Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
2 days, 7 hours telt el
Games
2 days, 7 hours telt el
Játék ajánló
3 days, 15 hours telt el
Játék ajánló
3 days, 15 hours telt el
Színdarabok
6 days, 4 hours telt el
További hozzászólások
15 bejegyzés megtekintése - 556-570 / 574
  • Kedves SPorttársak,

a fegyver elkelt.

Üdv, és további lőporfüstös hétvégét kívánok!

SM.

Kedves FErilevi!

Nekem van egy eladó spanyol (nem belga/német) Ovideo Kar98-am. 100% újszerű, patika állapotban, szokásos milsurp raktárfegyver, hibátlan cső, barnítás és a tusa is pöpec. Kaliber: 308WIN. Lekerekített zárfogantyúval. Van hozzá egy spanyol machete-bajonett is, meg adok mellé egy töltőlécet is, hogy gyorsabban tudd utántölteni, ha jönnek a zombik :). A bajonett természetesen tokkal jön.

Baráti 130.000 Ft az ára. (FYI, csak egy spanyol machete bajonett önmagában 25 pénz).

Üdv-

SM.

Mellékletek:

Üdv.
    Keresek K98-at, .308 WIN kaliberben, németet vagy belgát.
    Ha netán van valakinek ilyen, és már nagyon nem kell, akkor szóljon.
    Az üzletben tudnak róla, de gondoltam nem árt ha más is tudja.
    Köszi.

Urak,

Egyenlore pusztan elmeleti, tapogatozo kerdes: lehetseges-e M1 Garand-ot ismetlove alakittatni, hogy levizsgaztathato legyen C1-re es igy beirathato legyen vadasz celra is? Ilyen atalakitast melyik fegyvermester tudna vallalni Bpesten, es kb milyen aron, nagysagrendileg? Donor fegyvert hol erdemes itthon vagy kulfoldon keresni? Utobbi esetben a behozatal modja is kerdes lehet.

Persze vadaszni nem szeretnek vele, egyszeruen csak egy Garandot szeretnek, meg ha picit kiherelt allapotban is. ;)

Szia Totot! Iszonyatos bűntettnek látnám egy Garand kiherélését… Megöli a fegyver egyetlen igazi értelmét… Sokkal inkább gyere el egy versenyünkre és minősülj, aztán szépen vegyél egy normálisat! SC

Tok igazad van, csak a realitás most számomra nem ez. Egyrészt erősen benne van a csoben hogy lelepecsak kulfoldre egy idore es igy csak a vadászati célú fegyvereimet tarthatom meg probléma mentesen.
    Másrészt a sportlovosdihez nincs kedvem, klubtagsag+rajtenvedely+eves sportorvosi+tibibacsis papír fegyverenkent, ez nem hianyzik. a vadaszat kellemesen baszogatas mentes, csak ezen belül akarok mozogni. Tavaly megvolt a minositesem és a pszichom de nem vettem fegyvert sport celra a fenti macera elkerulese miatt.
    De ha mondjuk lehetőség lenne már engedéllyel rendelkező vadaszoknak kiegészítő vadasz-sportlovesz celra, akkor azonnal mennek, és meg vagy pár ezren. Plusz a vadászok lokeszsege is javulhatna. :-)

Urak,
    Garandot szeretnek, meg ha picit kiherelt allapotban is. ;)

Egyébiránt Garandot mindenféle gond nélkül be tudunk hozni.

Urak,
    Egyenlore pusztan elmeleti, tapogatozo kerdes: lehetseges-e M1 Garand-ot ismetlove alakittatni, hogy levizsgaztathato legyen C1-re es igy beirathato legyen vadasz celra is? Ilyen atalakitast melyik fegyvermester tudna vallalni Bpesten, es kb milyen aron, nagysagrendileg? Donor fegyvert hol erdemes itthon vagy kulfoldon keresni? Utobbi esetben a behozatal modja is kerdes lehet.
    Persze vadaszni nem szeretnek vele, egyszeruen csak egy Garandot szeretnek, meg ha picit kiherelt allapotban is. ;)

Szia Totot! Iszonyatos bűntettnek látnám egy Garand kiherélését… Megöli a fegyver egyetlen igazi értelmét… Sokkal inkább gyere el egy versenyünkre és minősülj, aztán szépen vegyél egy normálisat! SC

Urak,

Sziasztok!
    Winchester M1895 Russian-al talalkozott mar valaki? Alsokulcsos puska cari megrendelesre, 7,62x54R kaliberben. Lehet ilyet bárhol venni Europaban, ép eszű áron?
    T.

Éppen tudok egyről 4200 Euróért. Teljesen reális ár egy ilyen különlegességért!  :wacko:

Sziasztok!
    Winchester M1895 Russian-al talalkozott mar valaki? Alsokulcsos puska cari megrendelesre, 7,62x54R kaliberben. Lehet ilyet bárhol venni Europaban, ép eszű áron?
    T.

Urak!
    Keresek olcso, lehetoleg army surplus 8×57 JS loszert.Tudom, toltsek, de most az meg nem opcio egy darabig.

Azt mondtam már, hogy töltsd? :yahoo:

Urak!
    Keresek olcso, lehetoleg army surplus 8×57 JS loszert.Tudom, toltsek, de most az meg nem opcio egy darabig.

Sziasztok!

Keresek HK MP5-öst, ha tud valaki eladót, legyen kedves szóljon.

Köszönöm.

Üdv H.Laci. Elnézést a hülye kérdéseimért, de utólag rátaláltam az előző bejegyzésre, amiben tisztán írja, hogy nincs rajta távcső.
    Szóval nincs távcső, és nem is lehet az ami Balázséknál volt.

Üdv ferilevi!

Nincs hülye kérdés. A puskát már lefoglalta valaki, egyébként egy Ofotért (japán gyártmány) 3-9×40-es távcső van rajta. Nem tudom mit ért utólagos átalakításokon, ha ez a puska eredetileg mesterlövésznek készült volna és eredeti távcső+szerelék lenne rajta akkor az ár természetesen nem ekkora lenne. Ez egy “M” zárolt, gyalogsági fegyver, amire utólag került fel egy billenő biztosító, egy egyedi távcsőszerelék és mivel gyalogsági ezért a zárdugattyú forgató kar eredetileg egyenes volt. Ezt kellett átalakítani. Összegezve: a fegyver elkelt, csak (utólagosan elnézést kérek ezért) elfelejtettem ezt a fórumra feltenni.

Kedves Kapszli,

ha meglenne még az az ’52-es távcsöves Mosin, netán valami K98 ugyancsak távcsöves változatban most vagy a jövőben, az érdekelhetne, de minden csakis eredeti hadi kivitelben, nem utólagos átalakításokkal.

Üdv H.Laci.

Elnézést a hülye kérdéseimért, de utólag rátaláltam az előző bejegyzésre, amiben tisztán írja, hogy nincs rajta távcső.
    Szóval nincs távcső, és nem is lehet az ami Balázséknál volt.

15 bejegyzés megtekintése - 556-570 / 574

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.