-
- Cashun
- 2015-06-07-20:08
Sziasztok! Vásárolnék 38-as vagy 38/357 SA western revolvert emberi áron. Nyomkereső
Nyomkereső!
Van emberi áron eladó 2 db Remington Police revkóm eladó.
Uberti (40.000.-) az egyik, a másik Hege Uberti ( 55.000.- ) 38/357 mindkettő, 5,5-es csővel. Kis törődést mindkettő igényel, egyedi, zebrafa markolatokkal. Ha mindkettőt viszed adok még 10.000.- engedményt.
- Nyomkeresõ
- 2015-06-03-19:04
https://vadaszapro.net/reszletek/228560/308-win,-gp11-ruag-7,5×55-svajci-schmidt-rubin,-22-lr
Kedves Sporttársak ! Keresek 7.5×55 SWISS GP11 lőszert ( Ruag gyártmányút ) Schmidt-Rubin K31-hez. Vagy beszerzési lehetőség megadását. Üdv: Lővonal
- STONE
- 2015-05-04-06:44
Kedves Sporttársak!
Mégsem kelt el a puska mert a barátom aki elvitte volna visszalépett.
Ismét eladó!Van egy Rossi .38/.357 alsókulcsos puskám amit szeretnék eladni.
Kihangsúlyoznám, hogy nem minden áron, tehát alkudozók és csere-berére készülők ne keressenek.
A fegyverből 350-400db lövés lett leadva. Igen, számoltuk. Pontlövő darab, itt nem a lőszer vagy a fegyver, hanem a lövő a szűk keresztmetszet.
2 opció van
1.Ghost ring irányzékkal a fegyver, plusz egy régi bőrtök és egy fél doboz .357 GECO lőszer. 150.000Ft
2. 1-es opció plusz 500db H&N teljes köpenyes mag, 150db egyszer használt .357 hüvely, carbid matrica készlet. 170.000FtEgyébként szép állapotban, minimális használatból és vadászatból eredő (vékony karcok) nyomok fellelhetőek rajta. Műszakilag kifogástalan.
Eladás oka, hogy vadászfegyver lesz helyette, mert sportlőni nem sok időm van…
06harminc678tizenkilenc98
- Nyomkeresõ
- 2015-04-24-08:26
Sziasztok!
Vásárolnék 38-as vagy 38/357 SA western revolvert emberi áron.
Nyomkereső
- lacipaci
- 2015-04-11-10:00
Sziasztok!
Vásárolnék eredeti 1945 előtti orosz gyártású Mosin nagant puskát
Mesterlövész illetve optika nélküli változatot is keresek, de mindkét esetben fontos lenne a tökéletes cső, lőkép.Ár:megegyezés szerint
Köszönettel,Lovas László
katonai régiségek gyűjtőjeEmail:lovas.militaria@gmail.com
Tel.: +36 30/565-1455Mindennemű katonai régiséget veszek-cserélek!
Érdekel pl.:rohamsisak,egyenruha,sapka,kard,bajonett,
felszerelési tárgy,zászló,kitüntetés,festmény,fotó stb.,minden ami kapcsolatos a katonasággal, csendőrséggel!
Komplett hagyatékok, gyűjtemények is érdekelnek!- Nyomkeresõ
- 2015-03-24-07:03
Szóval vásárolhatok vz 58-at, úgy is, hogy nem versenyeznék vele IPSC meg szituációs lövészetben,hanem csak örömlövészkedésre használnám?Ez is sportfegyver lesz, tehát a minimálisan szükséges számú minősítő versenyeken el kell vele (ill. a megvétele előtt valaki máséval) indulnod, és valami eredményeket azért fel kell tudnod mutatnod, hogy tarthasd!
Kösz a választ!
- Chariot
- 2015-03-23-21:24
Szóval vásárolhatok vz 58-at, úgy is, hogy nem versenyeznék vele IPSC meg szituációs lövészetben,hanem csak örömlövészkedésre használnám?
