ezt megérdemeltem! :bye:

Indulni nem tudok a versenyen, de örülnék ha lenne. Az Attilától vásárolt ágyúmat még csak öröm-durrogtatásra használtam, olyan versenyszám meg nincs. Pedig jó lenne :)

Minden versenyszám olyan. :yahoo:

Indulni nem tudok a versenyen, de örülnék ha lenne. Az Attilától vásárolt ágyúmat még csak öröm-durrogtatásra használtam, olyan versenyszám meg nincs. Pedig jó lenne :)

Emberek! Miután abszolute ínaktív a társaság,utoljára kérek mindenkit,hogy jelezze,akar-e a ápr.13-án Fehérváron ágyúversenyt avagy hagyjuk a fenébe…A versenykíírásban nem is szerepel,tavaly legalább benne volt…. Én mindenképpen lemegyek,ha mást nem a megrendelt sörét ügyet elintézni Attila

Szia Attila!

Úgy gondolom semmi akadálya az ágyúversenynek! Ha van jelentkező természetesen megtarthatjuk. Hely, idő van.

Üdv

SC

Emberek!

Miután abszolute ínaktív a társaság,utoljára kérek mindenkit,hogy jelezze,akar-e a ápr.13-án Fehérváron ágyúversenyt avagy hagyjuk a fenébe…A versenykíírásban nem is szerepel,tavaly legalább benne volt…. Én mindenképpen lemegyek,ha mást nem a megrendelt sörét ügyet elintézni

Attila

Nos, miután sem a kanóc ügyre,sem a versenyidőpontokra érdemi reagálás nem történt sem itt, sem egyéb elérhetőségemen

sok szerencsét !

üdv:

:bye:

Attila

Tüzér urak!

Kedves új tüzértársunk , aki  Sólyomszem nicknévvel operál,a gyulai kanócbeszerzésben tevőlegesen tud segíteni,elérhetősége nálam,akit érint jelezze!üdv:

Attila

Kedves modellágyú tüzér urak!

Régóta probléma az enedélymenetesen kapható ,általunk használt 2.5 mm átm 1cm/másodperc zöld piró kanóc beszerzése.Van megoldás egy gyulai cég forgalmazza.

Célszerűségi okokból össze kell írni az igényeket,mert piró terméket postán értelemszerűen nem lehet feladni,miután egy 5m-e szál cca 500-800 ft  ,tehát fajlagosan olcsó,sérülémentesen ,rolniban,dobozban szállitható.A cég elég rendszeresen dolgozik Budapesten,Pest megyében az átvétel,megbeszélés kérdése,nem csak a gyulai székhelyen lehetséges.A MMBK megbizottja,személyes átvételét követően

egy versenyen rendezvényen volna célszerű kiosztani

DE ennek lebonyolítása ,már rátok vár

adatok,elérhetőség nálam,aki  kéri emilbe küldöm/emilcím,telefon/

írjátok meg az ötleteket,ígényeket célszerűen,ide a fórumra

BUÉK!

Attila

Kedves Érdeklödők!

Ez nem a reklám helye,de a támához kapcsolodó hsz az Adok-veszek-cserélek 2.oldal 9012.sz

15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 95

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.