-
- Sinaimedve
- 2014-08-04-06:23
Kedves Sporttársak!
Szovjet „Garand” eladó! SVT-40 Tokarev , öntöltő, 7,62x54R hadipuska eladó! Az első szovjet legendás félautomata „mesterlövészpuska”, a Dragunov elődje a második világháborúból a tiéd lehet. Vasilij Zajcev földhöz verte volna a seggét, ha ilyet kapott volna, de nem kapott, mert ilyen puska csak a Kapszlit látogató úriembereknek jár.
Kihasználatlanság miatt, újszerű, patika állapotú, 99% barnítás, szép fa, finom sütés, szép cső, kivehető 10-es tár (Mosin Nagant töltőléccel tölthető), pontos, remek fegyver, nagyon megbízható. A vashüvelyes Barnault remekül hordja, zéró akadállyal. 1941-ben „született”, a Tula fegyvergyárban. Gyári hadi arzenáljelek megvannak, beütők helyükön, ez a fegyver valódi világháborús csataló. Jár hozzá egy bajonett is (a gombja nem működik), aki ismeri a típust, tudja, a bajonett önmagában 40-50000 Ft körül megy, az SVT40 bajonett rendkívül (!) ritka (ti. kevesebb készült belőle, mint SVT puskából). Plusz 2 db töltőléc. A puska kézzel válogatott darab, nem keverendő össze a bemattult csövű, korrozív lőszerrel hazavágott bontószökevényekkel. A szett értéke jóval 200.000 Ft fölött van, csak a puska 400 EUR+importköltség. Tel: 0620-öt33-négykilenc00, email: sinaimedve@gmail.com. Képeket tudok még küldeni! Irányára: 140.000 Ft. Csere érdekel, kizárólag FN FAL vagy HK G3, ráfizetek.- ferilevi
- 2014-07-28-20:59
Szia.
Ha a bearazas alatt azt erted mennyiert mennenek el, akkor ez talan segit:
Mauser K98 8×57 JS: 1944-es weimari gyártású, “Russian Capture” darab, tehát a fődarabok nem számazonosak, az oroszok a fát és a fém részeket is újra felületkezelték, rozsda-rohadás sehol nincsen rajta, de nyilvánvalóan hadigazdasági nyers termék. A csöve ennek is hibátlan, pontos darab. Opcionálisanmive egy hibátlan állapotú 1940-es gyártású szurony is eladó hozzá, ez külön árért menne. Wehrmacht beütők a tokon épek.
– mivel nem szamazonos es a loszer eleg draga hozza, valahol 60 es 100 kozott, allapot fuggvenyeben. Nagyjabol ennyiert lehet kintrol behozni.Schmidt-Rubin G11 7,5×55: teljes csőhosszú svájci hadipuska. A fém-fa jó állapotú, rozsda sehol, fája nem töredezett, az előágy alsó részébe egy ki tudja mikori baka monogramja van bekarcolva. A csöve tükrös, huzagok mélyek, a pontossága a szokásos svájci elmebeteg pontosság, a tokon valamelyik előző tulaj 3 fúrást ejtett távcső miatt. A gyártás a neten visszakövethető, gyártási szám alapján 1916-ban gyártották.
– ha jo allapotu es szamazonos, akkor talan 80-90. Ha nem, akkor inkabb 70-80.Mosin Nagant 31/90 7,62x54R: Gyártási év 1932, tehát háború előtti darab, már éppen az új 31-es módosítás utáni szériából. Messze jobb megmunkálási minőség mindenhol mint a háborús tömegfegyvereknél. Gyönyörű állapotú hexa tokos, fém-fa átlagon felüli, a front viszontagságait elkerülte. Nem eredeti hordszíj és szurony is tartozék hozzá.
– ha szamazonos akkor 60-70. Ha nem, akkor csotol stb. fuggoen 45-60 kozott.Persze ha surgos, akkor kevesebb lesz.
Remelem tudtam segiteni.- Cashun
- 2014-07-28-15:27
Üdv Urak,
Kicsit fájó szívvel válok meg eme két remek darabtól.
