-
- metalsystem
- 2017-09-01-09:28
Sajnos ismételnem kell a hirdetésem mert nem jött rá érdeklődő. Lehet , hogy az ár volt risztó…
Mély fájdalommal tudatom, hogy 45/70-es alsókulcsos D.pedersoli Sporting puskám eladó, mivel szerelmes lettem…egy…egy… másik puskába.A fegyver karcmentes idén vásárolt 2017-es modell, garázsban tartott , nemdohányzó, hölgytulajdonostól!Összesen 200 lövés tettem véle.Tudok adni hozzá sok alapanyagot mely a tankolásához kell. Képeket küldök kérésre. irány ár …….e.- Ft.
Eladás most már akut! mivel a 100 OB-n már az új “lánnyal” nagyképűsködnék!
- fgh
- 2017-07-12-17:47
Eladó egy Carcano M91/41 golyós fegyver rendkívül megkímélt állapotban.Kaliber: 6,5×52 Carcano.Német gyűjteményből származik.Érvényes műszaki vizsgával(C1), tehát vadászfegyverként be jegyeztethető.Ár: 120000.Érdeklődni a gunmaker66@gmail.com elérhetőségen.
- Kapszli
- 2017-05-31-21:09
Kedves Lövész, Vadásztársak! Kinyitottam a fegyverszekrényemet és rájöttem, hogy a 45/70-es egylövetűm 2 éve nem járt velem sem vadászni sem lőtéren. Biztosan lenne jobb helye is. Igazi különlegesség, hiszen egy eredeti 1908-ban készült tökéletes állapotú, fegyverhez, kultúrköréhez pontosan illeszkedő, oldható szerelékkel rögzített Winchester A5 távcső van rajta. Van hozzá persze létrás diopter is, meg kokilla. A fegyver egyébiránt kitűnő állapotban van és igen csak pontos, ahogy azt a link alatt található videó is bizonyítja. Tehát eladó, szigorúan tartási engedélyre! Érdeklődni: info@kapszli.hu Részletek itt: https://kapszli.hu/…/pedersoli-rolling-block-shioulette-457…/
- barkogy
- 2017-05-29-14:17
És még egy eladó tárgy,
Chaparral Arms 1878 Coachgun, a téma ugyan az: új szerelem. Nem kezdtem el CAS-t lőni idő hiány miatt.
Szinte karcmentes, már polírozott töltényűr, 12/70 külsőkakasos, és persze rövid csővel.nagyon kellemes kis fegyver.
irány ár:90e. Ugyan itt: 5,5″ colos csővel Cattleman 44-40, szintén kevés lövéssel, karc mentes kinézettel.irány ár:90-100 között. De a kettő együtt:170 e
üdv
Pali
Szia, engem érdekelne, kérlek adj egy számot és visszahívlak.
Köszi,
barkogy- metalsystem
- 2017-05-15-16:24
És még egy eladó tárgy,
Chaparral Arms 1878 Coachgun, a téma ugyan az: új szerelem. Nem kezdtem el CAS-t lőni idő hiány miatt.
Szinte karcmentes, már polírozott töltényűr, 12/70 külsőkakasos, és persze rövid csővel.nagyon kellemes kis fegyver.
irány ár:90e. Ugyan itt: 5,5″ colos csővel Cattleman 44-40, szintén kevés lövéssel, karc mentes kinézettel.irány ár:90-100 között. De a kettő együtt:170 e
üdv
Pali
- metalsystem
- 2017-05-15-10:00
Tisztelt Lövésztársak,
Mély fájdalommal tudatom, hogy 45/70-es alsókulcsos D.pedersoli Sporting puskám eladó, mivel szerelmes lettem…egy másik puskába.A fegyver karcmentes idén vásárolt 2017-es modell, garázsban tartott , nemdohányzó, hölgytulajdonostól!Összesen 200 lövés tettem véle.Tudok adni hozzá sok alapanyagot mely a tankolásához kell. Képeket küldök kérésre. irány ár 390e.- torocsikpal78@gmail.com
üdv
Pali
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.