Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 226-240 / 257
  • Tisztelt lövésztársak!

cannonfire megbízásából:

Eladó mintegy 50 kg  ólom

10x10mm x 500-600 mm hosszban,gyári felírattal,adatokkal

Megbeszélés :A jul 13-ai OB-én személyesen,mintát hoz

másoknak akit érdekel,de nem versenyez most, elérhetőséget meg tudom adni

cannon56freemail.hu

Attila

Eladó az alábbi, minimálisat használt zsírzó/kaliberező prés: Lyman 4500 ( összes gyári kulccsal, tartozékkal )
    + 1 bontatlan tubus Super Moly Lube (Lyman)
    + 1 Gas-Check Seater adapter ( Lyman )
    + 1 .451 Lube-sizer die (Lyman )
    + 2 db Top Punch T 132/251
    Ár:30K Pedersoli .50 Lövedék Zsírzó Ár:10K Érd:+3630/289-56-83

Zsírzó elkelt!  :yahoo:

Prés elkelő félben!  :good:

Sziasztok!
    Eladó egy Lyman New Postell .45-ös 535 Grain-es öntőforma, dobozában.
    Lyman Products Ár:10.e.Ft.

Öntőforma Eladva!

Köszönöm a hívást  :good: :good:

Sziasztok!
    Eladó egy Lyman New Postell .45-ös 535 Grain-es öntőforma, dobozában.
    Lyman Products

Ár:10.e.Ft.

Eladó az alábbi, minimálisat használt zsírzó/kaliberező prés: Lyman 4500 ( összes gyári kulccsal, tartozékkal )
    + 1 bontatlan tubus Super Moly Lube (Lyman)
    + 1 Gas-Check Seater adapter ( Lyman )
    + 1 .451 Lube-sizer die (Lyman )
    + 2 db Top Punch T 132/251
    Ár:30K

Pedersoli .50 Lövedék Zsírzó Ár:10K

Érd:+3630/289-56-83

Debian, elárulnád, akár magánban is a titkos lelőhelyet? :bye: Köszi M.G. Rooster

Üdv! Nem titkos, teljesen hivatalos: https://www.facebook.com/pages/L%C5%91szer%C3%BAjrat%C3%B6lt%C3%A9s/327746597326619?fref=photo :bye:

Ne tápláljatok hiú ábrándokat! Ez a beszerzési forrás ugyan – tudomásom szerint – ma az egyetlen működő hazai lehetőség, de iszonyatosan lassan megy. Én hónapokat vártam, amíg megérkezett az N330-as lőporom, és kb. fél éve várok a 310-re. Ez állítólag már megvan, de még Ausztriában és ki kellene érte mennie, viszont egy dobozért nem érdemes. :( A Hungaroarms már hirdeti, hogy ők is forgalmaznak, de két hete még nem volt meg minden engedélyük. Azért érdemes időnként rájuk kérdezni! Van még egy egri cég – http://5mp.eu/web.php?a=hermigolyo&o=WmHQXI3RGZ – náluk is vannak lőszerelemek. Nekem egy kicsit messze vannak, így még tapasztalatom nincs. Nekem úgy tűnik, az a baj, hogy kicsi a kereslet, ezért nem nagyon szállnak be a forgalmazók a buliba. János

Szerintem a kereslettel nincs gond, inkább a kicsi tárolási mennyiségek miatt problémás és lassú a logisztika. Nehéz ügy a kereskedőnek meghatározni, hogy miből töltse fel a 10 kg-os mennyiséget…

Ebben tökéletesen igazad van! Ráadásul tényleg egyre többen keressük, és mégis nagyon gyenge a hazai kínálat!

Ehhez még add hozzá, hogy az egyszerű polgár (ezek volnánk mi :-) ) általában csak 2 kg-ot tárolhat. Ha netán különböző – és esetleg nem gyakran használt – lőporokat szeretnél, akkor elég szakaszos lesz az ellátásod. Nem tudom, hogy más fajták milyen kiszerelésben kerülnek forgalomba, de a Vihtavuori 1/2 kg, a swiss 1kg-os egységben kapható. Kisebb adagot nem kapsz – bár az egriek lovexet adnak kisebb mennyiségben is – és elvileg nem is tudnád tárolni, ha nem kapsz hozzá eredeti dobozt.