Az egyik Hege-Uberti, a másik Uberti, mindkettő ún. Remington Police
38/357
Nem új darabok, hiszen végigkisérték az elmúlt 10 év CAS pályafutásomat.
A markolatok egyedi gyártású zebrafa cuccok.
Áraik, melyek az új műszaki kártyát NEM tartalmazzák, ámbár mértékkel alkuképesek:Hege- Uberti : 110.000.-
Uberti: 90.000.-Egyben a kettő 180.000.-
Kérem, csak érvényes tartásival jelentkezzetek!
Csuka László 20-460-1739
- Nyomkeresõ
- 2014-07-15-14:37
Szia Nyomkereső! Elnézést, egy ideje nem jártam itt. Drulovot láttam még anno 2-3 darabot a MAGICS fegyverboltban, budaörsön, Szűcs Lacit keresd. Budapest 1112 Budaörsi út 231.
Tel: 30/ 548-0458 érdemes telefonálni, nem mindig van bent. Üdv D.cKösz az infót! Már voltam nála. Hiszen Te adtad meg meg korábban a címet és a telefonszámot! Telefonon már beszélgettünk. Volt drulov is meg minden más. Habár Drulovot még nem, de találtam egyéb, nekem tetsző fegyvereket, amiket már meg is vettem. Jó hely! Még egyszer köszi az infót!
Van ott minden mint a búcsúban…
Nyomkereső
- Sinaimedve
- 2014-07-15-11:49
Szia Nyomkereső!
Elnézést, egy ideje nem jártam itt.
Drulovot láttam még anno 2-3 darabot a MAGICS fegyverboltban, budaörsön, Szűcs Lacit keresd. Budapest 1112 Budaörsi út 231.
Tel: 30/ 548-0458érdemes telefonálni, nem mindig van bent.
Üdv
D.
- Nyomkeresõ
- 2014-07-15-07:21
Sziasztok!
Alsókulcsos 38/357-es használt westernpuskát vásárolnék reáélis áron.
- robag
- 2014-07-04-15:52
Tisztelt Uraim!
Van egy eladó ,épített M98 Mauser ,8X64S kaliberben .
Új a cső,elsütő billentyű, Ruger záras biztosító, fa és új műanyag tussal.
Távcső 3-12X50 S&B sínes karcmentes távcső,új szerelékkel. Még nincs belőve,csak rá lett szerelve.
A fegyver 220000 ft, távcső szerelékkel szintén ennyi.
Ha érdekel valakit egyben,vagy külön, hívjon: 06209138486-on.
Köszönöm.- Nyomkeresõ
- 2014-06-24-15:45
Kedves Sporttársak! Szintén kihasználatlanság miatt, eladó egy DRULOV M70, ,22 Long Rifle, egylövetű, schnelleres (leheletfinom sütés!) stukker. 30 cm csőhossz, ergonómiai, szabadpisztoly-szerű markolat, hibátlan állapot, szép fa, szép barnítás, gyönyörű cső. A zárolása érdekes, forgó-toló záras, kicsit mauser jellegű. A zár egy mozdulattal kivehető, kényelmesen takarítható a fegyver a csőfar felől. Ez az a pisztoly, amivel bárki, aki legalább látja a lőlapot, képes ötforintos szórást lőni 25 méteren. 50m-en Aguila subsoniccal 5-6 cm szórást hozott. Irányára: 19.000 Ft. Csak érvényes tartásival. Érd.: sinaimedve@gmail.com, O62Oötháromhárom-49-OO.
T. Sporttárs!
Érdeklődöm, hogy meg van-e még az eladásra kínált Drulov<
- Gát-Izé
- 2014-06-23-14:19
Keresek magyar vagy szovjet gyártású, ÉLES 7.62×25 kaliberű, Tokarev TT33-as pisztolyt, vagy eredeti állapotú Nagant revolvert. Tartási engedéllyel természetesen rendelkezem. Ha van valakinek eladó, kérem jelezze privátban!
Szia,
Nézd meg a freemail-os postafiókod!
Üdv.: Gz
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.