-
- kari45
- 2018-12-14-10:55
Bocsánat, de nem értem, valószínűleg szarkazmus. De ez egy új westernes játék.
Ha nem értünk valamit, inkább ne feltételezzünk rosszat, mert a kicsit kifordított szólás eredetije vág vissza: “rossz az aki rosszra gondol”. Első (második és harmadik) olvasatra szerintem a manus úgy érti: elkezdi olvasni, szereti a játékokat, ha az asszonynak is tetszik (mert ugye akinek volt felesége tudja, hogy az asszonyok túl gyakorlatiasak ahhoz, hogy csak úgy játszanak) akkor valami szexuális játék és/vagy segédeszköz lehet. Olvassa: “red dead”, asszociál: “red house”,”red bomber”,”red slut”,”red spine breaker”, gondolja na ez már szadomazó játék. Rákeres, és hidegzuhanyként éri, hogy nem egy élethű gumibabát talál korbáccsal, bőrszerkóban, 5 szerelmi bementettel hanem egy csacska videójátékot.
Nos amit írtam az már lehet, hogy szarkazmus, amit a lovasember írt azon meg könnyesre röhögtem magam, ergo az egy vicc.- olmos
- 2018-12-01-18:56
Üdv az Uraknak! Ezt a játékot ajánlanám mindenkinek. Biztosan mindenki felesége egyet fog érteni a vásárlással. Nekem is mondta a nejem, jó, hogy erre is jutott pénz, és szépre nevelem a gyereket.
A játék neve Red Dead Redemption 2. Szerettem volna képet feltenni, de képtelenség megoldani.
Ez Jó!
Pláne ahogy ez lefutott nálam, roszz aki jóra gondol alapon: Uhh! Játék! Megnézem! Ajánla is mindenkinek, és még a feleség is egyetért -huuu biztos valami dobjuk fel a házasságunkat szerű “játék”
. Neki is mondta a neje, jó. Tovább nem olvasom, csak a játék nevét másolom ki, kicsit gyanakszom: “Red Dead” uhh ez biztos valami szadomazo, pláne még képet sem rak ki (jó persze azt itt senki nem tud kirakni akinek nincs minimum 6 számtekmérnöki végzettsége). Betölti a kereső, totális hidegzuhany
Bocsánat, de nem értem, valószínűleg szarkazmus. De ez egy új westernes játék.
- Horse Whisperer
- 2018-12-01-09:55
Üdv az Uraknak! Ezt a játékot ajánlanám mindenkinek. Biztosan mindenki felesége egyet fog érteni a vásárlással. Nekem is mondta a nejem, jó, hogy erre is jutott pénz, és szépre nevelem a gyereket.
A játék neve Red Dead Redemption 2. Szerettem volna képet feltenni, de képtelenség megoldani.
Ez Jó!
Pláne ahogy ez lefutott nálam, roszz aki jóra gondol alapon: Uhh! Játék! Megnézem! Ajánla is mindenkinek, és még a feleség is egyetért -huuu biztos valami dobjuk fel a házasságunkat szerű “játék”
. Neki is mondta a neje, jó. Tovább nem olvasom, csak a játék nevét másolom ki, kicsit gyanakszom: “Red Dead” uhh ez biztos valami szadomazo, pláne még képet sem rak ki (jó persze azt itt senki nem tud kirakni akinek nincs minimum 6 számtekmérnöki végzettsége). Betölti a kereső, totális hidegzuhany
- olmos
- 2018-11-02-19:41
Üdv az Uraknak!
Ezt a játékot ajánlanám mindenkinek. Biztosan mindenki felesége egyet fog érteni a vásárlással. Nekem is mondta a nejem, jó, hogy erre is jutott pénz, és szépre nevelem a gyereket.A játék neve Red Dead Redemption 2. Szerettem volna képet feltenni, de képtelenség megoldani.
- Névtelen
- 2013-12-03-08:19
A 2013 november 28. előtti fórum hozzászólásokat az alábbi link alatt találja: http://archiv.kapszli.hu/hu/forum/3-15-1
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.