Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 331-345 / 571
  • A Winchester elkelt!Köszönöm az érdeklődéseteket!

A Henry&martini még meg van!Figyelemre méltó fegyver!

T.:M.J. :yahoo:

Szia! A Henry-ről küldenél képeket az iberberovics kukac gmail.com-ra? köszi

• pili
    • 2016-04-08-19:07

A Winchester elkelt!Köszönöm az érdeklődéseteket!

A Henry&martini még meg van!Figyelemre méltó fegyver!

Kedves Pili!

Ha megvan még a Winchester akkor kérem vedd fel velem a kapcsolatot a feba78@gmail.com e-mail címen.

Köszönöttel:

Ferenczi Balázs

• pili
    • 2016-04-04-16:43

Szia Balázs!

Köszönöm az érdeklődést!

Nem tudom bevinni,de képeket tudok küldeni  ha kapok egy emil címet!

Eladnék két ritka 22lr.kaliberű golyós lőfegyvert.Az egyik egy Winchester M 62-es típusú,pumpás,csőtáras,autentikus darab.65.000ft.-ért kínálom!A másik egy Angol BSA,egy Martini&Henry replika!Alsó kulcsos,egylövetű,gyönyörű darab!Ára:150.000ft.Érdemes egy kicsit utána nézni mind két darabnak,megéri!Képeket küldök emilben! Köszönöm a másolásra tett tanácsot! :yahoo:

Szia! A Martini-Henry érdekel. Be tudnád hozni a Kapszliba? üdv Balázs

• VGY
    • 2016-04-03-16:45

Eladnék két ritka 22lr.kaliberű golyós lőfegyvert.Az egyik egy Winchester M 62-es típusú,pumpás,csőtáras,autentikus darab.65.000ft.-ért kínálom!A másik egy Angol BSA,egy Martini&Henry replika!Alsó kulcsos,egylövetű,gyönyörű darab!Ára:150.000ft.Érdemes egy kicsit utána nézni mind két darabnak,megéri!Képeket küldök emilben!

Köszönöm a másolásra tett tanácsot! :yahoo:

Szia !

Engem érdekelne a Winchester. Küldj már légy szíves néhány képet, és egy telszámot a verdogy kukac gmail pont com-ra.

VGY

• pili
    • 2016-03-30-11:04

Eladnék két ritka 22lr.kaliberű golyós lőfegyvert.Az egyik egy Winchester M 62-es típusú,pumpás,csőtáras,autentikus darab.65.000ft.-ért kínálom!A másik egy Angol BSA,egy Martini&Henry replika!Alsó kulcsos,egylövetű,gyönyörű darab!Ára:150.000ft.Érdemes egy kicsit utána nézni mind két darabnak,megéri!Képeket küldök emilben!

Köszönöm a másolásra tett tanácsot! :yahoo:

• pili
    • 2016-03-30-08:26

Értékesíteni szeretnék két különlegesnek és ritkának mondható 0.22L.R.kaliberű golyós lőfegyvert.A fölsorolás föntről lefelé stimmel!
    1.Angol BSA,egylövetű,alsó kulcsos.A Henry&Martini után készült,autentikus darab.:150.000ft.
    2.USA Winchester M 62 típusú,pumpás,csőtáras,külső kakasos,nyílt irányzékkal ellátott fegyver.:75.000ft.
    Műszaki vizsgája mind három fegyvernek még 10 évig érvényes.
    Cserét meghallgatok a +36208216042 telefonon!

CTRL-C/CTRL-V másképp működik…….. ha másolsz, nézd vissza a hirdetésed mert egy értelmezhetetlen szemét lesz belőle  :bye:

Lejjebb, a 27 177-es hirdetésben kínált FÉG-AP-9 es gáz-riasztófegyver ,tartozékaival,töltényekkel ELKELT!

Köszönöm a hirdetési lehetőséget!

üdv

Attila :bye:

Hölgyek,Urak!

Eladó egy FÉG AP-9  9mm br.short. 9mm PAK Keserű átalakítássú gáz-riasztó fegyver. Érvényes MKH kártyával. (a viselési engedély kiváltásánál kell érvényesnek lennie, csak 2000Ft.)  Dobos tokkal (vonó nélkül  :yahoo: ) 15 db riasztó, és 10 db. gáz tölténnyel. 55.000Ft. Cserélhető kismotorra.

Valamint:

Eladom a Weihrauch Arminius  HW 4Target  4 mm revkóm. Nálunk flobertnek hívják, máshol kiskaliberű peremgyújtásos 4mm, ugyanis jobb-helyeken lőporos töltényt is lehet hozzá venni, nem csak flobertet.

Gyakorlásra kitűnő, beltérben sem hangos. Azokban a napokban, amikor az időjárás vagy az asszony nem enged a lőtérre, jó móka és segít a gyakorlásban. Értelmes utód elkezdheti vele a belebolondulást a lövészetbe.

Pontos, kb 20-25 m-ig.

Felületkezelése a tokon 99%, a kékítet részek, cső, dob, szerkezet 100%. Egy-darabból készült diófa markolattal. Alján pici horzsolás.

Első tulaj vagyok, fegyverboltban vettem, újonan.

A Kaliber magazin is írt róla egy régebbi számban, ott is van info, de emailcímre szívesen küldök mindenfélét. Olcsó töltény vásárlási helyet, képet, leírást stb.  http://www.kaliber.hu/cikkek/weihrauch-arminius-revolverek.html

Az elkészítés minősége, a felhasznált anyagok megegyezne a Weuhrauch gyár által készített nagyobb kaliberű vasakkal. Teljesen ACÉL szerkezet és egydarabból készített alumínium tok teszi egyedivé és különlegessé, amibe a szerkezetet alulról, egyben helyezik el. Olyan mint egy finom óramű! 6” cső

(940 g, azaz súlya közelit egy feketelőporoséhoz, így az edzés valósághűbb.)

http://www.hermann-weihrauch-revolver.de/english/e_produkte.htm

70.ezerért adom a cuccokat,: (új ára 110.00-120.000) : Arminius HW4T, + Dobos -féle gyöngyvászon ővtok.+  kb 150-170 töltény, +MKH:2016.06.28. +Eredeti csomagolásban.

