Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 95
  • Sziasztok!

2021.05.30- án vasárnap Modellágyús verseny lesz ÁCSON!

Ez marha jó hír, régen volt ágyús verseny! A baj csak az, hogy az et-versenynaptár szerint aznap lesz a Káldy emlékverseny is.

Sziasztok!

2021.05.30- án vasárnap Modellágyús verseny lesz ÁCSON!

Talán nem jutott el minden tüzérhez!
    Ágoston Géza szervezésében június 27.-én 9.00 órától az Ácsi Kinizsi Sc lőterén (végre újra :yahoo: ) modell-ágyús verseny lesz.

Kedves Ágyúsok!

Szeretnék érdeklődni, hogy van-e tudomásotok eladó ágyúról, egy kezdő számára!
    Köszönöm szépen!

Kedves Tüzértársak és Mindenki, akit érdekel egy kis tavaszköszöntő füstölgés!

2018. április 15-én, 10 órától kezdődően,  egy kis feketeporos örömlövészkedéssel tervezzük “felfüstölni” a Kisalföldi Lövészklub tavaly létesült pázmándfalui lőterét.

A találkozó célja kettős:

Egyrészt, az utóbbi időben kihalóban lévő “tüzérkedést” szeretnénk újra életre kelteni, másrészt -fegyvernemtől függetlenül – várunk minden kartárcsot  egy kis baráti találkozóra, közös füstölgésre.

A lőtér az M1 autópályáról a 82-es (Veszprém) vagy 81-es (Székesfehérvár) irányba letérve, kb. 15 perc alatt érhető el.: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1LHpeDOnAOXkUlogSogKpDxqymXU&ll=47.56712310000001%2C17.780610300000035&z=17

Költségek:

• Lőtérhasználat: 3000 Ft/fő (Kísérőknek nem kell fizetni!)
    • Meleg ebéd: 1000 Ft/fő
    • Lőpor, csappantyú, kanóc a helyszínen vásárolható.

Kérjük, az alábbi linken jelezzétek részvételi szándékotokat!

https://doodle.com/poll/4fzstb2h6yyukkbr

Várunk mindenkit kortól, nemtől és (füstös) fegyvernemtől függetlenül!

Kovács János (Sólyomszem) és Ferenczi Balázs (Feba78)

Bármilyen kérdés esetén: feba78@gmail.com

Modellágyús komáknak. Flak 18 88 mm elötöltő csővel. :)

Kedves tüzér és lövésztársak! Szomorú hírem van,mindenkínek aki ismerte báttyám: Bende István 2017 december 19-én 66 éves korában hirtelen elhunyt Nyugodjék békében! Bende Attila

Őszinte részvétem az egész családnak!

ÜDv

Balázs

Nyugodjék békében!

Kedves Barátaink! Köszönöm itt a rovatban, telefonon,emilben ,sms-ben stb érkezett részvétnyilvánítást csak remélni tudom,hogy Pista bátyám egy jó/jobb helyen van….már csak azért is, mert ha az ember megér egy kís ídőt,egyre több rokona,barátja,ismerőse van “odaát” mint” ideát”….. Attila

Igen, már én is így vagyok a barátokkal, szülőkkel.

Sajnos: “Az élet egy gyógyíthatatlan halálos betegség.”  Fogadd együttérzésem.  :cry:

ex HÖR tiz.

Kedves Barátaink!

Köszönöm itt a rovatban, telefonon,emilben ,sms-ben stb érkezett részvétnyilvánítást

csak remélni tudom,hogy Pista bátyám egy jó/jobb helyen van….már csak azért is, mert ha az ember

megér egy kís ídőt,egyre több rokona,barátja,ismerőse van “odaát” mint” ideát”…..

Attila

Kedves tüzér és lövésztársak! Szomorú hírem van,mindenkínek aki ismerte báttyám: Bende István 2017 december 19-én 66 éves korában hirtelen elhunyt Nyugodjék békében! Bende Attila

Részvétem Attila!

Nagyon kedveltem testvéredet, fiatal volt még ahhoz hogy meghaljon.

Nickl László

Kedves tüzér és lövésztársak!

Szomorú hírem van,mindenkínek aki ismerte báttyám:

Bende István 2017 december 19-én 66 éves korában hirtelen elhunyt

Nyugodjék békében!

Bende Attila

Fogadd őszinte részvétem Attila!

Őszinte részvétem Attila!

Őszinte részvétem!

Emlékszem, valamelyik wildkomlóson nagyon megnevettetett, amikor rajtam mutatta be, hogy hatástalanított egy hőzöngő alkeszt… :cry: :cry:

Köszönöm János!

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 95

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.