-
- Sinaimedve
- 2015-03-14-15:53
Kedves Sporttársak!
Eladó 3 gyűjteményi fegyver, két zsebpisztoly, és egy 22-es LR öntöltő puska.
1. Kíváncsi vagy Maigret felügyelő pisztolyára? Íme, eladó egy FN Model 1906 (Fabrique National de Herstal Model 1905/1906) zsebpisztoly. Ideális IDPA fegyver, single stack kategóriában megállíthatatlan visszarúgásmentes, lepkefing erejű 0,25 ACP (6,35 Browning) kaliberének köszönhetően :) . Komolyra fordítva a szót, hibátlanul működik. John Moses Browning designja, markolatbiztosítás, tárbiztosítás, szánakasztó, ami manuális biztosító is egyben. A gyártási éve 1913 (!), hossza 114mm (ld kártya mellette), súlya kb. 400gramm töltve. A kérdéses pisztoly eredeti FN, belga gyártmány, nem összekeverendő a jóval puritánabb Colt Pocket Vest 1908-al. Adok hozzá kb. 150 db lőszert. Lőszerrel kapcsolatban nem finnyás, Magtech, Fiocchi, MFS hibátlanul adogatja. Egy gyári 6-os tár van hozzá. Ára: 60000 Ft.
2. Walther PPK-L (L=könnyűfém tokos), 7,65 Browning kaliberben, makulátlan, vadonatúj állapotú, karcmentes, 100% patika. Fehér csíkos irányzékkal. Fesztelenítő működik. Kb. 50 lövéssel a háta mögött. Három tárral (kettő műanyag ujjtartós, egy sima, ami szintben van a tokkal). Irányára: 79000 Ft.
3. Remington NYLON66, APache Black chrome kivitelben. Az USA egyik legnépszerűbb 22-es félautomata kispuskája. 15-ös csőtárból tüzel, amely a fegyver tusáján keresztül tölthető, ill. adok hozzá egy köteg gyorstöltőt, amit fabrikáltam hozzá. Érdekessége, hogy a DuPont gyártotta a műanyag tusát, és ez volt az első műanyag tusás puska az USAban, lakossági célra (1960-as évek elején dobták piacra, nem volt előtte ilyesmi kapható). Súlya 15 lőszerrel is mindössze 1,9 Kg, elképesztő könnyű. Rendkívül jó a sütése, finoman jár, nyakbiztosítós, a tokfedélen gyárilag prizmasín van, adok hozzá egy gagyi Gamo 4×20-as távcsövet, szerelékkel. Kiváló sportfegyver, a Nylon66 gyors, tűpontos. Kiváló állapot, újszerű cső, és élettartam garanciás DuPont tus (nem vicc, ha eltörik, a Remington kicseréli, ez volt a marketing annak idején) Irányára: 75000 Ft.
Képeket küldök még, ha küldesz emailt.
Érd.: sinaimedve@gmail.com, ill O6-húsz-öt33-négykilencOO.- Sinaimedve
- 2015-03-10-23:37
Szevasz Nyomkereso!
Eloszor is, sorry, mobilrol.irok.
Miss Mosinka meg megvan, es meg is marad. Azert mindent nem adhatok el :).
A problemad nem egyedi. A legenda szerint, az M91/30 nagantokat felszegezett bajonettel kell hasznalni, mivel.ugy a talalat helye azonos a celzott ponttal, a bajonett befolyasolja a cso lengeset.
Ezert a ruszkik cari/komcsi tokmind1, szoval az volt a military doktrina, h tessen ovcsatra celozni a muzsiknak,.oszt akkor pont mellbe vagja a fasisztat.
Szvsz, ez BULLSHIT. MIND BULLSHIT.
Az igazsag az, h az en nagantom meg alacsonyra hord. Bajonettel is.
A hatso csuszkat 300 mre tolva, hibatlanul celpontra lo. Ez nekem megoldja a dilemmam, neked azonban nem.
A dolog magyarazata roppant prozai. A csapnivalo, foche, zero quality controll, a tipikus szar szakmunkassag es a lelkesedes teljeshianya orosz modra. Sok naganttal lottem.mar,.es.soha nem volt ketto,.ami akarcsak megkozelitoleg azonos viselkedest mutatott volna.
