-
- Torokz73
- 2016-01-12-12:27
Sziasztok ! Tud valaki infót hol tudok venni Norma MRP lőport. Üdv : TZAdd meg az email-címedet!
Szia. torokz73@invitel.hu
- Nyomkeresõ
- 2016-01-12-04:46
Sziasztok ! Tud valaki infót hol tudok venni Norma MRP lőport. Üdv : TZ
Add meg az email-címedet!
- Chariot
- 2015-09-17-13:45
Szia! Csak megnyugtatásul, hogy én szinte csak Sellier and Belot csappantyúkat használok újratöltéshez (puska , pisztoly), (néha néha CCI) LEE adagolóval és még nem robbantam fel.
Progressziv préssel töltesz puskalőszert is?
- Nyomkeresõ
- 2015-09-17-11:23
Szia!
Csak megnyugtatásul, hogy én szinte csak Sellier and Belot csappantyúkat használok újratöltéshez (puska , pisztoly), (néha néha CCI) LEE adagolóval
és még nem robbantam fel.
Akkor újra. Nemigen vagyok humoromnál, amikor a fórumokban arról olvasni, hogy Federal csapikkal néha elszáll az egész, akár 100 db csapit tartalmazó adagoló! Ami nem csak fülcsengést okoz. És hogy ezért a Lee csak CCI és Remi csapikkal javasolja használatot. Szóval az a kérdés, hogy S&B csapikkal is fennáll-e a probléma szerintem K nem humoros! Hát erre a kérdésedre én nem tudom a választ, nem értek az újratuszkoláshoz! Viszont attól még humoros lehet a filmben, hogy máshol “automata csapizó” helyett, gyerekek kalapáccsal simán ellátják a százezer forintos szerkentyű funkcióját! Egy kis jókedv csinálás volt a filmmel a szándékom! Nálad nem, másnál bejött! Szép napot! Csak óvatosan!Ok, értékelem a szándékot, a video is jó, csak nekem most gyakorlati tapasztalatok kellenének azoktól, akik ilyennel töltenek. Valaki?
- Chariot
- 2015-08-27-12:20
Akkor újra. Nemigen vagyok humoromnál, amikor a fórumokban arról olvasni, hogy Federal csapikkal néha elszáll az egész, akár 100 db csapit tartalmazó adagoló! Ami nem csak fülcsengést okoz. És hogy ezért a Lee csak CCI és Remi csapikkal javasolja használatot. Szóval az a kérdés, hogy S&B csapikkal is fennáll-e a probléma szerintem K nem humoros!
Hát erre a kérdésedre én nem tudom a választ, nem értek az újratuszkoláshoz! Viszont attól még humoros lehet a filmben, hogy máshol “automata csapizó” helyett, gyerekek kalapáccsal simán ellátják a százezer forintos szerkentyű funkcióját! Egy kis jókedv csinálás volt a filmmel a szándékom! Nálad nem, másnál bejött! Szép napot! Csak óvatosan!
Ok, értékelem a szándékot, a video is jó, csak nekem most gyakorlati tapasztalatok kellenének azoktól, akik ilyennel töltenek.
Valaki?
Vicces, vicces, de panel lakásban egy esetleges csapi adagoló robbanás már nem annyira.
A panelben sokkal rosszabb betegségeket lehet kapni, mint a nagyothallás.
A választék és az árak, no meg a “fegyvertörvényük” nekem szimpatikus!!! :-)))
Akkor újra. Nemigen vagyok humoromnál, amikor a fórumokban arról olvasni, hogy Federal csapikkal néha elszáll az egész, akár 100 db csapit tartalmazó adagoló! Ami nem csak fülcsengést okoz. És hogy ezért a Lee csak CCI és Remi csapikkal javasolja használatot.
Szóval az a kérdés, hogy S&B csapikkal is fennáll-e a probléma szerintem K nem humoros!
Hát erre a kérdésedre én nem tudom a választ, nem értek az újratuszkoláshoz! Viszont attól még humoros lehet a filmben, hogy máshol “automata csapizó” helyett, gyerekek kalapáccsal simán ellátják a százezer forintos szerkentyű funkcióját! Egy kis jókedv csinálás volt a filmmel a szándékom! Nálad nem, másnál bejött! Szép napot! Csak óvatosan!
