-
- feba78
- 2016-12-13-12:30
Tisztelt Fórumozók!
A félreértések elkerülése érdekében az előző bejegyzésben kizárólag (7,62×25) lőszer újratöltéshez használható lövedék van, NEM komplett LŐSZER!
Balázs
Üdv:
Tisztelt Fórumozók! A lim-lom rakodása közben kezembe akadt kb 100db bontott (de nem kilőtt) TT lőszer lövedék. (7,62×25) Mivel számomra értéktelen, fölajánlom annak, aki használni tudja, tölt ilyet. (nem tudom, a képet fel fogom-e tudni tölteni, de küldök e-mailben.) A postaköltséggel kell számolni, abban az esetben, ha győrben nem tudja átvenni.
Elérhetőségem: feba78@gmail.com Üdv: Balázs
Balázs
- feba78
- 2016-12-13-08:24
Tisztelt Fórumozók!
A lim-lom rakodása közben kezembe akadt kb 100db bontott (de nem kilőtt) TT lőszer lövedék. (7,62×25)
Mivel számomra értéktelen, fölajánlom annak, aki használni tudja, tölt ilyet. (nem tudom, a képet fel fogom-e tudni tölteni, de küldök e-mailben.)
A postaköltséggel kell számolni, abban az esetben, ha győrben nem tudja átvenni.
Elérhetőségem: feba78@gmail.com
Üdv: Balázs
- goldcitrom
- 2016-12-12-12:09
Szia STONE.
A LEE minie öntőforma érdekelne ,ha a modell száma :
454-298-M.( és jó állapotban van.)
Előre isköszi.Gold…
- András
- 2016-12-10-13:36
A csomagot a kollégám már odaadta a futárnak rögtön pénteken. Küldjük ezt külön? Üdv, András
Kedves András, pénteken telefonon leadtam egy lövedékrendelést, ha esetleg még nincs postán, akkor mellé tudtok rakni egy ilyen tüskét és egy hozzávaló marót 8x57js-hez? ha jól böngésztem ez olyan 1900 és 2200 forintos tétel. De még majd a biztonság kedvéért hétfőn reggel odacsörgök a boltba. Hátha : D köszönöm a segítséget!
- gregusrbert
- 2016-12-10-12:12
Kedves András,
pénteken telefonon leadtam egy lövedékrendelést, ha esetleg még nincs postán, akkor mellé tudtok rakni egy ilyen tüskét és egy hozzávaló marót 8x57js-hez?
ha jól böngésztem ez olyan 1900 és 2200 forintos tétel. De még majd a biztonság kedvéért hétfőn reggel odacsörgök a boltba. Hátha : D
köszönöm a segítséget!
- András
- 2016-12-09-22:49
Szerintem egyre gondoltunk. Az a fa nyéllel rendelkező rész maga a maró, az a kis ‘rúd’ pedig a hüvelyhossz-beállító, aminek a vége belemegy a gyúlyukba.
Kedves András, megtaláltam egy videóban az eszközt, amit keresek 8x57js kaliberhez, mellékelem a képet róla!
- gregusrbert
- 2016-12-07-15:01
- András
- 2016-12-07-09:05
Kedves Róbert! Ha a mellékelt képen látható tüskére és befogóra gondolsz, akkor az van a Kapszliban, telefonon vagy emailben rendelheted. Üdv, András
Üdvözletem, ne kövezzenek meg, próbálom megértetni magam azzal kapcsolatban hogy mit is keresek. 8x57JS kaliberhez olyan hüvelyméretvisszaállító/maró ami nem csak a maróból áll, hanem van egy kis “vezetője” ami a gyúlyukban központosítódik, olyan létezik? Van ennek valami pontos megnevezése? Meglehet tudni az árát? Meglehet tudni, hogy honnan lehet megrendelni? Igazság szerint ezidáig úgy csináltam, hogy azt a hatlapolt véggel ellátott hüvelybefogó lapolt részét leesztergáltam simára, befogtam esztergatokmányba, ebbe bele a hüvely, leszúrókéssel odaálltam adott méretre, és úgy szurkáltam le, hogy ugyanolyan hosszú hüvelyeim legyenek, de valahogy nem érzem ezt biztosnak. ( sikeresen gyártottam egy szett hüvelyt 56.6 mm-re 56,9 helyett, mert belenyúltam a beállításba. Ez úgy felmérgelt.
) Reményeim szerint reájönnek, hogy mire is gondoltam valójában , és tudnak segíteni. Köszönettel: Róbert gregusrbert[kukac]gmail[pont]com
- gregusrbert
- 2016-12-07-01:58
Üdvözletem,
ne kövezzenek meg, próbálom megértetni magam azzal kapcsolatban hogy mit is keresek.
8x57JS kaliberhez olyan hüvelyméretvisszaállító/maró ami nem csak a maróból áll, hanem van egy kis “vezetője” ami a gyúlyukban központosítódik, olyan létezik? Van ennek valami pontos megnevezése? Meglehet tudni az árát? Meglehet tudni, hogy honnan lehet megrendelni?
Igazság szerint ezidáig úgy csináltam, hogy azt a hatlapolt véggel ellátott hüvelybefogó lapolt részét leesztergáltam simára, befogtam esztergatokmányba, ebbe bele a hüvely, leszúrókéssel odaálltam adott méretre, és úgy szurkáltam le, hogy ugyanolyan hosszú hüvelyeim legyenek, de valahogy nem érzem ezt biztosnak. ( sikeresen gyártottam egy szett hüvelyt 56.6 mm-re 56,9 helyett, mert belenyúltam a beállításba. Ez úgy felmérgelt.) Reményeim szerint reájönnek, hogy mire is gondoltam valójában , és tudnak segíteni.
Köszönettel: Róbert
gregusrbert[kukac]gmail[pont]com- Bundi
- 2016-11-17-01:18
Már úton van! Köszi!
Üdv! Vennék használt,megunt “C” prést! kocsisg kukac freemail pont hu vagy: hetven/ 457 547 kilenc
- NKVD666
- 2016-10-30-14:00
Kedves Zsolt! Elnézést, hogy csak most reagálok. Az az egész kicsappantyúzó rúd a tüskével össz-vissz 590 forint, nem biztos, hogy érdemes használtat vadászni belőle. Ha meg tudsz állni valamikor nálunk, hozd be a matricát a törött résszel, lehet, garanciában meg tudjuk oldani, vagy írj rám a hajdua (kukac) kapszli (pont) hu -ra és megbeszélünk egy alternatív megoldást. Üdv, András, kapszli.hu
… A tüske menetes szára tört el. Egyáltalán a B6-os matrica az lugerhez való? Csak annyi van ráírva 9mm B6. Ha tudtok eladót,várom az ajánlatokat. Ne keljen készletet vennem. Előre is köszönöm. Üdv: Zsolt
Hát az enyém az Lee gyártmány és a felirata szerint 9 mm D5. Kicsappantyúzó és újraformázó. Progresszív préshez való szet része volt.
Kedves András! Köszönöm a válaszodat. Élni fogok a lehetőséggel és bemegyek hozzátok a boltba. Legalább profiktól kapok majd segítséget. Nem tudom,hogy javítható-e majd kiderül. Segítségedet előre is köszönöm. Üdv: Zsolt
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.