A slendrian orosz esztergalyosok az egyes itanyzekoknak.siman plusz mnusz par millimetert elbaltaztak. A te esetedben, az elso iranyzek, AKA.celgomb ALACSONY. vagy keress egy magasabbat,.vagy
Ahatso.nezoke nyilasat reszeld melyebbre. Az elso iranyzek a naganton csak oldalszogbe allithato.Minel magasabb az elsoiranyzek,.annal melyebbre losz. Hatso nezoke minel melyebb, annal.melyebb logikusan a talalat.
Ez van.
Az oroszok magasrol fochenak a minosegre, egyszeruen nem.ismerik az ipari kultura fogalmat. Ettol meg a nagant egy ar/ertek aranyban jo fehyver, de cryinoutloud, tegyel melle egy korabeli Schmidt Rubint, Enfieldet,.Carl.Gustafot,es.lesirod magad.
7Vegen csorogj ram,.a rosseb tuggya merre jarok. Ha szep.ido.lesz, eltunok a pilisben… elokerulok,.no para.
Kedves Sinai Medve!
Habár nem vagyok bp-i , a főváros nekem megfelel. 50 km-re lakom Bp-től. Megbeszélhetjük és egy hétvégén lebonyolíthatjuk az üzletet.
Nekem az Árpád -híd környéke volna szimpatikus, mivel a 10 út felől jönnék be a városba.
Egy nagy kérdés. Te mint ex Mosin nagant tulajdonos biztosan tudod, hogyan lehet emelni az első célzóirányzékon. A problémám, az, hogy a fég GV -ém (mosin klón) fölé hord 100-on elég rendesen és a hátsó irányzékon már nem tudok süllyeszteni. (teljesen hátul van) Az első irányzékon lehet állítani(csavarható ) vagy nem. nekem fixnek tűnik.
Várom a válaszodat!
Nyomkereső
- Nyomkeresõ
- 2015-03-10-08:28
SA western remington vagy colt revolvert keresek 38 .-as vagy 38/357 caliberben, valamint alsókulcsos western puskát ezekben a kaliberekben emberi áron.
Nyomkereső
- Nyomkeresõ
- 2015-03-10-08:17
Kedves Sinai Medve!
Habár nem vagyok bp-i , a főváros nekem megfelel. 50 km-re lakom Bp-től. Megbeszélhetjük és egy hétvégén lebonyolíthatjuk az üzletet.
Nekem az Árpád -híd környéke volna szimpatikus, mivel a 10 út felől jönnék be a városba.
Egy nagy kérdés. Te mint ex Mosin nagant tulajdonos biztosan tudod, hogyan lehet emelni az első célzóirányzékon. A problémám, az, hogy a fég GV -ém (mosin klón) fölé hord 100-on elég rendesen és a hátsó irányzékon már nem tudok süllyeszteni. (teljesen hátul van) Az első irányzékon lehet állítani(csavarható ) vagy nem. nekem fixnek tűnik.
Várom a válaszodat!
Nyomkereső
- Sinaimedve
- 2015-03-10-06:17
szorry Nyomkereső uram, csak Pesten tudunk talizni.
nem megyek SZFVárra (NAGYON szeretnék, de a család…), de kívánok neked, és minden versenyzőnek sok sikert, jó időt, és csupa bullzájt!
- Nyomkeresõ
- 2015-03-09-16:36
Hello Nyomkereso, A loszert a Frommerben vettem, sima olommagvas, rez kopennyel. Ugyanaz, mint ami most is kaphato naluk, meg a Milipolban is. En idokozben atalltam a Schmidt Rubinomra, alig veszem elo az oreg szovjet cafkat, Mosinkat. Udv D.
Szia! Nem tudom jössz-e szfehérvári versenyre most hétvégén. ? Ha jössz, hozd a lőszert az orosz cafkához., megveszem őket a kínált áron.
Üdv.
Nyomkereső
- Sinaimedve
- 2015-03-09-14:17
T. Ladies and Gents, Sporttársak,
a lenti fegyverekhez még annyi kiegészítés, hogy csere érdekel, megtoldom kis ráfizetéssel is, de kizárólag az alábbi cikkekre:
1. Finn Mosin-Nagant, azon belül is csakis M39. Esztétika nem érdekel, csak a cső legyen szép.
2. Bármilyen Mosin karabély, akár M38, M44, csak haditussal, nem vmi vadásziasított Frankenstein ivadék :). Csak a cső legyen szép, dettó.Üdv
SM
Kedves Sporttársak!
Eladó 3 gyűjteményi fegyver, két zsebpisztoly, és egy 22-es LR öntöltő puska.
