-
- Bogas
- 2013-12-20-11:24
Szia Etheus,
Köszönöm a tippet! Én is vettem a hobbiboltban A4-es méretű parafa-lapokat, amik valóban kiválóan lyukaszthatóak. Igaz, csak kb. 3 mm vastag, de akkor legfeljebb nem 2 hanem 3 darabot ragasztok majd össze.
A parafadugó azért tűnt eleinte jobb ötletnek, mert ingyen van, és van már vagy egy vödörnyi.
Csak lenne már mihez használnom…
- Etheus
- 2013-12-20-11:05
Szia Bogas!
Kicsit belekontárkodva a témába, nekem sem igazán vált be a parafadugó szeletelés, én tömítésvágóval probálkoztam, de az eredmény nem volt túl esztétikus. Vettem falra való parafa szigetelést, olyat, ami nem tartalmaz ragasztót és 5 mm vastag. Ez szép lap, a 18 mm-es tömítésvágóval gyönyörű karikát lehet vágni belőle, és ha vastagabb kell mint 5 mm, akkor össze lehet ragasztani 2-3 db-ot. Én 2-őt szoktam összeragasztani a 12-eshez.
Üdv: Etheus
- Bogas
- 2013-12-20-08:31
Agabi Mester!
Egyszer említetted, hogy parafadugóból, 19 mm-es dugófúró segítségével elég jó fojtások készíthetőek. Nos, nekem nem sikerült. A dugó ugyan enyhén nagyobb mint a kivágó szerszám, de puha lévén mindig belecsúszik, így aztán semmit nem tudok leszedni az átmérőjéből. Neked hogyan sikerült?
- Névtelen
- 2013-12-03-07:39
A 2013 november 28. előtti fórum hozzászólásokat az alábbi link alatt találja: http://archiv.kapszli.hu/hu/forum/4-6-1
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.