Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 106-120 / 255
  • Sziasztok . Van valaki kecskemét környèkén aki elöltöltös lövészettel foglalkozik ? Elöre is kösz Shardik

Amint kész leszünk a zajvédővel,hozzánk,Ballószögre lehet jönni fekete lőporral is lőni.

(Mondjuk ahogy haladunk,ez nem mostanában lesz…)  :whistle:

Sziasztok .

Van valaki kecskemét környèkén aki elöltöltös lövészettel foglalkozik ?

Elöre is kösz Shardik

Kecskeméten is üzemen kivül van.

Tavaj még az sem volt biztos mi lessz a lőtérrel . De azt irtátok hogy talán majd lehet újra lőni , fekete lőporral is .

Tótkomlós! Feketelőporos lövészet szinte minden vasárnap délelőtt :good: Mi kell hozzá? VAS! , a többi (por csapi) a lőtéren megvásárolható A skillek tanulhatóak, mindig van kint aki ellát tanáccsal, lövészetvezetés is adott. Tagság – szinte ingyen…

De szép lenne, ha Budapesten, vagy környékén is lenne ilyen lőtér! Most, hogy  a szentendrei lőtér bezárt, nagyon beszűkültek a lehetőségek.

Valószinüleg így lessz . Mivel már most is nézegetem ezeket . Láttam hogy indul lőporos fegyvertanfolyam ahoz kell valami hogy résztvegyen rajta az ember ? És ha sport lővészetre adnám a fejem lőporos fegyverrel . Ahoz mire van szüksége az embernek ?

Ha küldesz egy emilt a szitalaszlo kukac mac pont com ra elküldöm! :good:

Tótkomlós!

Feketelőporos lövészet szinte minden vasárnap délelőtt :good:

Mi kell hozzá?  VAS! ,  a többi (por csapi) a lőtéren megvásárolható

A skillek tanulhatóak, mindig van kint aki ellát tanáccsal, lövészetvezetés is adott.

Tagság – szinte ingyen…

Valószinüleg így lessz . Mivel már most is nézegetem ezeket . Láttam hogy indul lőporos fegyvertanfolyam ahoz kell valami hogy résztvegyen rajta az ember ? És ha sport lővészetre adnám a fejem lőporos fegyverrel . Ahoz mire van szüksége az embernek ?

Hol van feketelőporos élet Magyarországon ? Ahol esetleg nem csak saját fegyverrel lehet lőni . Van ilyen lőtér ahol van elöltöltös fegyver a repertoárban .

A “Mecsek” lőklubban van. Pusek és pisztoly. Van honlapjuk kerss rá. De ha egyet lősz, úgy is fogsz venni egy Coltot vagy Remit.   :good:   :yahoo:

Hol van feketelőporos élet Magyarországon ? Ahol esetleg nem csak saját fegyverrel lehet lőni . Van ilyen lőtér ahol van elöltöltös fegyver a repertoárban .

Szia! Hová valósi vagy? Johnny86

Kecskeméti de Pest környéke sem elérhetetlen . [/quote]

Hi Johnny!

Sajnálatos módon Kmét-Ballószögi lőtéren évek óta nem engedik,hogy elöltöltő fegyverekkel gyakoroljunk,

még kipróbálási szinten sem,és ez nagyban hátráltat minket a versenyekre való felkészülésekben is :unsure: .

A zajvédő paneleket,és szerkezetet építjük, néhány klubtag társadalmi segítségével.

Amíg a zajvédő nem készül el,addig fekete lőporral nem lehet lőni.

Üdv: Biter András

Szia! Hová valósi vagy? Johnny86 [/quote]

Kecskeméti de Pest környéke sem elérhetetlen .

Sziasztok .

Hogy tudnám ki probálni az elöltöltős lövészetet . Hobbi lövészeten már részt vettem 9 mm-es fél automata pisztollyal . Az nagyon tetszett de jó ideje olvasgatom az itteni cikkeket és szivesen kiprobálnám a lőporos lövészetet .

Szia!

Hová valósi vagy?

Johnny86

Sziasztok .

Hogy tudnám ki probálni az elöltöltős lövészetet . Hobbi lövészeten már részt vettem 9 mm-es fél automata pisztollyal . Az nagyon tetszett de jó ideje olvasgatom az itteni cikkeket és szivesen kiprobálnám a lőporos lövészetet .

tittadili@freemail.hu

[/quote] Adj egy mail cimet. :mail: [/quote]

Köszönöm a választ. Akkor addig is olvasgatom, ami fent van az oldalon a fegyver használattal, kezeléssel kapcsolatos írásokat. Szia! Varjuk meg az uj vizsgakerdeseket hogy mi valtozik, azutan tudunk segiteni. :good: Udv: Csaba

[/quote]

Adj egy mail cimet. :mail:

15 bejegyzés megtekintése - 106-120 / 255

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.