-
- border guard
- 2014-04-13-19:33
Tüzér Urak!
A Székesfehérvár kupa “Precízíós ágyúlövészet” eredményei:
1.Klenovits Sándor 59 pont
2.Kalamász Mihály 39 pont
3.Trexler Gyula 31 pont
4.dr. Kovács János 7 pont
Három kezdő tüzértársat üdvözölhettünk, első verseny próbálkozásukhoz gratulálunk!
- border guard
- 2014-03-23-07:18
Kedves Bogas és Sólyomszem tüzértársak!
Nevezzetek a megadott linken ápr 13-ra a fehérvári versenyre/a hogy a Gyuri javasolta az Egyébb üzenetben”modellágyú”/….Most már rajtatok áll,türelmesen kezdőknek megfelelően a 13 lövéses “preciziós ágyúlövészetet” löjjük…fokozott felügyelettel.Jól fogtok szórakozni ,addig is gyakoroljatok..A levezetést vállalom,amúgy is ügyintézni megyek.Javasolt töltet kombinácíó ismétlésként…. Bogas: 35 green swiss+cca 30 green gríz+0.69/ezen belül 17.14-vagy 17.30 gömb/mérd át/+ a szürke anyagból”cuppanós tapasz”
Sólyomszem.: Géza -féle kis töltet,nagy tömeg szisztéma Pl 38as kaliberre cca 10 green swiss + 15-20 green gríz+0.375 gömb+0.25 tapasz …
Viszontlátásra az első versenyeteken
üdv:
Attila
- Sólyomszem
- 2014-03-21-16:54
Bogas és Sólyomszem urak! Nem tudni ,hogy alakul a fehérvári verseny,lessz e érdeklödés ,hogy egy verseny kialakuljon.Ti mindenesetre tegyétek be a saroglyába a kiságyúkat.És gyakoroljatok a szabályzatban szereplő “percíziós ágyúlövészetet”/13 lövés 30 perc lőidő,ISSF lőlap,25 m/ tanulmányozzátok a szabályzat biztonsági részeit.A szélső,nem használt lőállásban/ a pavilon mellett/ ahol több éve a modellágyú versenyeket tartjuk,valószinüleg lessz lehetőség egy -egy sorozatot lelőni. üdv: Attila
Bogas tüzértárssal ellentétben, nekem eddig még “öröm”-lőni sem sikerült az ágyuval. Itt a nyugati végeken nem dúlnak mostanában háborúk. :(
- Öregszem
- 2014-03-21-16:51
Bogas és Sólyomszem urak!
Nem tudni ,hogy alakul a fehérvári verseny,lessz e érdeklödés ,hogy egy verseny kialakuljon.Ti mindenesetre tegyétek be a saroglyába a kiságyúkat.És gyakoroljatok a szabályzatban
szereplő “percíziós ágyúlövészetet”/13 lövés 30 perc lőidő,ISSF lőlap,25 m/ tanulmányozzátok a szabályzat biztonsági részeit.A szélső,nem használt lőállásban/ a pavilon mellett/ ahol több éve a modellágyú versenyeket tartjuk,valószinüleg lessz lehetőség egy -egy sorozatot lelőni.
üdv:
Attila
Elnézést kérek én voltam a hibás, kifelejtettem a versenykiírásból a modellágyút, az egyéb rovatba írjátok és tegyétek a pipát,és nevezzetek. A megfelelő számú jelentkező esetén (min.3 fő)ahogy Attila írta a szélső lőálláson meg tudjuk rendezni, ahogy az OB-is tettük.
- border guard
- 2014-03-21-15:19
Bogas és Sólyomszem urak!
Nem tudni ,hogy alakul a fehérvári verseny,lessz e érdeklödés ,hogy egy verseny kialakuljon.Ti mindenesetre tegyétek be a saroglyába a kiságyúkat.És gyakoroljatok a szabályzatban
szereplő “percíziós ágyúlövészetet”/13 lövés 30 perc lőidő,ISSF lőlap,25 m/ tanulmányozzátok a szabályzat biztonsági részeit.A szélső,nem használt lőállásban/ a pavilon mellett/ ahol több éve a modellágyú versenyeket tartjuk,valószinüleg lessz lehetőség egy -egy sorozatot lelőni.
üdv:
Attila
- Szabó Gábor
- 2014-03-21-12:43
Indulni nem tudok a versenyen, de örülnék ha lenne. Az Attilától vásárolt ágyúmat még csak öröm-durrogtatásra használtam, olyan versenyszám meg nincs. Pedig jó lenne :)
Minden versenyszám olyan.
- Kapszli
- 2014-03-20-19:36
Emberek! Miután abszolute ínaktív a társaság,utoljára kérek mindenkit,hogy jelezze,akar-e a ápr.13-án Fehérváron ágyúversenyt avagy hagyjuk a fenébe…A versenykíírásban nem is szerepel,tavaly legalább benne volt…. Én mindenképpen lemegyek,ha mást nem a megrendelt sörét ügyet elintézni Attila
Szia Attila!
Úgy gondolom semmi akadálya az ágyúversenynek! Ha van jelentkező természetesen megtarthatjuk. Hely, idő van.
Üdv
SC
- border guard
- 2014-03-20-19:13
Emberek!
Miután abszolute ínaktív a társaság,utoljára kérek mindenkit,hogy jelezze,akar-e a ápr.13-án Fehérváron ágyúversenyt avagy hagyjuk a fenébe…A versenykíírásban nem is szerepel,tavaly legalább benne volt…. Én mindenképpen lemegyek,ha mást nem a megrendelt sörét ügyet elintézni
Attila
- border guard
- 2014-02-10-07:31
Nos, miután sem a kanóc ügyre,sem a versenyidőpontokra érdemi reagálás nem történt sem itt, sem egyéb elérhetőségemen
sok szerencsét !
üdv:
Attila
- border guard
- 2014-01-10-11:02
Tüzér urak!
Kedves új tüzértársunk , aki Sólyomszem nicknévvel operál,a gyulai kanócbeszerzésben tevőlegesen tud segíteni,elérhetősége nálam,akit érint jelezze!üdv:
Attila
- border guard
- 2014-01-01-09:08
Kedves modellágyú tüzér urak!
Régóta probléma az enedélymenetesen kapható ,általunk használt 2.5 mm átm 1cm/másodperc zöld piró kanóc beszerzése.Van megoldás egy gyulai cég forgalmazza.
Célszerűségi okokból össze kell írni az igényeket,mert piró terméket postán értelemszerűen nem lehet feladni,miután egy 5m-e szál cca 500-800 ft ,tehát fajlagosan olcsó,sérülémentesen ,rolniban,dobozban szállitható.A cég elég rendszeresen dolgozik Budapesten,Pest megyében az átvétel,megbeszélés kérdése,nem csak a gyulai székhelyen lehetséges.A MMBK megbizottja,személyes átvételét követően
egy versenyen rendezvényen volna célszerű kiosztani
DE ennek lebonyolítása ,már rátok vár
adatok,elérhetőség nálam,aki kéri emilbe küldöm/emilcím,telefon/
írjátok meg az ötleteket,ígényeket célszerűen,ide a fórumra
BUÉK!
Attila
- border guard
- 2013-12-29-09:09
Kedves Érdeklödők!
Ez nem a reklám helye,de a támához kapcsolodó hsz az Adok-veszek-cserélek 2.oldal 9012.sz
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.