Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Színdarabok
1 day, 1 hour telt el
Fórum szabályzat
2 days, 12 hours telt el
Fórum szabályzat
2 days, 12 hours telt el
Elöltöltő fegyver és kiegészítő adás, vétel csere
4 days, 16 hours telt el
Fórum szabályzat
2 days, 12 hours telt el
További hozzászólások
15 bejegyzés megtekintése - 16-30 / 55
  •  

lefaucheux  (ejtsd: lö fosé)

Erre keress rá a Guglin!

Egyébként számtalan gyártó készítette, főként Belgiumban.

Sziasztok!

Segitseget szeretnek kerni egy eregi revolverrel kapcsolatban.

Egy par adat:

Hatlovetu, forgotaras elefantcsont markolat.

Jelolesek:

Korona A

Korona Y

Korona AF

Korona F

LF

Sorozatszam 653.

Par kep:

https://kephost.com/image/ES6h

https://kephost.com/image/ES6j

Mellékletek:

Hölgyek,Urak!

Eladó egy FÉG AP-9 9mm br.short. 9mm PAK Keserű átalakítássú gáz-riasztó fegyver. Érvényes MKH kártyával. (a viselési engedély kiváltásánál kell érvényesnek lennie, csak 2000Ft.) Dobos tokkal (vonó nélkül :yahoo: ) 15 db riasztó, és 10 db. gáz tölténnyel. 55.000Ft. Cserélhető kismotorra.

Valamint:

Eladom a Weihrauch Arminius HW 4Target 4 mm revkóm. Nálunk flobertnek hívják, máshol kiskaliberű peremgyújtásos 4mm, ugyanis jobb-helyeken lőporos töltényt is lehet hozzá venni, nem csak flobertet.

Gyakorlásra kitűnő, beltérben sem hangos. Azokban a napokban, amikor az időjárás vagy az asszony nem enged a lőtérre, jó móka és segít a gyakorlásban. Értelmes utód elkezdheti vele a belebolondulást a lövészetbe.

Pontos, kb 20-25 m-ig.

Felületkezelése a tokon 99%, a kékítet részek, cső, dob, szerkezet 100%. Egy-darabból készült diófa markolattal. Alján pici horzsolás.

Első tulaj vagyok, fegyverboltban vettem, újonan.

A Kaliber magazin is írt róla egy régebbi számban, ott is van info, de emailcímre szívesen küldök mindenfélét. Olcsó töltény vásárlási helyet, képet, leírást stb. http://www.kaliber.hu/cikkek/weihrauch-arminius-revolverek.html

Az elkészítés minősége, a felhasznált anyagok megegyezne a Weuhrauch gyár által készített nagyobb kaliberű vasakkal. Teljesen ACÉL szerkezet és egydarabból készített alumínium tok teszi egyedivé és különlegessé, amibe a szerkezetet alulról, egyben helyezik el. Olyan mint egy finom óramű! 6” cső,

(940 g, azaz súlya közelit egy feketelőporoséhoz, így az edzés valósághűbb.)

http://www.hermann-weihrauch-revolver.de/english/e_produkte.htm

70.ezerért adom a cuccokat,: (új ára 110.00-120.000) : Arminius HW4T, + Dobos -féle gyöngyvászon ővtok.+ kb 150-170 töltény, +MKH:2016.06.28. +Eredeti csomagolásban.

Fegyvertartási kell hozzá, de minden megszokott macera NÉLKÜL fél óra alatt megcsinálták és bár szó nélkül, de kimosolyogták a fegyvertörvényünket, ami ezt lőfegyverré minősítette.

(vásárlási engedélyre)

ESETLEG: csere kismotorra.

Szép hétvégét!

Képeket és egyéb infot küldök emillel :yahoo:

szityman kukac gémail pont kom

Ps: kérem szépen, hogy a továbbiakban használt feleséget és barátnőt NE akarjatok adni cserébe! Ilyen haszontalan dolgaim már több is volt!!! :yahoo:

Hölgyek,Urak!

