-
- Sinaimedve
- 2014-04-03-21:39
Kedves SPorttársak,
a fegyver elkelt.
Üdv, és további lőporfüstös hétvégét kívánok!
SM.
- Sinaimedve
- 2014-04-02-22:04
Kedves FErilevi!
Nekem van egy eladó spanyol (nem belga/német) Ovideo Kar98-am. 100% újszerű, patika állapotban, szokásos milsurp raktárfegyver, hibátlan cső, barnítás és a tusa is pöpec. Kaliber: 308WIN. Lekerekített zárfogantyúval. Van hozzá egy spanyol machete-bajonett is, meg adok mellé egy töltőlécet is, hogy gyorsabban tudd utántölteni, ha jönnek a zombik :). A bajonett természetesen tokkal jön.
Baráti 130.000 Ft az ára. (FYI, csak egy spanyol machete bajonett önmagában 25 pénz).
Üdv-
SM.
- Toto_HU
- 2014-03-06-10:47
Urak,
Egyenlore pusztan elmeleti, tapogatozo kerdes: lehetseges-e M1 Garand-ot ismetlove alakittatni, hogy levizsgaztathato legyen C1-re es igy beirathato legyen vadasz celra is? Ilyen atalakitast melyik fegyvermester tudna vallalni Bpesten, es kb milyen aron, nagysagrendileg? Donor fegyvert hol erdemes itthon vagy kulfoldon keresni? Utobbi esetben a behozatal modja is kerdes lehet.
Persze vadaszni nem szeretnek vele, egyszeruen csak egy Garandot szeretnek, meg ha picit kiherelt allapotban is. ;)Szia Totot! Iszonyatos bűntettnek látnám egy Garand kiherélését… Megöli a fegyver egyetlen igazi értelmét… Sokkal inkább gyere el egy versenyünkre és minősülj, aztán szépen vegyél egy normálisat! SC
Tok igazad van, csak a realitás most számomra nem ez. Egyrészt erősen benne van a csoben hogy lelepecsak kulfoldre egy idore es igy csak a vadászati célú fegyvereimet tarthatom meg probléma mentesen.
Másrészt a sportlovosdihez nincs kedvem, klubtagsag+rajtenvedely+eves sportorvosi+tibibacsis papír fegyverenkent, ez nem hianyzik. a vadaszat kellemesen baszogatas mentes, csak ezen belül akarok mozogni. Tavaly megvolt a minositesem és a pszichom de nem vettem fegyvert sport celra a fenti macera elkerulese miatt.
De ha mondjuk lehetőség lenne már engedéllyel rendelkező vadaszoknak kiegészítő vadasz-sportlovesz celra, akkor azonnal mennek, és meg vagy pár ezren. Plusz a vadászok lokeszsege is javulhatna.- Kapszli
- 2014-03-06-06:33
Urak,
Garandot szeretnek, meg ha picit kiherelt allapotban is. ;)Egyébiránt Garandot mindenféle gond nélkül be tudunk hozni.
- Kapszli
- 2014-03-06-06:31
Urak,
Egyenlore pusztan elmeleti, tapogatozo kerdes: lehetseges-e M1 Garand-ot ismetlove alakittatni, hogy levizsgaztathato legyen C1-re es igy beirathato legyen vadasz celra is? Ilyen atalakitast melyik fegyvermester tudna vallalni Bpesten, es kb milyen aron, nagysagrendileg? Donor fegyvert hol erdemes itthon vagy kulfoldon keresni? Utobbi esetben a behozatal modja is kerdes lehet.
Persze vadaszni nem szeretnek vele, egyszeruen csak egy Garandot szeretnek, meg ha picit kiherelt allapotban is. ;)Szia Totot! Iszonyatos bűntettnek látnám egy Garand kiherélését… Megöli a fegyver egyetlen igazi értelmét… Sokkal inkább gyere el egy versenyünkre és minősülj, aztán szépen vegyél egy normálisat! SC
- Toto_HU
- 2014-03-05-21:20
Urak,
Persze vadaszni nem szeretnek vele, egyszeruen csak egy Garandot szeretnek, meg ha picit kiherelt allapotban is. ;)- Szabó Gábor
- 2014-02-13-21:05
Sziasztok!
Winchester M1895 Russian-al talalkozott mar valaki? Alsokulcsos puska cari megrendelesre, 7,62x54R kaliberben. Lehet ilyet bárhol venni Europaban, ép eszű áron?
T.Éppen tudok egyről 4200 Euróért. Teljesen reális ár egy ilyen különlegességért!
- Kapszli
- 2014-01-25-11:29
Urak!
Keresek olcso, lehetoleg army surplus 8×57 JS loszert.Tudom, toltsek, de most az meg nem opcio egy darabig.Azt mondtam már, hogy töltsd?
- H.Laci
- 2014-01-10-06:37
Üdv H.Laci. Elnézést a hülye kérdéseimért, de utólag rátaláltam az előző bejegyzésre, amiben tisztán írja, hogy nincs rajta távcső.
Szóval nincs távcső, és nem is lehet az ami Balázséknál volt.Üdv ferilevi!
Nincs hülye kérdés. A puskát már lefoglalta valaki, egyébként egy Ofotért (japán gyártmány) 3-9×40-es távcső van rajta. Nem tudom mit ért utólagos átalakításokon, ha ez a puska eredetileg mesterlövésznek készült volna és eredeti távcső+szerelék lenne rajta akkor az ár természetesen nem ekkora lenne. Ez egy “M” zárolt, gyalogsági fegyver, amire utólag került fel egy billenő biztosító, egy egyedi távcsőszerelék és mivel gyalogsági ezért a zárdugattyú forgató kar eredetileg egyenes volt. Ezt kellett átalakítani. Összegezve: a fegyver elkelt, csak (utólagosan elnézést kérek ezért) elfelejtettem ezt a fórumra feltenni.
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.