Ez is sportfegyver lesz, tehát a minimálisan szükséges számú minősítő versenyeken el kell vele (ill. a megvétele előtt valaki máséval) indulnod, és valami eredményeket azért fel kell tudnod mutatnod, hogy tarthasd!
- Nyomkeresõ
- 2015-03-22-20:29
Szóval vásárolhatok vz 58-at, úgy is, hogy nem versenyeznék vele IPSC meg szituációs lövészetben,hanem csak örömlövészkedésre használnám?
Annyi kiegeszites, h van egy magyar mart tokos AK-m is, tehat van osszehasonlitasi alapom, elsokezbol. Felreertes ne essek, az AKm is nagyon szeretem, de ha csak egy karabelyt valasztahtnak, az a Vz58 lenne. Ha vki szlovakiaba menne vasarolni, nagyon ajanlom.figyelmebe az ott kaphato szovjet SKS45-oket, azaz Szimonov Szamozaradnyij karabin 45, Fantasztikus karabelyok. Minden VSZ karabelyok osatyja, azAK nagypapaja, a toltoleces csoda, a beepitett szuronyos wunderwaffe. LOVE MY SKS45. Egyre ritkabb, erdemes racsapni.
- Sinaimedve
- 2015-03-21-09:52
Annyi kiegeszites, h van egy magyar mart tokos AK-m is, tehat van osszehasonlitasi alapom, elsokezbol.
Felreertes ne essek, az AKm is nagyon szeretem, de ha csak egy karabelyt valasztahtnak, az a Vz58 lenne.
Ha vki szlovakiaba menne vasarolni, nagyon ajanlom.figyelmebe az ott kaphato szovjet SKS45-oket, azaz Szimonov Szamozaradnyij karabin 45, Fantasztikus karabelyok.
Minden VSZ karabelyok osatyja, azAK nagypapaja, a toltoleces csoda, a beepitett szuronyos wunderwaffe.
LOVE MY SKS45.
Egyre ritkabb, erdemes racsapni.
- Sinaimedve
- 2015-03-21-09:33
Hello Uraim,
Vz58rol annyit, nekem ot eve van egy full size, nemreg eladtam.egy compactot.
Mindkettot imadtam/om.
Minoseg, ergonomia, mukodes teren mindenben kimagasloan veri az Ak47est. Egyedul a sutese kicsit kemenyebb, de megszokhato, nem.rossz (ti. Strikeres, nem kakasos, mint az Ak).
Fobb.elonyei
Mart tokos.
Szanakasztoja van, uccso lovesnel szan hatulakad
Rendes biztositokar, kenyelmes
Rendes felhuzokar, kenyelmes
Mart tokja ellenere konnyebb mint azAk
Aluminium tarak alapbol, fele sulyu tarak, mint az AK
Cseh minoseg, kinai arakon :)
Amugy egy vz-t szerintem olcsobb idehaza beszerezni, legalabbis nincs importengedely, meg fuvarkoltseg.emlekeim szerint 89000 ft az alap full size a gunworksben, es a frommerben.
Mart tokos, nem.preselt, mint a legtobb Ak.
Szep szombati lovoldozest a loterre igyekvoknek,
Sm
- Sólyomszem
- 2015-03-20-08:47
Hááát, mint írtam, nem igazán vagyok szakértő, nekem a rendőrségen adták ezt az infót. Ráadásul a boltban is azt mondták, hogy eu-passra kiadják. Minden esetre utána kell néznem, mert tegnap este egy sporttárs azt mondta, hogy a vámosok pl. csak vadászlőszerre fogadják el, ha belefutsz egy mélységi ellenőrzésbe. … szóval, ennek még utána kell nézni!
- Chariot
- 2015-03-19-18:49
A lőszerre elvileg ue. az eljárás, én viszont a lőszervásárlás előtt bejegyeztetem az EU-útlevélbe, így nem kell a bürokráciát újra végigjárnom.
Ezt kifejtenéd nekem? Rosszul tudom, h a fegyverútlevél nem jogosít külföldön lőszervásárlásra?
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.