Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 151-165 / 170
  • Tetszik!

Miből van?

Ma egy kicsit unatkoztam, eszembe jutott, hogy ilyenem még nincsen. Nosza hát fűrész, csiszoló korong, és egy fél nap. :)

Mellékletek:

teszt

Mellékletek:

Köszönöm :))))))))))

Nah ime a kész tomahawk a második nyéllel :)

Tök jó lett!

Ezentúl mindenhová jön majd velem, szóval igen jó eséllyel 5-én találkoztok :)

Addig még markolatpanelt is cserélek a bowie-n

Jól néz ki!

Remélem kézbe is vehetem egyszer!

köszi :)))

Sok meló volt vele, és napkig gondolkodtam/netezgettem milyen is legyen.

Ez így már tényleg jobb lett! :good:

Mellékletek:

Sziasztok!
    http://www.blackpowdermag.com/featured-articles/blackpowder-slug-guns-precision-paper-punching-machinery.php
    Próbaképpen összetákoltam 1 öntőfogót(11mm, 20g) meg 1 kaliberezőt cross patch-hoz. Kipróbálni szombaton tudom, eddig jónak látszik.

Mellékletek:

Urak!

Kinek van ötlete, tudomása arról, honnan tudnék “tojástálca-szivacsot” beszerezni?

Olcsón! Mert drágáért lehet kapni.
    köszönettel

Urak!
    Kinek van ötlete, tudomása arról, honnan tudnék “tojástálca-szivacsot” beszerezni?
    köszönettel

Üdv az Uraknak!

OFFtopic lesz, ugyanis öntőforma, de nem lövedék, hanem horgász célra.

Érdeklődnék, hogy van-e aki tud a következő ügyben segíteni:

Sima gömbólom forma, 2-3-4-5 grammosak kellenének. (átmérőben 7 – 8 – 8,7 – 9,5mm)

Ami megbonyolítja az az, hogy egy 0,6mm-es lemezből kivágott kb 3-4mm széles csíkra kellene ráönteni, ráadásul nem középpontosan, hanem az egyik irányba eltolva, hogy a végeredmény olyan legyen, mint a mellékelt képen (ha van aki bevállalja, akkor tudok normális rajzot küldeni róla)

Nos az érdekelne, hogy az ismerettségi körben akad-e olyan szakember aki tudna egy ilyesmi öntőformát készíteni, ha igen, akkor nagyjából egy ár is érdekelne. (aluból is tökéletes lenne, vagy acél ami egyszerűbb és olcsóbb)

Köszönettel:

Johnny

Mellékletek:

Hi!

Szabó Tomi, légyszi küldj elérhetőséget!

Köszi: Cajga    palmaickukacfreemail.hu

15 bejegyzés megtekintése - 151-165 / 170

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.