1. Kíváncsi vagy Maigret felügyelő pisztolyára? Íme, eladó egy FN Model 1906 (Fabrique National de Herstal Model 1905/1906) zsebpisztoly. Ideális IDPA fegyver, single stack kategóriában megállíthatatlan visszarúgásmentes, lepkefing erejű 0,25 ACP (6,35 Browning) kaliberének köszönhetően :) . Komolyra fordítva a szót, hibátlanul működik. John Moses Browning designja, markolatbiztosítás, tárbiztosítás, szánakasztó, ami manuális biztosító is egyben. A gyártási éve 1913 (!), hossza 114mm (ld kártya mellette), súlya kb. 400gramm töltve. A kérdéses pisztoly eredeti FN, belga gyártmány, nem összekeverendő a jóval puritánabb Colt Pocket Vest 1908-al. Adok hozzá kb. 150 db lőszert. Lőszerrel kapcsolatban nem finnyás, Magtech, Fiocchi, MFS hibátlanul adogatja. Egy gyári 6-os tár van hozzá. Ára: 60000 Ft.
2. Walther PPK-L (L=könnyűfém tokos), 7,65 Browning kaliberben, makulátlan, vadonatúj állapotú, karcmentes, 100% patika. Fehér csíkos irányzékkal. Fesztelenítő működik. Kb. 50 lövéssel a háta mögött. Három tárral (kettő műanyag ujjtartós, egy sima, ami szintben van a tokkal). Irányára: 79000 Ft.
3. Remington NYLON66, APache Black chrome kivitelben. Az USA egyik legnépszerűbb 22-es félautomata kispuskája. 15-ös csőtárból tüzel, amely a fegyver tusáján keresztül tölthető, ill. adok hozzá egy köteg gyorstöltőt, amit fabrikáltam hozzá. Érdekessége, hogy a DuPont gyártotta a műanyag tusát, és ez volt az első műanyag tusás puska az USAban, lakossági célra (1960-as évek elején dobták piacra, nem volt előtte ilyesmi kapható). Súlya 15 lőszerrel is mindössze 1,9 Kg, elképesztő könnyű. Rendkívül jó a sütése, finoman jár, nyakbiztosítós, a tokfedélen gyárilag prizmasín van, adok hozzá egy gagyi Gamo 4×20-as távcsövet, szerelékkel. Kiváló sportfegyver, a Nylon66 gyors, tűpontos. Kiváló állapot, újszerű cső, és élettartam garanciás DuPont tus (nem vicc, ha eltörik, a Remington kicseréli, ez volt a marketing annak idején) Irányára: 75000 Ft.
Képeket küldök még, ha küldesz emailt.
Érd.: sinaimedve@gmail.com, ill O6-húsz-öt33-négykilencOO.- Chariot
- 2015-03-09-10:08
Továbbiakban ne terheljük ezzel a meddő vitával ezt a fórumot, én megadtam az emailcímem a hirdetésben, ha van még vmi kommented, oda küldd. Sporttársi üdvözlettel javaslom, ássuk el a csatabárdot. SM
Elásva. :)
- Sinaimedve
- 2015-03-09-09:01
Nyilvánvalóan szövegértelmezési problémáid vannak… Ezen fórum neve ADÁS-VÉTEL-CSERE, ergo bizniszelni jár ide a többség. Nem véletlenül ebbe a fórumba írtam, és nem pl. karbantartás, szerelés, stb. rovatba.
Neked is lehetne egy kis humorérzéked, tudod, ha már piszkálódsz, akkor legalább ne sértődj meg, ha visszapiszkállak.
Továbbiakban ne terheljük ezzel a meddő vitával ezt a fórumot, én megadtam az emailcímem a hirdetésben, ha van még vmi kommented, oda küldd.
Sporttársi üdvözlettel javaslom, ássuk el a csatabárdot.
SM
Kedves SZekér úr,ez a fórum úriemberek, és sportolók fóruma. Ha saját magad által is bevallottan, deklaráltan trollkodni akarsz, szerintem rossz helyen jársz.
Nekem meg ideje lennem megtanulni, hogy NE ETESD A TROLLT.
