Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 38
  • A kacataim közt találtam egy kisebb kupac 16-os patronhoz való szőr, filc és papír fojtást. Nekem 12ga van, szívesen elcserélném őket bármi hasznosra. (megunt barátnőtől, 12-es sörétkosárig) :D

• pili
    • 2016-06-11-20:13

Rendelkezésemre áll több ezer darab egyszer kilőtt sörétes hüvely!Zárt,száraz helyen tárolt,alapvetően 12/70-es,de átnézem talán lesz benne más kaliber is! Mondjatok már valami árat,hogy mennyiért és kit érdekel a dolog!? :good:

Az a helyzet, hogy olyasféle lőtereken, ahol korongpálya is akad még örülnek is, ha ingyen elhozunk néhány zsákkal! Egyedül 12/76-os van kevés, azokon talán kereshetsz valamit! De újonnan, max 2-3 Euro 100 db! Lásd: http://www.siarm.com/index.php?cPath=2_25_158_159

Értem és nagyon köszönöm az értelmes segítséget!Megnézem a mennyi 76-os lehet benne!Gyanítom nem sok!Mégy egyszer köszönöm.

Rendelkezésemre áll több ezer darab egyszer kilőtt sörétes hüvely!Zárt,száraz helyen tárolt,alapvetően 12/70-es,de átnézem talán lesz benne más kaliber is! Mondjatok már valami árat,hogy mennyiért és kit érdekel a dolog!? :good:

Az a helyzet, hogy olyasféle lőtereken, ahol korongpálya is akad még örülnek is, ha ingyen elhozunk néhány zsákkal! Egyedül 12/76-os van kevés, azokon talán kereshetsz valamit! De újonnan, max 2-3 Euro 100 db!

Lásd:

http://www.siarm.com/index.php?cPath=2_25_158_159

• pili
    • 2016-06-11-09:43

Rendelkezésemre áll több ezer darab egyszer kilőtt sörétes hüvely!Zárt,száraz helyen tárolt,alapvetően 12/70-es,de átnézem talán lesz benne más kaliber is!

Mondjatok már valami árat,hogy mennyiért és kit érdekel a dolog!? :good:

A napokban rendelni fogok Olaszországból 12 ga hüvely roll crimpert. 9 EUR+Áfa /darab, plusz a szállítási költség.  Utóbbi kb 9 EUR mindegy, hogy egy vagy tíz darabra.

Érdekel valakit?

Szerdahelyen melyik boltban voltál? Én kettőt ismerek, az egyikre ráillik, amit mondtál. A másikban nem tartanak, de megnézik, hogy tudják beszerezni. Én vitát használok, igaz, hogy csak pisztolyt töltök.

http://www.nepo.sk/hu/

Nemez :) Most hívtak: 1/2 kg-os kiszerelésben, 31-35€ között. Az ára attól függ, hogy mennyiért viszi a posta. Ha érdekel, hívjál, megbeszéljük! (30 kilenc291117, vagy emil: kovacskukacsze.hu) üdv, János

Írtam emilt.

Szerdahelyen melyik boltban voltál? Én kettőt ismerek, az egyikre ráillik, amit mondtál. A másikban nem tartanak, de megnézik, hogy tudják beszerezni. Én vitát használok, igaz, hogy csak pisztolyt töltök.

Nemez :)

Most hívtak: 1/2 kg-os kiszerelésben, 31-35€ között. Az ára attól függ, hogy mennyiért viszi a posta. Ha érdekel, hívjál, megbeszéljük! (30 kilenc291117, vagy emil: kovacskukacsze.hu)

üdv, János

45acpammo@gmail.com Ez a te email cimed solyomszem vagy a Nagy Tamásé?

Nagy Tamásé

45acpammo@gmail.com

Ez a te email cimed solyomszem vagy a Nagy Tamásé?

Köszönöm szépen!

Eleg nagy segitseg ez mert eddig azt se nagyon tudtam, hogy merre induljak.

De azert jo tudni, hogy ha elakad az ember akkor itt segitenek neki!  :good:

Solyomszem, irok emailt mert kulfoldon vagyok.

Szia, Az előbb beszéltem az egyik dunaszerdahelyi bolttal, holnapra igértek választ, hogy be tudják-e szerezni. Ha adsz egy telefonszámot, felhívlak, ha szóltak. Nem tudom hol laksz, de nekem elég közel van, meg tudjuk oldani. Vihtavourihoz Nagy Tamást ajánlom. Ő ugyan Kópházán lakik, de gyakran jár Bp-en. Egy baj van, ha éppen nincs neki készleten, akkor eltarthat egy pár hétig, amíg beszerzi.(emil: 45acpammo@gmail.com) Lovex ügyben megnézheted még az egri Hermi Bt-t – http://5mp.eu/web.php?a=hermigolyo&o=WmHQXI3RGZ. Tőlük még nem vásároltam, de +- véleményt egyaránt hallottam. Egy próbát megér! üdv., János

Na jó, kicsit árnyalom. 16-os patronhoz IMHO leginkább Lovex s030, 032, 035-ös, vagy Vihtavouri 312, 320, 340 kéne neked. Előbbi elvileg létezik Szlovákiában is, de én még nem találtam boltot, ahol van. Utóbbi Bécsben a Kalgran téren szokott lenni jó sok, cserében Vihtára alig találsz jó töltési adatokat. Töltési adatokhoz a neten találsz sok feltöltött könyvet, sőt kering torrenten egy 6,5 GB-os egyesített csomag is. Vihtát vehetsz Sopron felé félúton is :), amennyivel drágább, mint Bécsben annyit lehet, h spórolsz a benzinen.

