Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
9 bejegyzés megtekintése - 1-9 / 9
  • Ezen majd becsináltam: http://www.old-picture.com/daguerreotypes/portrait-family-Adams.htm

Szevasz Tamás!

Különösen “jó fogás” volt az Adams család mellett, egy öreg apacs indián fényképére ráklikkelve ,mintegy véletlenül egy szinte végtelen Curtis albumot lehetett

végignézni.Bár ezek fekete-fehér képek de a magyarországi indíánkedvelők jó hatékonysággal” épitettek” róla gyöngyhimzéseket,fejdíszeket,hajviseleteket,kiegészítőket stb….Crow,Sioux,Cheyenne minden mi szemnek-szájnak ingere,gyönyörű éles tiszta fotók…

üdv:

Attila.

Uraim! Elnézést a reklámért, de közérdekűnek érzem:

http://huntingpress.eu/hu/magazin/fenykep_kepeslap_kerestetik

Az I. Világháború idején készült fényképeket, képeslapokat keresünk Bársony István „Vérvirág” című novellás kötetéhez. Olyan illusztrációkat szeretnék használni a könyvben, amelyek hűen tükrözik a háborús hétköznapokat.

Ha nem dörögtek a fegyverek, a katonák olvasgattak, beszélgettek, karácsonyfát díszítettek; a tisztek, ha tehették, vadásztak. Az itthon maradtak várták a híreket, de közben folyt a munka, s időnként kacagtató helyzetek is előfordultak.

A novellafüzér szeretné bemutatni azt a hangulatváltozást, amely a frontra induló, virágba borult katonavonatok és a frontról hazatérő, sebesülteket szállító vérfoltos vagonok érkezése között eltelt időt jellemezte.

Minden segítséget egy-egy tiszteletpéldánnyal köszön meg a kötet szerkesztője, akinek elérhetőségei a következők:

Dr. Csiák Gyula

8000 Székesfehérvár, Erzsébet utca 72.

E-mail cím: csiak.gyula@upcmail.hu

Az eddig általam és Varga Tamás kolléga által készített kollódiumos képek nagy felbontásban letölthetők az alábbi linkről:
    Kollódium.zip
    (A fájl fél év múlva törlődik, úgyhogy tessék igyekezni :yes: )

Szia, pont tegnap gondolkodtam, hogy ezek mikor kerülnek fel. Köszi! :yahoo: Etheus

Nem siettem el a dolgot, az biztos :whistle:

Mindenesetre akkor most elérhető minden érdeklődőnek.

Ezt nem írtam, de talán egyértelmű is, hogy kéretik csak magáncélra használni őket!

Az eddig általam és Varga Tamás kolléga által készített kollódiumos képek nagy felbontásban letölthetők az alábbi linkről:
    Kollódium.zip

Szia,

pont tegnap gondolkodtam, hogy ezek mikor kerülnek fel.

Köszi!  :yahoo:

Etheus

Kollódium.zip

Mai szerzeményem a gyűjteményembe : képeslap az 1910-es évekből Franciaországból.
    Parasztpuskás, kezében Lefaucheaux dupla

Azt a fizimiskát :good: !!!

Mai szerzeményem a gyűjteményembe : képeslap az 1910-es évekből Franciaországból.
    Parasztpuskás, kezében Lefaucheaux dupla

Mellékletek:
    • Névtelen
    • 2013-12-03-08:18

A 2013 november 28. előtti fórum hozzászólásokat az alábbi link alatt találja: http://archiv.kapszli.hu/hu/forum/3-19-1

9 bejegyzés megtekintése - 1-9 / 9

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.