Hmm. Tudod, ha leírja az ember fia, hogy picit piszkálni akart, majd azt is, hogy már abba is hagyta, akkor a személyeskedésnek tán nem lett volna helye :(, némi humorértéknek viszont tán igen! És igen, ez egy fórum, ahová én már a kezdetektől írok és igény szerint tanácsokat adok, te pedig azonnal támadólag reagálsz, ha veszélyeztetve érzed a becsed üzletedet ott, ahova a többség leginkább nem eladni jár. Hmm.
- lacipaci
- 2015-03-08-22:22
Sziasztok!
Megvásárlásra keresek eredeti állapotú ha lehet számazonos és 1937-1944 közötti Mauser k98-ast. Fontos lenne a jó szóráskép mert mesterlövészpuskát szeretnék csinálni belőle.Illetve vásárolnék még eredeti 1945 előtti orosz gyártású Mosin nagant mesterlövészpuskát (nem utólag összeépítettet)
Kérem aki tud ilyet jelentkezzen, köszönöm
Lovas László
katonai régiségek gyűjtője
Email:lovas.militaria@gmail.com
Tel.: +36 30/565-1455
Mindennemű katonai régiséget veszek-cserélek!
Érdekel pl.:rohamsisak,egyenruha,sapka,kard,bajonett,
felszerelési tárgy,zászló,kitüntetés,festmény,fotó stb.,minden
ami kapcsolatos a katonasággal, csendőrséggel!
Komplett hagyatékok, gyűjtemények is érdekelnek!
- Chariot
- 2015-03-08-21:25
Kedves SZekér úr,
ez a fórum úriemberek, és sportolók fóruma. Ha saját magad által is bevallottan, deklaráltan trollkodni akarsz, szerintem rossz helyen jársz.
Hmm. Tudod, ha leírja az ember fia, hogy picit piszkálni akart, majd azt is, hogy már abba is hagyta, akkor a személyeskedésnek tán nem lett volna helye :(, némi humorértéknek viszont tán igen! És igen, ez egy fórum, ahová én már a kezdetektől írok és igény szerint tanácsokat adok, te pedig azonnal támadólag reagálsz, ha veszélyeztetve érzed a becsed üzletedet ott, ahova a többség leginkább nem eladni jár. Hmm.
- Sinaimedve
- 2015-03-08-20:31
Kedves SZekér úr,
ez a fórum úriemberek, és sportolók fóruma. Ha saját magad által is bevallottan, deklaráltan trollkodni akarsz, szerintem rossz helyen jársz.
Üdv
SM.
szia Chariot,Azt azert erdemes eszben tartanod, lehet, nem vagy tisztaban a jogszabalyokkal, mielott az egunrol vasarolsz, hogy a szallitas es az importengedely kb. 100 EUR, plusz 4500 ft a 16os engedely a Brfkn, plusz 4200 ft a szemle a muszakin. Az osszesen plusz 130 Eur a vetelaron felul.
Az egunon nagyobb erteku fegyvereket eri meg vadaszni, szvsz.
Udv
Sm
Tom én ezt, bár még csak Szlovákiából hozattam be eddig magamnak fegyvert, csak nem álltam meg, hogy ne froclizzalak kicsit, mert 6,35-ös kaliberben itthon is vannak ilyenek, vagy hasonlók eladatlanul, eladhatatlanul. De OK, befejezem a piszkálódást :)
- Chariot
- 2015-03-08-16:17
szia Chariot,
Azt azert erdemes eszben tartanod, lehet, nem vagy tisztaban a jogszabalyokkal, mielott az egunrol vasarolsz, hogy a szallitas es az importengedely kb. 100 EUR, plusz 4500 ft a 16os engedely a Brfkn, plusz 4200 ft a szemle a muszakin. Az osszesen plusz 130 Eur a vetelaron felul.
Udv
Sm
Tom én ezt, bár még csak Szlovákiából hozattam be eddig magamnak fegyvert, csak nem álltam meg, hogy ne froclizzalak kicsit, mert 6,35-ös kaliberben itthon is vannak ilyenek, vagy hasonlók eladatlanul, eladhatatlanul. De OK, befejezem a piszkálódást :)
- Sinaimedve
- 2015-03-07-20:32
szia Chariot,
Azt azert erdemes eszben tartanod, lehet, nem vagy tisztaban a jogszabalyokkal, mielott az egunrol vasarolsz, hogy a szallitas es az importengedely kb. 100 EUR, plusz 4500 ft a 16os engedely a Brfkn, plusz 4200 ft a szemle a muszakin. Az osszesen plusz 130 Eur a vetelaron felul.
Udv
Sm
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.