Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
11 bejegyzés megtekintése - 556-566 / 566
  • Sziasztok!
    Winchester M1895 Russian-al talalkozott mar valaki? Alsokulcsos puska cari megrendelesre, 7,62x54R kaliberben. Lehet ilyet bárhol venni Europaban, ép eszű áron?
    T.

Urak!
    Keresek olcso, lehetoleg army surplus 8×57 JS loszert.Tudom, toltsek, de most az meg nem opcio egy darabig.

Azt mondtam már, hogy töltsd? :yahoo:

Urak!
    Keresek olcso, lehetoleg army surplus 8×57 JS loszert.Tudom, toltsek, de most az meg nem opcio egy darabig.

Sziasztok!

Keresek HK MP5-öst, ha tud valaki eladót, legyen kedves szóljon.

Köszönöm.

Üdv H.Laci. Elnézést a hülye kérdéseimért, de utólag rátaláltam az előző bejegyzésre, amiben tisztán írja, hogy nincs rajta távcső.
    Szóval nincs távcső, és nem is lehet az ami Balázséknál volt.

Üdv ferilevi!

Nincs hülye kérdés. A puskát már lefoglalta valaki, egyébként egy Ofotért (japán gyártmány) 3-9×40-es távcső van rajta. Nem tudom mit ért utólagos átalakításokon, ha ez a puska eredetileg mesterlövésznek készült volna és eredeti távcső+szerelék lenne rajta akkor az ár természetesen nem ekkora lenne. Ez egy “M” zárolt, gyalogsági fegyver, amire utólag került fel egy billenő biztosító, egy egyedi távcsőszerelék és mivel gyalogsági ezért a zárdugattyú forgató kar eredetileg egyenes volt. Ezt kellett átalakítani. Összegezve: a fegyver elkelt, csak (utólagosan elnézést kérek ezért) elfelejtettem ezt a fórumra feltenni.

Kedves Kapszli,

ha meglenne még az az ’52-es távcsöves Mosin, netán valami K98 ugyancsak távcsöves változatban most vagy a jövőben, az érdekelhetne, de minden csakis eredeti hadi kivitelben, nem utólagos átalakításokkal.

Üdv H.Laci.

Elnézést a hülye kérdéseimért, de utólag rátaláltam az előző bejegyzésre, amiben tisztán írja, hogy nincs rajta távcső.
    Szóval nincs távcső, és nem is lehet az ami Balázséknál volt.

Üdv H.Laci.
    Érdekelne hogy megvan-e még?
    Illetve milyen távcső van rajta? Eredeti hadi?
    Ha igen, esetleg megnézném.

Nem ez volt bent a Balázséknál véletlenül?

Eladó egy Merkel (Made in GDR) 12-es kaliberű, kétbillentyűs, ejektoros duplapuska érvényes műszakival, 3 doboz lőszerrel. Irányár: 79 000 Ft

Tel: 06-20/823-05-21

Eladó egy 1952-es, magyar gyártású, hosszú csövű Mosin -Nagant puska. Mivel eredetileg nem volt rajta távcső, ezért a zárdugattyú fordító kart 90 fokban lehajlították, egy oldható távcsőszerelék és egy biztosítókar került rá. Egyébként teljesen eredeti állapotú, a csöve nincs kilőve. Műszakija 2015-ig érvényes. Adok hozzá néhány doboz lőszert is. Csak érvényes megszerzési, vagy fegyvertartási engedéllyel rendelkezők hívjanak. A puska vadászfegyverként van levizsgáztatva. Irányár: 80 000 Ft.

Tel: 06-20/823-05-21

Ide várjuk az engedélyköteles fegyverekkel kapcsolatos magán jellegű hirdetéseket.

11 bejegyzés megtekintése - 556-566 / 566

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.