Eddig egyébként ahány potenciális kereskedővel beszéltem, mindegyik azt mondta, hogy a bonyolult engedélyezés és a kis kereslet miatt nem éri meg foglalkozni vele. (A kópházi kontaktot is Tőled kaptam!  :yahoo:, mivel Ti sem forgalmaztok – egyelőre … ?)

üdv., János

Debian, köszönöm. :bye:

Debian, elárulnád, akár magánban is a titkos lelőhelyet? :bye: Köszi M.G. Rooster

Üdv! Nem titkos, teljesen hivatalos: https://www.facebook.com/pages/L%C5%91szer%C3%BAjrat%C3%B6lt%C3%A9s/327746597326619?fref=photo :bye:

Ne tápláljatok hiú ábrándokat! Ez a beszerzési forrás ugyan – tudomásom szerint – ma az egyetlen működő hazai lehetőség, de iszonyatosan lassan megy. Én hónapokat vártam, amíg megérkezett az N330-as lőporom, és kb. fél éve várok a 310-re. Ez állítólag már megvan, de még Ausztriában és ki kellene érte mennie, viszont egy dobozért nem érdemes. :( A Hungaroarms már hirdeti, hogy ők is forgalmaznak, de két hete még nem volt meg minden engedélyük. Azért érdemes időnként rájuk kérdezni! Van még egy egri cég – http://5mp.eu/web.php?a=hermigolyo&o=WmHQXI3RGZ – náluk is vannak lőszerelemek. Nekem egy kicsit messze vannak, így még tapasztalatom nincs. Nekem úgy tűnik, az a baj, hogy kicsi a kereslet, ezért nem nagyon szállnak be a forgalmazók a buliba. János

Szerintem a kereslettel nincs gond, inkább a kicsi tárolási mennyiségek miatt problémás és lassú a logisztika. Nehéz ügy a kereskedőnek meghatározni, hogy miből töltse fel a 10 kg-os mennyiséget…

Ne tápláljatok hiú ábrándokat! Ez a beszerzési forrás ugyan – tudomásom szerint – ma az egyetlen működő hazai lehetőség, de iszonyatosan lassan megy. Én hónapokat vártam, amíg megérkezett az N330-as lőporom, és kb. fél éve várok a 310-re. Ez állítólag már megvan, de még Ausztriában és ki kellene érte mennie, viszont egy dobozért nem érdemes. :(

A Hungaroarms már hirdeti, hogy ők is forgalmaznak, de két hete még nem volt meg minden engedélyük. Azért érdemes időnként rájuk kérdezni!

Van még egy egri cég – http://5mp.eu/web.php?a=hermigolyo&o=WmHQXI3RGZ – náluk is vannak lőszerelemek. Nekem egy kicsit messze vannak, így még tapasztalatom nincs.

Nekem úgy tűnik, az a baj, hogy kicsi a kereslet, ezért nem nagyon szállnak be a forgalmazók a buliba.

János

Üdv! Nem titkos, teljesen hivatalos:

https://www.facebook.com/pages/L%C5%91szer%C3%BAjrat%C3%B6lt%C3%A9s/327746597326619?fref=photo

:bye:

Üdv!Dear Balázs elvileg jött nekem egy kalapácsos töltő 243 ban,megjött?

Debian, elárulnád, akár magánban is a titkos lelőhelyet? :bye:

Köszi

M.G. Rooster

Sziasztok! Tud valaki olyan itthoni boltot, ahol minőségi feketelőporok kaphatók?

Megtaláltam, a kérdés tárgytalan.

Sziasztok!

Tud valaki olyan itthoni boltot, ahol minőségi feketelőporok kaphatók?

Tisztelt Lövésztársak! Eladó az alábbi használatlan, gyári új zsírzó/kaliberező prés: Lyman 4500 ( összes gyári kulccsal, tartozékkal )
    + adok hozzá: 1 bontatlan tubus Super Moly Lube (Lyman)
    Gas-Check Seater adapter ( használatlan Lyman )
    .451 Lube-sizer die (használatlan Lyman ) Irányár 49.900 Ft
    Ajánlatokat várok, szép napot mindenkinek. Üdv: DT

Szevasz!

Egy elérhetőséget küldenél a conqver@gmail.com címre!

Köszönöm!

15 bejegyzés megtekintése - 226-240 / 257

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.