Fegyvertartási kell hozzá, de minden megszokott macera NÉLKÜL fél óra alatt megcsinálták és bár szó nélkül, de kimosolyogták a fegyvertörvényünket, ami ezt lőfegyverré minősítette.

(vásárlási engedélyre)

ESETLEG: csere kismotorra.

Szép hétvégét!

Képeket és egyéb infot küldök emillel  :yahoo:

szityman kukac gémail pont kom

Ps: kérem szépen, hogy a továbbiakban használt feleséget és barátnőt NE akarjatok adni cserébe! Ilyen haszontalan dolgaim már több is volt!!!  :yahoo:

Hölgyek,Urak!

Eladó egy FÉG AP-9  9mm br.short. 9mm PAK Keserű átalakítássú gáz-riasztó fegyver. Érvényes MKH kártyával. (a viselési engedély kiváltásánál kell érvényesnek lennie, csak 2000Ft.)  Dobos tokkal (vonó nélkül  :yahoo: ) 15 db riasztó, és 10 db. gáz tölténnyel. 55.000Ft. Cserélhető kismotorra.

Valamint:

Eladom a Weihrauch Arminius  HW 4Target  4 mm revkóm. Nálunk flobertnek hívják, máshol kiskaliberű peremgyújtásos 4mm, ugyanis jobb-helyeken lőporos töltényt is lehet hozzá venni, nem csak flobertet.

Gyakorlásra kitűnő, beltérben sem hangos. Azokban a napokban, amikor az időjárás vagy az asszony nem enged a lőtérre, jó móka és segít a gyakorlásban. Értelmes utód elkezdheti vele a belebolondulást a lövészetbe.

Pontos, kb 20-25 m-ig.

Felületkezelése a tokon 99%, a kékítet részek, cső, dob, szerkezet 100%. Egy-darabból készült diófa markolattal. Alján pici horzsolás.

Első tulaj vagyok, fegyverboltban vettem, újonan.

A Kaliber magazin is írt róla egy régebbi számban, ott is van info, de emailcímre szívesen küldök mindenfélét. Olcsó töltény vásárlási helyet, képet, leírást stb.  http://www.kaliber.hu/cikkek/weihrauch-arminius-revolverek.html

Az elkészítés minősége, a felhasznált anyagok megegyezne a Weuhrauch gyár által készített nagyobb kaliberű vasakkal. Teljesen ACÉL szerkezet és egydarabból készített alumínium tok teszi egyedivé és különlegessé, amibe a szerkezetet alulról, egyben helyezik el. Olyan mint egy finom óramű! 6” cső

(940 g, azaz súlya közelit egy feketelőporoséhoz, így az edzés valósághűbb.)

http://www.hermann-weihrauch-revolver.de/english/e_produkte.htm

70.ezerért adom a cuccokat,: (új ára 110.00-120.000) : Arminius HW4T, + Dobos -féle gyöngyvászon ővtok.+  kb 150-170 töltény, +MKH:2016.06.28. +Eredeti csomagolásban.

Fegyvertartási kell hozzá, de minden megszokott macera NÉLKÜL fél óra alatt megcsinálták és bár szó nélkül, de kimosolyogták a fegyvertörvényünket, ami ezt lőfegyverré minősítette.

(vásárlási engedélyre)

ESETLEG: csere kismotorra.

Szép hétvégét!

Képeket és egyéb infot küldök emillel  :yahoo:

szityman kukac gémail pont kom

Ps: kérem szépen, hogy a továbbiakban használt feleséget és barátnőt NE akarjatok adni cserébe! Ilyen haszontalan dolgaim már több is volt!!!  :yahoo:

Szia! Nem fogok belehalni, ha nem tudom meg, de nézegettem a neten az általad beazonosított AP9-t. Két fajtát találtam amire AP9-t írnak. Akkor most melyik is? (próbálok képet cdsatolni) Nekem a felső van. Szép hétvégét!

Köszi!

Utolsó bejegyzés itt: Igen rövidebb a csöve és így a szán is.

Szép napot!

Nem tudom lehet ,hogy optikai csalódás de az alsónak talán egy hangyányival rövidebb a csöve? Mindkettőnek ,barna a markolathéja, amíg a széria AP-9 ,7.65 -nek fekete.Aztán készült acél tokkal is Attila,Hunor márkanévvel is.Több változata lehet,különböző markolathéjakkal stb apróságokkal.Elég jó cikk van az eredeti “ötletadó fegyver” a Walther PPK/még a szán jellegzetes marása is azonos/ FÉG PA,AP széríáról /elődeiről és utódaíról/ a Kaliber magazinban,a Fegyvervideó klipjein.Jó böngészést!

Ha további kérdés van azt semmiképpen ne itt az adás-vételben tegyük meg ,mert pont én voltam aki Csabi barátomat “intettem a jóra” :bye: inkább :cannon56@freemail.hu

üdv

Attila

Szia!

Nem fogok belehalni, ha nem tudom meg, de nézegettem a neten az általad beazonosított AP9-t. Két fajtát találtam amire AP9-t írnak. Akkor most melyik is? (próbálok képet cdsatolni) Nekem a felső van.

Szép hétvégét!

Mellékletek:
15 bejegyzés megtekintése - 331-345 / 571

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.