Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 256-270 / 571
    • Fody
    • 2017-09-18-09:31

Spanyol Mauser 8x57JS eladó. Irányár: 89000Ft. A fegyver alig használt a cső kiváló, tükör fényes a huzagolás, szórásképe nagyon jó. Érdeklődés: 06204506070. Győrben van Budapestre tudom vinni. Kipróbálása megoldható.

Elkelt, koszonom!

Mosin Nagant M44 magyar, 1952-es gyártású normál állapotú, jó csővel és felületkezeléssel bíró, C1-es kategóriájú érvényes műszaki kártyájú karabély eladó. Kipróbálható Tótkomlóson. 45.000 Ft az ára. Képeket kérésre e-mail-ben küldök. vyscag kukac gmail pont com

Sajnos ismételnem kell a hirdetésem mert nem jött rá érdeklődő. Lehet , hogy az ár volt risztó…

Mély fájdalommal tudatom, hogy 45/70-es alsókulcsos D.pedersoli Sporting puskám eladó, mivel szerelmes lettem…egy…egy… másik puskába.A fegyver karcmentes idén vásárolt 2017-es modell, garázsban tartott , nemdohányzó, hölgytulajdonostól!Összesen 200 lövés tettem véle.Tudok adni hozzá sok alapanyagot mely a tankolásához kell. Képeket küldök kérésre. irány ár …….e.- Ft. :wacko:

Eladás most már akut! mivel a 100 OB-n már az új “lánnyal” nagyképűsködnék!

• fgh
    • 2017-07-12-17:47

Eladó egy Carcano M91/41 golyós fegyver rendkívül megkímélt állapotban.Kaliber: 6,5×52 Carcano.Német gyűjteményből származik.Érvényes műszaki vizsgával(C1), tehát vadászfegyverként be jegyeztethető.Ár: 120000.Érdeklődni a gunmaker66@gmail.com elérhetőségen.

Mellékletek:
    • Fody
    • 2017-07-06-11:56

S&W Model 52-2 öntöltő, 38 Wad Cutter revolver kaliberű sportfegyver eladó. A fegyver rendkívül pontos és precíz. Érdeklődés: 06204506070. Irányár:189000Ft

Mellékletek:
    • Tuco
    • 2017-07-02-17:18

Uberti Cattlemant vennék .44-40-es kaliberben 5,5 colos csőhosszal.

képet valamiért nem rakta be. ha valakit érdekel,küldök.teljesen gyári hibátlan,karcolások mentes darab.

üdv.
    .22 kaliberű alsókulcsos norinco jw21b puskám eladnám, bosile variábel céltávcsővel.
    ára 100 ezer ft.
    érdeklődni: 06 30 37 null null 629

Kedves Lövész, Vadásztársak! Kinyitottam a fegyverszekrényemet és rájöttem, hogy a 45/70-es egylövetűm 2 éve nem járt velem sem vadászni sem lőtéren. Biztosan lenne jobb helye is. Igazi különlegesség, hiszen egy eredeti 1908-ban készült tökéletes állapotú, fegyverhez, kultúrköréhez pontosan illeszkedő, oldható szerelékkel rögzített Winchester A5 távcső van rajta. Van hozzá persze létrás diopter is, meg kokilla. A fegyver egyébiránt kitűnő állapotban van és igen csak pontos, ahogy azt a link alatt található videó is bizonyítja. Tehát eladó, szigorúan tartási engedélyre! Érdeklődni: info@kapszli.hu Részletek itt: https://kapszli.hu/…/pedersoli-rolling-block-shioulette-457…/

Mellékletek:

Szia, emailt is írhatsz ide:
    suestados@freemail.hu
    Köszi

És még egy eladó tárgy,

Chaparral Arms 1878 Coachgun, a téma ugyan az: új szerelem. Nem kezdtem el CAS-t lőni idő hiány miatt.

Szinte karcmentes, már polírozott töltényűr, 12/70 külsőkakasos, és persze rövid csővel.nagyon kellemes kis fegyver.

irány ár:90e. Ugyan itt: 5,5″ colos csővel Cattleman 44-40, szintén kevés lövéssel, karc mentes kinézettel.irány ár:90-100 között. De a kettő együtt:170 e

üdv

Pali

Szia, engem érdekelne, kérlek adj egy számot és visszahívlak.
    Köszi,
    barkogy

• KisG
    • 2017-05-29-13:58

Üdvözletem!

Cattlemant vásárolnék 3,5 inches csőhosszal, .357, vagy 38 spec (old west defense) kaliberben.

Gábor

És még egy eladó tárgy,

Chaparral Arms 1878 Coachgun, a téma ugyan az: új szerelem. Nem kezdtem el CAS-t lőni idő hiány miatt.

Szinte karcmentes, már polírozott töltényűr, 12/70 külsőkakasos, és persze rövid csővel.nagyon kellemes kis fegyver.

irány ár:90e. Ugyan itt: 5,5″ colos csővel Cattleman 44-40, szintén kevés lövéssel, karc mentes kinézettel.irány ár:90-100 között. De a kettő együtt:170 e

üdv

Pali

Tisztelt Lövésztársak,

Mély fájdalommal tudatom, hogy 45/70-es alsókulcsos D.pedersoli Sporting puskám eladó, mivel szerelmes lettem…egy másik puskába.A fegyver karcmentes idén vásárolt 2017-es modell, garázsban tartott , nemdohányzó, hölgytulajdonostól!Összesen 200 lövés tettem véle.Tudok adni hozzá sok alapanyagot mely a tankolásához kell. Képeket küldök kérésre. irány ár 390e.- torocsikpal78@gmail.com

üdv

Pali

15 bejegyzés megtekintése - 256-270 / 571

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.