Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 136-150 / 571
  • Sziasztok, eladó a képeken látható 1916-os gyártású Carl Gustav (M96 Mauser) puska, eredeti Ajack 4×90 es távcsővel és bőr lencsevédővel, oldható hadi szerelékkel, vállszíjjal. A fegyver nem számazonos, de nagyon szép állapotban van, csöve hibátlan. A távcső képe szép tiszta, a szálkereszt ép kontúrral rendelkezik.

Kaliber: 6.5×55mm Swedish

Az eladás oka: 10-es darabszámkorlát :-/
    Műszaki érvényessége: 2027.
    A szett egyben eladó, ára: 300.000 Ft.

Mellékletek:

A western tok elkelt. Köszönöm.

Tisztelt sporttársak!
    Eladóvá vált egy fekete vastag bőr (kb. 4-5 mm) western tok. Bősége:100-120 cm ig.
    Irányár: 18.000 Ft.
    tel.:06/30/211-2247
    email.: madar71@freemail.hu

Mellékletek:

Kedves Fórumtársak!
    Érdeklődnék, hogy volna e valakinek eladó Uberti High Wall 45-70 puskája. Igen, tudom…..de én is keresek :)
    suestados@freemail.hu
    Köszönöm!
    György

Kedves Fórumtársak!
    Érdeklődnék, hogy volna e valakinek eladó Uberti High Wall 45-70 puskája. Igen, tudom…..de én is keresek :)
    suestados@freemail.hu
    Köszönöm!
    György
    Kedves Fórumtársak!
    Köszönöm, a hirdetésem már nem aktuális, a fegyver beszerzésre került :)
    Üdvözlettel!
    Tamás[/quote]

Kedves Fórumtársak!
    Érdeklődnék, hogy volna e valakinek eladó Uberti High Wall 45-70 puskája.
    Email: horvathtamasagrolabor@gmail.com
    Köszönöm!
    Tamás

Kedves Fórumtársak!
    Köszönöm, a hirdetésem már nem aktuális, a fegyver beszerzésre került :)
    Üdvözlettel!
    Tamás

• Fody
    • 2020-06-29-08:27

A képekkel próbálkozom, de nem… Ha most sem megy kérésre küldök képeket emailben.

• Fody
    • 2020-06-29-08:24

Kedves Fórumtársak!
    Köszönöm!
    Tamás

• Fody
    • 2020-06-29-08:22

Sziasztok!

Eladó egy Ausztrál gyártmányú nagy kaliberű sportpuska, állítható elsütőszerkezettel, Parker Hale dipoterrel, íriszblendével, és távcsősínnel, szerelve eladó. Távcsősín a Remington 700-assal egyező rajta. Cső tükörfényes, vastag, precíziós lengő cső. A puska egylövetű. Adok hozzá 47 db S&B FMJ Training lőszert is. Érdeklődés: 06204535353

Kedves Fórumtársak!
    Köszönöm!
    Tamás

Kedves Fórumtársak!

Keresek Ubert Cattleman 1873 357/38 kaliberű revolvert (lehetőleg 5,5 col és acél keretes ami érdekel, de mást is meghallgatok)

Üdv

Bocs, elírtam, Taurus M85 CH a helyes.

Szervusztok! Köszönöm az érdeklődést, a TT elkelt. Érdekelne viszont Taurus M38 CH, vagy valamilyen 9×19 kaliberű szubkompakt, ha van valakinek eladó. 06-harminc-269-ötvenhat-62.

Tov: küldtem.

• tov
    • 2020-05-29-10:22

Szervusztok!
    Lenne egy eladó FÉG Tokarev TT pisztolyom, 1950-es, sarló-kalapácsos markolattal. Kifogástalanul működik, 2029-ig műszakis, pontosan lőhető, két tár, korának megfelelő állapotban (kisebb karcok). Igazából kihasználatlanság miatt. Kérésre küldök fotót. Csak szerzési engedéllyel. 30- kettőhatvankilenc-56-hatvankettő.

Irányár: 80e forint.

Engem lehet érdekelne ha még megvan a tov@freemail.hu email címre kérhetnék róla képeket

15 bejegyzés megtekintése - 136-150 / 571

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.