-
- Angyalszem il cattivo
- 2017-09-25-11:19
Sziasztok! Kezdő lettem! Első kovás pusekkal próbálkozom. A tapasz nekem feltapadt a szájpadlásomra.
Ha nem nyálzom, mert a söröm otthon maradt, akkor mivel nedvesítsem a flastromot? Olvasztott revolver-kencével átitatott tapasz használható? Vagy Ti mivel? Köszi!
Tapasztej.
http://www.olomlövedék.hu
Kösz! 1900Ft+ a szállítás 2000Ft. Ezt akkor venném meg, ha tapasz-sör lenne.
Jobban is szeretem amit magam tudok megcsinálni. Próbálom a revolverkencét hígítva sülhúsos disznózsírral.
Más ötletek?
- gunner
- 2017-09-25-07:56
Sziasztok! Kezdő lettem! Első kovás pusekkal próbálkozom. A tapasz nekem feltapadt a szájpadlásomra.
Ha nem nyálzom, mert a söröm otthon maradt, akkor mivel nedvesítsem a flastromot? Olvasztott revolver-kencével átitatott tapasz használható? Vagy Ti mivel? Köszi!
Tapasztej.
- Angyalszem il cattivo
- 2017-09-24-14:15
Sziasztok!
Kezdő lettem! Első kovás pusekkal próbálkozom. A tapasz nekem feltapadt a szájpadlásomra.
Ha nem nyálzom, mert a söröm otthon maradt, akkor mivel nedvesítsem a flastromot? Olvasztott revolver-kencével átitatott tapasz használható? Vagy Ti mivel?
Köszi!
- Angyalszem il cattivo
- 2017-09-12-18:38
…azaz arra gondoltam, hogy csak ismétlődik datt és/vagy gunner üzenete és más semmi.
- Angyalszem il cattivo
- 2017-09-12-14:31
Na akkor most mi a f.. Van? Írtam hogy nálam lehet és megadtam az emilcímet. Mit tehetek még???
- gunner
- 2017-09-12-14:04
Nem értem ezt az oldalt.Egyszer nem hajlandó elfogadni amit írni akarok, utána pedig megismétli háromszor. Válaszolni akartam, gunner-nek. Sajnos nincs. Erdőben tűzgyújtási tilalom van.
Eeegen… tűzgyújtási,de nem kemping – tűzhelyen való főzési tilalom…
És épp az imént mondták be,hogy feloldották a tilalmat.
- gunner
- 2017-09-12-09:27
Nem értem ezt az oldalt.Egyszer nem hajlandó elfogadni amit írni akarok, utána pedig megismétli háromszor. Válaszolni akartam, gunner-nek. Sajnos nincs. Erdőben tűzgyújtási tilalom van.
Eeegen… tűzgyújtási,de nem kemping – tűzhelyen való főzési tilalom…
- Angyalszem il cattivo
- 2017-09-12-05:58
Hi! Nálam lehet. Leközelebbi lakott hely 5 km. szitalaszlo kukac mac pont kom.
- datt
- 2017-09-12-01:36
Sziasztok! Sikerült vennem 30 kg bontott vízvezeték ólmot, amiből REAL lövedéket és golyót szeretnék készíteni a későbbiekben az 50-es Hawken elöltöltősömhöz. Budapesten társasházban lakom ezért nincs helyem megolvasztani és tömbökbe önteni. Eszközök – edény, kemping-tűzhely, tömbformák,kesztyű,védőmaszk stb – vannak. Hely nincs.Tudna valaki helyet adni az olvasztáshoz.
Sziasztok! Sikerült vennem 30 kg bontott vízvezeték ólmot, amiből REAL lövedéket és golyót szeretnék készíteni a későbbiekben az 50-es Hawken elöltöltősömhöz. Budapesten társasházban lakom ezért nincs helyem megolvasztani és tömbökbe önteni. Eszközök – edény, kemping-tűzhely, tömbformák,kesztyű,védőmaszk stb – vannak. Hely nincs.Tudna valaki helyet adni az olvasztáshoz.
Hi! Mi sem egyszerűbb,barát,rokon,barátnő,
ellenség
családi házzal,telekkel,erdőszéllel, erdei tűzrakó hellyel,stb stb. Csak van egy ilyen hely..
Sajnos nincs.Ha lenne akkor nem kértem volna segítséget.Erdőben tűzgyújtási tilalom van.
- gunner
- 2017-09-08-13:08
Hi!
Mi sem egyszerűbb,barát,rokon,barátnő,
ellenség
családi házzal,telekkel,erdőszéllel,
erdei tűzrakó hellyel,stb stb. Csak van egy ilyen hely..
- datt
- 2017-09-07-23:04
Sziasztok!
Sikerült vennem 30 kg bontott vízvezeték ólmot, amiből REAL lövedéket és golyót szeretnék készíteni a későbbiekben az 50-es Hawken elöltöltősömhöz. Budapesten társasházban lakom ezért nincs helyem megolvasztani és tömbökbe önteni. Eszközök – edény, kemping-tűzhely, tömbformák,kesztyű,védőmaszk stb – vannak. Hely nincs.Tudna valaki helyet adni az olvasztáshoz.
- gunner
- 2017-05-16-15:56
Szia Gunner . Bocs hogy zargatlak tudnál segiteni elkezdezdeni a lövészetet? Feltudnánk veni a kapcsolatot ? Vcsra@freemail.hu Elöre is kössz Shardik
Privit küldtem.
- Shardik
- 2017-05-16-14:44
Szia Gunner .
Bocs hogy zargatlak tudnál segiteni elkezdezdeni a lövészetet? Feltudnánk veni a kapcsolatot ? Vcsra@freemail.hu
Elöre is kössz Shardik
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.