Eladó egy FÉG AP-9  9mm br.short. 9mm PAK Keserű átalakítássú gáz-riasztó fegyver. Érvényes MKH kártyával. (a viselési engedély kiváltásánál kell érvényesnek lennie, csak 2000Ft.)  Dobos tokkal (vonó nélkül  :yahoo: ) 15 db riasztó, és 10 db. gáz tölténnyel. 55.000Ft. Cserélhető kismotorra.

Valamint:

Eladom a Weihrauch Arminius  HW 4Target  4 mm revkóm. Nálunk flobertnek hívják, máshol kiskaliberű peremgyújtásos 4mm, ugyanis jobb-helyeken lőporos töltényt is lehet hozzá venni, nem csak flobertet.

Gyakorlásra kitűnő, beltérben sem hangos. Azokban a napokban, amikor az időjárás vagy az asszony nem enged a lőtérre, jó móka és segít a gyakorlásban. Értelmes utód elkezdheti vele a belebolondulást a lövészetbe.

Pontos, kb 20-25 m-ig.

Felületkezelése a tokon 99%, a kékítet részek, cső, dob, szerkezet 100%. Egy-darabból készült diófa markolattal. Alján pici horzsolás.

A Kaliber magazin is írt róla egy régebbi számban, ott is van info, de emailcímre szívesen küldök mindenfélét. Olcsó töltény vásárlási helyet, képet, leírást stb.  http://www.kaliber.hu/cikkek/weihrauch-arminius-revolverek.html

Az elkészítés minősége, a felhasznált anyagok megegyezne a Weuhrauch gyár által készített nagyobb kaliberű vasakkal. Teljesen ACÉL szerkezet és egydarabból készített alumínium tok teszi egyedivé és különlegessé, amibe a szerkezetet alulról, egyben helyezik el. Olyan mint egy finom óramű! 6” cső

70.ezerért adom a cuccokat,: (új ára 110.00-120.000) : Arminius HW4T, + Dobos -féle gyöngyvászon ővtok.+  kb 150-170 töltény, +MKH:2016.06.28. +Eredeti csomagolásban.

Fegyvertartási kell hozzá, de minden megszokott macera NÉLKÜL fél óra alatt megcsinálták és bár szó nélkül, de kimosolyogták a fegyvertörvényünket, ami ezt lőfegyverré minősítette.

(vásárlási engedélyre)

Szép hétvégét!

Képeket és egyéb infot küldök emillel  :yahoo:

Ps: kérem szépen, hogy a továbbiakban használt feleséget és barátnőt NE akarjatok adni cserébe! Ilyen haszontalan dolgaim már több is volt!!!  :yahoo:

Hölgyek,Urak!

Eladó egy FÉG AP-9  9mm br.short. 9mm PAK Keserű átalakítássú gáz-riasztó fegyver. Érvényes MKH kártyával. (a viselési engedély kiváltásánál kell érvényesnek lennie, csak 2000Ft.)  Dobos tokkal (vonó nélkül  :yahoo: ) 15 db riasztó, és 10 db. gáz tölténnyel. 55.000Ft. Cserélhető kismotorra.

Valamint:

Eladom a Weihrauch Arminius  HW 4Target  4 mm revkóm. Nálunk flobertnek hívják, máshol kiskaliberű peremgyújtásos 4mm, ugyanis jobb-helyeken lőporos töltényt is lehet hozzá venni, nem csak flobertet.

Pontos, kb 20-25 m-ig.

A Kaliber magazin is írt róla egy régebbi számban, ott is van info, de emailcímre szívesen küldök mindenfélét. Olcsó töltény vásárlási helyet, képet, leírást stb.  http://www.kaliber.hu/cikkek/weihrauch-arminius-revolverek.html

Az elkészítés minősége, a felhasznált anyagok megegyezne a Weuhrauch gyár által készített nagyobb kaliberű vasakkal. Teljesen ACÉL szerkezet és egydarabból készített alumínium tok teszi egyedivé és különlegessé, amibe a szerkezetet alulról, egyben helyezik el. Olyan mint egy finom óramű! 6” cső

70.ezerért adom a cuccokat,: (új ára 110.00-120.000) : Arminius HW4T, + Dobos -féle gyöngyvászon ővtok.+  kb 150-170 töltény, +MKH:2016.06.28. +Eredeti csomagolásban.

