Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 91-105 / 255
  • Sziasztok! Kezdő lettem! Első kovás pusekkal próbálkozom. A tapasz nekem feltapadt a szájpadlásomra. :yahoo: Ha nem nyálzom, mert a söröm otthon maradt, akkor mivel nedvesítsem a flastromot? Olvasztott revolver-kencével átitatott tapasz használható? Vagy Ti mivel? Köszi!

Tapasztej. :-) http://www.olomlövedék.hu :good:

Kösz! 1900Ft+ a szállítás 2000Ft. Ezt akkor venném meg, ha tapasz-sör lenne. :yahoo:   Jobban is szeretem amit magam tudok megcsinálni. Próbálom a revolverkencét hígítva sülhúsos disznózsírral. :good:   :bye:   :yahoo:

Más ötletek?

Sziasztok! Kezdő lettem! Első kovás pusekkal próbálkozom. A tapasz nekem feltapadt a szájpadlásomra. :yahoo: Ha nem nyálzom, mert a söröm otthon maradt, akkor mivel nedvesítsem a flastromot? Olvasztott revolver-kencével átitatott tapasz használható? Vagy Ti mivel? Köszi!

Tapasztej. :-)

http://www.olomlövedék.hu   :good:

Sziasztok!

Kezdő lettem! Első kovás pusekkal próbálkozom. A tapasz nekem feltapadt a szájpadlásomra.  :yahoo: Ha nem nyálzom, mert a söröm otthon maradt, akkor mivel nedvesítsem a flastromot? Olvasztott revolver-kencével átitatott tapasz használható? Vagy Ti mivel?

Köszi!

…azaz arra gondoltam, hogy csak ismétlődik datt és/vagy gunner üzenete és más semmi.

Na akkor most mi a f.. Van? Írtam hogy nálam lehet és megadtam az emilcímet. Mit tehetek még???

Nem értem ezt az oldalt.Egyszer nem hajlandó elfogadni amit írni akarok, utána pedig megismétli háromszor. Válaszolni akartam, gunner-nek. Sajnos nincs. Erdőben tűzgyújtási tilalom van.

Eeegen… tűzgyújtási,de nem kemping – tűzhelyen való főzési tilalom… :whistle:

És épp az imént mondták be,hogy feloldották a tilalmat. :yes:

Nem értem ezt az oldalt.Egyszer nem hajlandó elfogadni amit írni akarok, utána pedig megismétli háromszor. Válaszolni akartam, gunner-nek. Sajnos nincs. Erdőben tűzgyújtási tilalom van.

Eeegen… tűzgyújtási,de nem kemping – tűzhelyen való főzési tilalom… :whistle:

Hi! Nálam lehet. Leközelebbi lakott hely 5 km. szitalaszlo kukac mac pont kom.

• datt
    • 2017-09-12-01:42

• datt
    • 2017-09-12-01:36

Sziasztok! Sikerült vennem 30 kg bontott vízvezeték ólmot, amiből REAL lövedéket és golyót szeretnék készíteni a későbbiekben az 50-es Hawken elöltöltősömhöz. Budapesten társasházban lakom ezért nincs helyem megolvasztani és tömbökbe önteni. Eszközök – edény, kemping-tűzhely, tömbformák,kesztyű,védőmaszk stb – vannak. Hely nincs.Tudna valaki helyet adni az olvasztáshoz.

Sziasztok! Sikerült vennem 30 kg bontott vízvezeték ólmot, amiből REAL lövedéket és golyót szeretnék készíteni a későbbiekben az 50-es Hawken elöltöltősömhöz. Budapesten társasházban lakom ezért nincs helyem megolvasztani és tömbökbe önteni. Eszközök – edény, kemping-tűzhely, tömbformák,kesztyű,védőmaszk stb – vannak. Hely nincs.Tudna valaki helyet adni az olvasztáshoz.

Hi! Mi sem egyszerűbb,barát,rokon,barátnő, :-) ellenség :-) családi házzal,telekkel,erdőszéllel, erdei tűzrakó hellyel,stb stb. Csak van egy ilyen hely.. :yes:

Sajnos nincs.Ha lenne akkor nem kértem volna segítséget.Erdőben tűzgyújtási tilalom van.

Hi!

Mi sem egyszerűbb,barát,rokon,barátnő, :-) ellenség :-) családi házzal,telekkel,erdőszéllel,

erdei tűzrakó hellyel,stb stb. Csak van egy ilyen hely.. :yes:

• datt
    • 2017-09-07-23:04

Sziasztok!

Sikerült vennem 30 kg bontott vízvezeték ólmot, amiből REAL lövedéket és golyót szeretnék készíteni a későbbiekben az 50-es Hawken elöltöltősömhöz.  Budapesten társasházban lakom ezért nincs helyem  megolvasztani és tömbökbe önteni. Eszközök – edény, kemping-tűzhely, tömbformák,kesztyű,védőmaszk stb – vannak. Hely nincs.Tudna valaki helyet adni az olvasztáshoz.

Köszi Gunner .

Shardik

Szia Gunner . Bocs hogy zargatlak tudnál segiteni elkezdezdeni a lövészetet? Feltudnánk veni a kapcsolatot ? Vcsra@freemail.hu Elöre is kössz Shardik

Privit küldtem.

Szia Gunner .

Bocs hogy zargatlak tudnál segiteni elkezdezdeni a lövészetet? Feltudnánk veni a kapcsolatot ? Vcsra@freemail.hu

Elöre is kössz Shardik

15 bejegyzés megtekintése - 91-105 / 255

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.