- Chariot
- 2015-08-27-11:42
Vicces, vicces, de panel lakásban egy esetleges csapi adagoló robbanás már nem annyira.
Akkor újra. Nemigen vagyok humoromnál, amikor a fórumokban arról olvasni, hogy Federal csapikkal néha elszáll az egész, akár 100 db csapit tartalmazó adagoló! Ami nem csak fülcsengést okoz. És hogy ezért a Lee csak CCI és Remi csapikkal javasolja használatot.
Szóval az a kérdés, hogy S&B csapikkal is fennáll-e a probléma szerintem K nem humoros!
Szerintetek ebben a filmben a srácok tesztelgetik a lőszereket?Vicces, vicces, de panel lakásban egy esetleges csapi adagoló robbanás már nem annyira.
- von Kovakövi
- 2015-08-27-06:53
Utanaolvasgattam egy kicsit is valoban az emlitett tipushoz nem javasolja a ceg – Lee – csak CCI vagy Winchester csapit javasol.
A hozzaszolasokban az egyik posztban kiemeli az illetö, hogy a Lee töltesi kezikönyvben arrol irnak, hogy a Federal nem adott a gep tesztelesehez ingyen csapit igy azt azzal egyaltalan nem vagy csak korlatozottan tesztelhettek!? Es azt feltetelezik, hogy mivel a Federeal primerek nagyobb “erzekenysege” gondot OKOZHAT ha egy elszall es mivel a gep teljsenen automata komolyabb baj is lehet belöle.
Nekem ugy tünik, hogy ez a figyelmeztetes leginkabb arra szolgal, hogy a ceg – mivel nem tudta mondjuk 1000000 drab löszerrel tesztelni a Federal csapit minden felelösseget magatol elharithasson HA valami esetleg törtenne.
Mas illetve az emlitett Federal csapit ki kellene probalnod – ha lehet ennel a töltötipusnal – hogy az adott huvelyeknel szorul e, mekkora eröt kell kifejtened a beültetesnel egyesevel es persze löpor nelkül. Ezt javasoljak legalabbis az emlitett forumon es szerintem igazuk is lehet!
http://thefiringline.com/forums/showthread.php?t=414795
- Chariot
- 2015-08-26-22:15
Üdvözlet az uraknak! Szeretnek egy kis segitseget kerni azoktol akiknek van mar tapasztalata a löszerujratöltesben! A kerdesem az lenne , hogy a hasznalt hüvelyeket milyen anyagokkal erdemes mosni? Itt most elsösorban csak a tisztara mosas erdekelne, az nem igazan fontos, hogy csillogjon villogjon! Elöre köszönöm :) von Kova :)
Én ultrahangos mosóban, 3-5%-os citromsavas oldatban rázogatom 10 percet, utána alapos öblítés és kész. Illetve vegyészéknél még jön egy alkoholos szárítás is, de ez nem kötelező.
- Chariot
- 2015-08-26-22:12
Hazavittem a szép új pro 1000 prést, elkezdem kicsomagolni és hát a következő figyelmeztetés fityegett rajta: kizárólag cci vagy remington csappantyúkkal használható!
Hmm.
Utánaolvastam, kiderült, hogy ami barátainknak a Federal csapikkal gyűlt meg a baja, de a figyelmeztetés nem így szól. Illetve a hozzáadott papírok közt kiemeli a Federalt, de mellette erősen óv minden más gyártmánytól is! Nekem meg ott figyel a szekrényben a jó cseh S&B csapi, akkor azzal mi a helyzet?
Kicsit elkente a jókedvemet a dolog, szóval tud erről valaki valamit?
- von Kovakövi
- 2015-08-11-12:32
Üdvözlet az uraknak!
Szeretnek egy kis segitseget kerni azoktol akiknek van mar tapasztalata a löszerujratöltesben! A kerdesem az lenne , hogy a hasznalt hüvelyeket milyen anyagokkal erdemes mosni? Itt most elsösorban csak a tisztara mosas erdekelne, az nem igazan fontos, hogy csillogjon villogjon!
Elöre köszönöm :)
von Kova :)
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.