Fegyvertartási kell hozzá, de minden megszokott macera NÉLKÜL fél óra alatt megcsinálták és bár szó nélkül, de kimosolyogták a fegyvertörvényünket, ami ezt lőfegyverré minősítette.

(vásárlási engedélyre)

Szép hétvégét!

Képeket és egyéb infot küldök emillel  :yahoo:

Ps: kérem szépen, hogy a továbbiakban használt feleséget és barátnőt NE akarjatok adni cserébe! Ilyen haszontalan dolgaim már több is volt!!!  :yahoo:

• Samy
    • 2016-03-01-09:16

Esetleg ha valakit az alábbi képek szerinti övcsat érdekel, jelentkezzen: senko.sandor@gmail.com

Mellékletek:
    • 2016-02-06-11:57

Nem olcsó, de hátha érdekel valakit:

Original 19th Century European Hussar Officer’s Pelisse

Mellékletek:

Szervusztok!

Tegnap kaptam ezt a levelet, és hozzájárultak, hogy itt közzétegyem.

Aki szeretné, hogy gyűjteményi darabja filmes kariert fusson be, az vegye fel a kapcsolatot a levél írójával:

Tisztelt Egyesületvezető,
    > Sípos Anna vagyok, és azért kerestem meg Önt, mert november közepétől forgatunk egy első világháborús tévéfilmet, és ehhez lenne szükségünk korabeli, hitelesnek látszó fegyverekre vagy replikákra. Sajnos a filmes raktárakból nem tudjuk bérelni az összes fegyvert, ezért gondoltuk, hogy elindulunk más úton is.
    > Amire eddigi információink szerint szükségünk lenne:
    > 
    >> 5 db mannlicher nov 15 - dec 7
    >> 5 db Carcano nov 15, 22, dec 3-7
    >> 1 db Gasser pisztoly nov 15 - dec 7
    >> 1 db Gasser psiztoly dec 3 - dec 7
    >> 1 db (olasz) kard dec 3 - dec 7
    > 
    > Nyilván, ha valami nincs, akkor ahhoz nagyon szívesen fogadunk hasonló fegyvereket is!
    > Tudnak nekünk ebben segíteni?
    > Várom válaszát, köszönettel
    > Anna
    >
    >> Anna Sípos  ■   Film Positive   ■   m.: +36306231786  ■  1021 Budapest, Völgy utca 19.  ■  www.filmpositive.hu

Köszönöm. Már nem is érdekel ha gagyi.

Köszönöm.Modern alkotás vagy valamilyen régi puska másolata?

Azt nem tudom pontosan, hogy létezett-e eredetije, de ennek a konkrét típusnak a lakat háza pl. alumíniumból van, nem “nagyon” korhű. Maga a puska nagyon könnyű, biztos kéz kell a vele való pontos lövésekhez.

Köszönöm.Modern alkotás vagy valamilyen régi puska másolata?

Tisztelt urak! Elnézést kérek ha rossz rovatba irok de talán ez a fegyver is gyüjteni való. A vaterán árulják de nem tudni róla milyen puska, talán valaki ismeri.Képek mellékelve.

1973-ban gyártották

Tisztelt urak!

Elnézést kérek ha rossz rovatba irok de talán ez a fegyver is gyüjteni való. A vaterán árulják de nem tudni róla milyen puska, talán valaki ismeri.Képek mellékelve.

Mellékletek:

Hol a manóba’ találsz te ilyeneket? Szólj, ha meghiúsul a dolog, beszállnék az alkuba.

Vadászkutya legyek, ha értem! :-) )
    Nekem azt mondta, csappantyuval szerelt hüvelyt tud hozni, de az is lehet, hogy ő szereli össze, ezt nem tudom.Az a helyzet, hogy én is erősen alkudozok egy 20-as damaszt csövü, angol ágyazásu… igazán csinos Lefaucheux sörétesre.

15 bejegyzés megtekintése - 16-30 / 55

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.