Sziasztok ! Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hol tudok füst nélküli lőport venni sörétes lőszer töltéséhez ?? Valamint hol tudnék találni töltési táblázatot 16-os sörétes lőszerhez ??? Előre is köszönöm !

Szia, Az előbb beszéltem az egyik dunaszerdahelyi bolttal, holnapra igértek választ, hogy be tudják-e szerezni. Ha adsz egy telefonszámot, felhívlak, ha szóltak. Nem tudom hol laksz, de nekem elég közel van, meg tudjuk oldani. Vihtavourihoz Nagy Tamást ajánlom. Ő ugyan Kópházán lakik, de gyakran jár Bp-en. Egy baj van, ha éppen nincs neki készleten, akkor eltarthat egy pár hétig, amíg beszerzi.(emil: 45acpammo@gmail.com) Lovex ügyben megnézheted még az egri Hermi Bt-t – http://5mp.eu/web.php?a=hermigolyo&o=WmHQXI3RGZ. Tőlük még nem vásároltam, de +- véleményt egyaránt hallottam. Egy próbát megér! üdv., János

A dunaszerdahelyi boltban nekem, kb 2 hónapja azt mondták, hogy nincs, a beszerzése időigényes, +neki egyszerre sokat kell rendelnie, szóval majd 1x talán lesz.  Az a bibi, hogy söréttömegtől függően igazából 2-3 félét kéne venni, nekem pl. s015 és s032/035 kéne. Az első skeet/trap, a 2. slug alá.

A Vihta jó drága, de igazából én csak akkor töltenék vele ha vki már előttem kipróbálta volna! Más fa..val a csalánt!  :yes:

A Herminél tudtommal söréteshez kizárólag Rex Magnum van, ami az átlagos patronokhoz túl lassú! Egyszer majd, talán lesz másféle Rex is, még a tulaj sem tudja, viszont Lovexből nem tart csak  pisztoly/puska porokat. A leggyorsabb pora a S020-02, ami erre nemigen való.

Szia,

Az előbb beszéltem az egyik dunaszerdahelyi bolttal, holnapra igértek választ, hogy be tudják-e szerezni. Ha adsz egy telefonszámot, felhívlak, ha szóltak. Nem tudom hol laksz, de nekem elég közel van, meg tudjuk oldani. Vihtavourihoz Nagy Tamást ajánlom. Ő ugyan Kópházán lakik, de gyakran jár Bp-en. Egy baj van, ha éppen nincs neki készleten, akkor eltarthat egy pár hétig, amíg beszerzi.(emil: 45acpammo@gmail.com)

Lovex ügyben megnézheted még az egri Hermi Bt-t – http://5mp.eu/web.php?a=hermigolyo&o=WmHQXI3RGZ. Tőlük még nem vásároltam, de +- véleményt egyaránt hallottam. Egy próbát megér!

üdv., János

Na jó, kicsit árnyalom. 16-os patronhoz IMHO leginkább Lovex s030, 032, 035-ös, vagy Vihtavouri 312, 320, 340 kéne neked. Előbbi elvileg létezik Szlovákiában is, de én még nem találtam boltot, ahol van. Utóbbi Bécsben a Kalgran téren szokott lenni jó sok, cserében Vihtára alig találsz jó töltési adatokat.

Töltési adatokhoz a neten találsz sok feltöltött könyvet, sőt kering torrenten egy 6,5 GB-os egyesített csomag is. Vihtát vehetsz Sopron felé félúton is :), amennyivel drágább, mint Bécsben annyit lehet, h spórolsz a benzinen.

Sziasztok !

Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hol tudok füst nélküli lőport venni sörétes lőszer töltéséhez ??

Valamint hol tudnék találni töltési táblázatot 16-os sörétes lőszerhez ???

Előre is köszönöm !

Na jó, kicsit árnyalom. 16-os patronhoz IMHO leginkább Lovex s030, 032, 035-ös, vagy Vihtavouri 312, 320, 340 kéne neked. Előbbi elvileg létezik Szlovákiában is, de én még nem találtam boltot, ahol van. Utóbbi Bécsben a Kalgran téren szokott lenni jó sok, cserében Vihtára alig találsz jó töltési adatokat.

Töltési adatokhoz a neten találsz sok feltöltött könyvet, sőt kering torrenten egy 6,5 GB-os egyesített csomag is. Vihtát vehetsz Sopron felé félúton is :), amennyivel drágább, mint Bécsben annyit lehet, h spórolsz a benzinen.

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 38

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.