-
- Rudi kettö
- 2015-07-19-10:02
- Rudi kettö
- 2014-06-20-21:44
Hát ha mondjuk 100 órát dolgoznék 1 gipszelő kalapácson biztos diszfegyver lenne. pl.barokk anyóskergető fésükagylós kárpitos szegekkel…
- Cajga
- 2014-06-18-17:31
Nem terveztem. wildkomlós a célpontom most :D Ott jó neked az átvétele?
Sajnos oda most nem tudok menni.
- Young Shatterhand
- 2014-06-17-21:00
Nem terveztem. wildkomlós a célpontom most :D
Ott jó neked az átvétele?
- Cajga
- 2014-06-17-19:12
Vagy máshogy, mert egyelőre most fehérvárt nem lőttem be magamnak. Meglátom a blondriver után hogy állok erőben/anyagiakban :) De veszek, és megoldjuk majd
Szia Zoli!
Gipszelő kalapáccsal hogy állunk? Fehérvárra az OB-ra jössz?
- Young Shatterhand
- 2014-03-26-19:24
Vagy máshogy, mert egyelőre most fehérvárt nem lőttem be magamnak. Meglátom a blondriver után hogy állok erőben/anyagiakban :)
De veszek, és megoldjuk majd
- Cajga
- 2014-03-26-18:38
okés, úgy is a cs-p magasságában megyek obiba, kell pár apróság :)
Szia Zoli!
Ma voltam Oberwarti Obi-ban, csak fém nyeles volt!
Így rád maradt a beszerzése, amit előre is köszönök. Fehérváron rendezzük az anyagiakat!
Üdv: Cajga
- Young Shatterhand
- 2014-03-24-17:02
okés, úgy is a cs-p magasságában megyek obiba, kell pár apróság :)
- Cajga
- 2014-03-24-16:13
Tegnap du. voltam, és nem volt (Obi-ban). Még majd legyek, lehet 7végén raknak ki a raktárból, ha van még. Majd még nézem. Etheus: akkor ezek szerint te is vettél egyet? Úgy látom tomahawk készitési lázat inditottam el, most hogy megvan a “gyártás technológia” :DDDD Lassan jönnek a lövész selfiek :)))) Tomahawk-al pózolás fürdőszobában kacsaszáj helyett borostás vicsorgással, sexy trapper ruhákban :DDDDDDDDD
Szia!
Szerdán elutazom és útba esik néhány OBI árúház. Ha nem tudtál szerezni, akkor egyenlőre várj vele légyszi.
Köszi: Cajga
- Cajga
- 2014-03-21-09:53
Tegnap du. voltam, és nem volt (Obi-ban). Még majd legyek, lehet 7végén raknak ki a raktárból, ha van még. Majd még nézem. Etheus: akkor ezek szerint te is vettél egyet? Úgy látom tomahawk készitési lázat inditottam el, most hogy megvan a “gyártás technológia” :DDDD Lassan jönnek a lövész selfiek :)))) Tomahawk-al pózolás fürdőszobában kacsaszáj helyett borostás vicsorgással, sexy trapper ruhákban :DDDDDDDDD
Köszi előre is. Lehet hogy rá kell kérdezni van-e raktáron? Ha nem kapsz, jelezd, és jövő héten megnézem a környékbeli Obik-ban.
Ja, és én fokost szeretnék először készíteni.
- Cajga
- 2014-03-21-09:49
Szia, nem tudom merre felé laksz, de tegnap néztem és a Köki terminálban lévő Obiban is “hegyekben” áll, szintén az említett 2700 forintos áron. Etheus [/quote]
Hi!
Zalaegerszegen, sajnos csak Keszthelyen, Nagykanizsán van OBI. Ezek szerint csak ők forgalmazzák ezt a típust. Ha Zoli nem tud szerezni, akkor megpróbálom majd ezeket a boltokat.
- Young Shatterhand
- 2014-03-21-07:13
Tegnap du. voltam, és nem volt (Obi-ban). Még majd legyek, lehet 7végén raknak ki a raktárból, ha van még. Majd még nézem.
Etheus: akkor ezek szerint te is vettél egyet?
Úgy látom tomahawk készitési lázat inditottam el, most hogy megvan a “gyártás technológia” :DDDD
Lassan jönnek a lövész selfiek :)))) Tomahawk-al pózolás fürdőszobában kacsaszáj helyett borostás vicsorgással, sexy trapper ruhákban :DDDDDDDDD
- Etheus
- 2014-03-21-05:59
K Egy fajta volt ami így nézett ki, de az “éle” viszintes volt, nem függőleges.Szia! Én megmelegítettem az él tövét és 90 fokkal elfordítottam. Üdv: Fehérember
Köszi a tippet, de ahhoz oxigénpalackos hegesztő kellene, az tud csak akkora hőt termelni.
Még várom Zoli /Charles Wildfire/visszajelzését, hogy sikerült-e vennie egyet nekem is!
Szia,
nem tudom merre felé laksz, de tegnap néztem és a Köki terminálban lévő Obiban is “hegyekben” áll, szintén az említett 2700 forintos áron.
Etheus
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.