Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Színdarabok
1 day, 2 hours telt el
Fórum szabályzat
2 days, 13 hours telt el
Fórum szabályzat
2 days, 13 hours telt el
Elöltöltő fegyver és kiegészítő adás, vétel csere
4 days, 17 hours telt el
Fórum szabályzat
2 days, 13 hours telt el
További hozzászólások
15 bejegyzés megtekintése - 121-135 / 170
  • Megpróbálom így,hátha jobb lesz.

Az emilcímem :gabor.csokas@gmail.com

Kedves jános,erre a címre szeretném kérni a 2008-as füstölgő 7. számát,ebben láttam a lőporszaru készítését!

Üdvözlettel: Gábor

Megpróbálom így,hátha jobb lesz.

Az emilcímem :gabor.csokas@gmail.com

A puskaláda pácolásához:

a belinkelés valamiért nem működik,csak hieroglifák lesznek belőlük!

Szerintem a paraffin olaj megfelelő lenne  a pácoláshoz,megmarad a fa mintázata,de impregnálja elég jó színvonalon.A lakkozottnak tőnő fa játékokat és gyerekbútorokat is ezzel kezelik,mert a testnedvek és a nyál sem oldja. :good:

juteszembe.

Készül ugye az új hawken puskám, a nagy kérdésem, hogy készítek hozzá egy jó fegyver ládát, de lehetőleg 2-3 db puska férjen el benne. A kérdésem: Érdemes a külsejét lakkozni??? Mert totál vízálló lesz tőle, de rommá fog karcolódni az meg randa lesz.

Erre valami ötlete van valakinek?

Szerintem a paraffin olaj megfelelő lenne  a pácoláshoz,megmarad a fa mintázata,de impregnálja elég jó színvonalon.A lakkozottnak tőnő fa játékokat és gyerekbútorokat is ezzel kezelik,mert a testnedvek és a nyál sem oldja. :good:

Kedves János!

Szívem szerint az összeset elolvasnám,de ekkora  szívességet nincs merszem kérni! A 2008-es áprilisi számban láttam a címek között a lőporszaru készítését,ezt szeretném elsőnek elkérni tőled.

az első üzenet a belinkelés miatt kicsit zavaros lett :-)

Az emilem : gabor.csokas@gmail.com  előre is köszönöm a segítséget!

Üdvözlettel : Gábor

Kedves János!

Szívem szerint az összeset elolvasnám,de ekkora  szívességet nincs merszem kérni! A 2008-es áprilisi számban láttam a címek között a lőporszaru készítését,ezt szeretném elsőnek elkérni tőled.

Füstölgő eMagazin 7. szám 2008. április

A lövészkirályok kora I.

Ballisztika kezdőknek

Investarm Great Plains Hawken

Készíts lőporszarut

Betyárbecsület (novella)

Előre is nagyon köszönöm az önzetlen segítséget!

Kedves Gábor!

Add meg az emil-címedet és a kért számokat, elküldöm Neked!

üdv. János

Kedves feketelőporosok!

Új vagyok a fórumon,ámbár régóta látogatom a honlapot.Megakadt a szemem,hogy a füstölgő régi számait meg lehet nézni online,de csak sajnos egy két szám elérhető a szerverről.Szeretném megkérdezni,hogy mikor lehet elérni a teljes archívumot,mert pont az a szám nem nyílik,amiben a lőporszaru készítés van tárgyalva és pedig nagy kedvem,meg egy szép szürkemarha tülköm is van a készítéséhez :-)

Köszi a dícsérő szavakat! Balázs, ha érdekel, majd beviszem megmutatni. Dénes

Persze, hogy érdekel!

Köszi a dícsérő szavakat! Balázs, ha érdekel, majd beviszem megmutatni.     Dénes

No ez a szett gyönyörű!!!!!! :yahoo:

hmmmmmm vagy mondjuk egy 2 puskás (Ranger + Hawken) egy tokban, gurulós bőrönd jelleggel az egyik végén két kerék? :DDDD

Nem is rossz ötlet nem?

• LQ
    • 2014-12-15-11:15

…de lehetőleg 2-3 db puska férjen el benne.

Mostanában gyúrni jársz? :yes:

Nekem is volt ilyenem nagyon megutáltam egy idő után. Kocsiból ki, kocsiba be, a ládából puska ki, puska be, összeütődik (borzalom!). Inkább külön szóló tokok vállszíjjal, vagy a CAS-os gurulós kocsi.

Te, ez nagyon tutin néz ki!

Csak sikerült photobucketről :-)

15 bejegyzés megtekintése - 121-135 / 170

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.