Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 174

 • Ma este volt gy szabad órám, úgyhogy végre kisüthettem az agyamat egy kis manuális tevékenységgel. Már régóta szerettem volna csinálni egy olyan pattantyús mércét, mint amilyet a császári-királyi vadászok hazsnáltak a napóleoni háborúk idején. Hát most megcsináltam, és ez nekem jó. Pedig van hasonló Pedersoliban is, de azért ez mégiscsak más. :)

  Balázs, ezt 2015 májusban írtad. Valamiért nem megy nekem a válasz gomb, hát bemásoltam.
  Kérdés az, van erről cikk, videó vagy valami? Nagyon jól néz ki. Vagy esetleg terméknek felvenni… sokkal szebb, mint a Pedersoli.

  I asvice you to post this article as a video-review on Youtube so that many interested people can see it. And you can always use the services of https://viplikes.net/buy-youtube-views to increase the number of views.

  Dear Nate!
  Our fitness is shooting, you may have NO likes… but shots … in head.
  :negative:

  :good: :yahoo:

  Dear Nate!
  Our fitness is shooting, you may have NO likes… but shots … in head.
  :negative:

  Every man who read this post and want to have many likes on his instagram profile should read this article https://viralrang.com/how-a-beginner-in-fitness-can-find-an-efficient-routine/ too. It helped me and it will help you.

  Sziasztok Kartácsok!
  Gondolom, hogy előbb-utóbb kitalálnám, de én szeretem mások fejét is használni, hátha okosabb mint az enyém, ezért kérdezem: Gyártott valaki már olyan szerszámot amivel a “fecskefarkas” irányzékokat lehet állítgatni? Persze, nem arra gondolok, hogy gyártott-e már valaki kalapácsot! :yahoo: :yahoo: :yahoo: Én valami ilyesminek az átalakításában, átalakított változatának mókolásában gondolkodom. https://www.makeupartistcenter.hu/haj-paroka/1898-hekli-leszorito-2db.html De ha valaki már tud jobbat, ossza meg velünk! Kellemes Húsvétolást! ”
  Védőmaszkban jár a nyuszi,
  locsolásért nem jár puszi!
  Itt maradok a szobámban,
  meglocsollak távmunkában!” :scratch: :scratch: :scratch:

  Thank you for a short help from your company on setting up a forum. I would like to praise the creators of the engine for the fact that it turned out to be fast enough and not demanding on the user’s system, and its design looks pleasantly minimalistic. I noticed that you attached a video with a guide on YouTube to your post, and successful comments on it have very few likes! I recommend that you use the help of https://soclikes.com/ in order to quickly and inexpensively wind up likes on YouTube comments.

  implementation engineer salary ranges from $47,660 to $116,601 per year, depending on background and experience

  Készítettem kanócot és a kanócos puskámmal lőttem párat. Nagyon érdekes tapasztalat volt. Szinte már kéziágyúnak éreztem a modern fegyverek után. Akit érdekel írjon, megosztom a tapasztalataimat mind a kanóc, mind a töltet, mind a lövészet tekintetében.

  lasz
  rprme

  Ilyen szépen még nem fogalmazták meg a nyálas tapaszt. :yahoo:

  Szia!
  Én a Balázs félét javaslom: ami 100% saliva! A glycoproteinek megfelelő csúszósságot biztosítanak a tapasznak, a lizozim fertőtleníti is, nem beszélve arról hogy a DNS tartalom egyedivé is teszi. Mindig nálad van és abszolút autentikus! :-)

  Sziasztok!
  Érdeklődnék, hogy tapasztejet miből és hogyan lehet készíteni, ki mit javasol?

  Szia!
  Sok receptet találsz a neten – gugli a legjobb barátod :yahoo: , de én inkább azt ajánlom, hogy a Szekér-féle tapasztejet vásárold meg. Nem drága és jó!

  Én elég sokat kipróbáltam, de elég macerás a kevergetésük, és amikor használni akarom, újra rázogatni keverni kell, hogy ismét “összeálljon”. Azért egy recept a sok közül: 40% kenőszappan, 40% spiritusz, 20% víz, egy “fröccs” glicerin.

  üdv., Sólyomszem

  Sziasztok!
  Érdeklődnék, hogy tapasztejet miből és hogyan lehet készíteni, ki mit javasol?

  Nekem van egy ilyen (alighasznált) eladó. https://kapszli.hu/product/precision-olvaszto/
  Szerintem megbízható és van hozzá alkatrész utánpótlás. Nekem kicsi lett.

  Üdv: LQ
  gp20031227kukacgmailpontcom

  Köszönöm, tegnap megrendeltem, kifizettem egy kínai kohót…
  300W 10cm átmérőjű a serlege. Aztán majd kiderül mennyire jó/rossz.
  Nem is volt egyszerű jó ólmot keríteni, de megoldódott.
  Valahol van útmutató, hogyan használható átalakított, nyelezett, lékelt szénsav patron az öntéshez, tudja valaki az elérhetőséget?
  (Fércbukkon kívül, mert ott nem vagyok.)
  Üdv:
  appme

  • LQ
  • 2019-06-07-07:49

  Nekem van egy ilyen (alighasznált) eladó. https://kapszli.hu/product/precision-olvaszto/
  Szerintem megbízható és van hozzá alkatrész utánpótlás. Nekem kicsi lett.

  Üdv: LQ
  gp20031227kukacgmailpontcom

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 174

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.