Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
  • Szervusztok!

Segítségre lenne szüskégem
    Vásároltam egy Winchester Model 94 fegyvert. Viszont az évek során természetesen buherálták a fegyvert. Ennek köszönhetően az eredeti buckhorn irányzék helyett ráeszkábáltak egy “fix” hátsó irányzékot.
    A kérdésem , illetve a segítségkérésem az lenne, hogy nem tudna valaki segíteni abban, hogy honnan tudnék szerezni egy eredeti buckhorn irányzékot a fegyverre?

Előre is köszönöm a segítséget.

Üdv: Szabó Krisztián.
    +36 20 95 99 000

Szia Krisztián!
    A Pedersoli gyárt ilyet. USA 429, megrendelhető tőlünk. Ára 12400 Ft.
    üdv
    Balázs

Szervusztok!

Segítségre lenne szüskégem
    Vásároltam egy Winchester Model 94 fegyvert. Viszont az évek során természetesen buherálták a fegyvert. Ennek köszönhetően az eredeti buckhorn irányzék helyett ráeszkábáltak egy “fix” hátsó irányzékot.
    A kérdésem , illetve a segítségkérésem az lenne, hogy nem tudna valaki segíteni abban, hogy honnan tudnék szerezni egy eredeti buckhorn irányzékot a fegyverre?

Üdv: Szabó Krisztián.
    +36 20 95 99 000

Szervusztok!

Új vagyok, nem tudom jó helyre írom-e, de talán nem hibázom nagyot.

Eredeti Winchester fegyverek az USA-ból történő behozatala megoldható valahogy?
    Illetve európai beszerzés lehetséges?

Vadászüdvözlettel:
    Szabó Krisztián

Jobb híján ide írok, talán ide passzol.

Találkozott már valaki “COIN FINISH HARDENING” vagy “CHARCOAL BLUE FINISH” felületkezelésű Uberti Remington 1858 karabéllyal?

A “standard” és az “Old west” verzióhoz már volt szerencsém, de még csak képet sem találok az első kettőről, 1858 Remi Carbine-on.

Mai lőtéri móka Uberti 1873 Winchesterrel 30-120 méteren. Persze saját lőszer feketeporral töltve!

• Névtelen
    • 2013-12-03-08:26

A 2013 november 28. előtti fórum hozzászólásokat az alábbi link alatt találja: http://archiv.kapszli.hu/hu/forum/5-2-1

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.