Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Színdarabok
1 day, 6 hours telt el
Fórum szabályzat
2 days, 17 hours telt el
Fórum szabályzat
2 days, 17 hours telt el
Elöltöltő fegyver és kiegészítő adás, vétel csere
4 days, 21 hours telt el
Fórum szabályzat
2 days, 17 hours telt el
További hozzászólások
15 bejegyzés megtekintése - 241-255 / 255

• Köszönöm!!!

Pénteken tervezem a látogatást…..sajnos még mindig nem sikerült eljutnom Lőni :negative: Szita Ez nekem szólt?Már írok is! :yahoo:

Szia! Te kérted a magazinokat nem?

Igen, én voltam!

• 2014-02-12-11:57

Teljesen kezdő kérdés: (?) :unsure:

Mi a harmadik állása a revolverek kakasának? Van egy biztonsági félállás, van egy felhúzott állása. Mindkét revolverem (Colt, Remington) kakasa megakasztható egy harmadik állásban is, a fenti kettő között. Erről nem találtam sehol leírást. :good: Szép napot! :bye:

• 2014-02-12-11:46

Köszönöm!!!
    Pénteken tervezem a látogatást…..sajnos még mindig nem sikerült eljutnom Lőni :negative: Szita Ez nekem szólt?Már írok is! :yahoo:

Szia! Te kérted a magazinokat nem?

Köszönöm!!!
    Pénteken tervezem a látogatást…..sajnos még mindig nem sikerült eljutnom Lőni :negative:

Szita Ez nekem szólt?Már írok is! :yahoo:

• 2014-02-10-17:51

Szia!

el tudom küldeni a “toldacuccot-tal” ha adsz email címet ide: szityman@gmail.com. erdőben lakom, nagyon lassú az internetem, ezért csak így.

Jó légy! De ne nagyon!

Sziasztok!
    A következőben kérném a segítségeteket!
    Szeretném újra kezdeni az Elöltöltő lövészetet amit kényszerűségből abba kellett hagynom!
    A füstölgő magazin 2-számát sajnos nem tölti be amit szeretnék elolvasni.
    Konkrétan Füstölgő eMagazin 27. szám 2011. december és 31. szám 2012. november számai érdekelnének a EA Zouave és Pedersoli Enfield hadipuskák miatt!
    Aki tud ebben segíteni megköszönöm neki…….volt egy EA 2 pántos Enfield hadi puskám amit a hirtelen megváltozott anyagi helyzetem miatt el kellett adnom.
    Még mielőtt elkezdenétek kövezni…..nem akarok fejest ugrani, bezsákolni és eladni ár alatt.Megyek lőni és olvasom újra a fegyverkezelés alapjait.
    ……persze jön a Fehova és Balázsék hátha csinálnak valami extra akciót :-) Tőlük volt az első és szerintem a következő is ha eljutok arra szintre! Köszönöm!

Szia Conqver!

Gyere ki a Fehovára, lesz akciónk ilyesmire! :) A cikkeket előtúrom!

Üdv

SC

Sziasztok!
    A következőben kérném a segítségeteket!
    Szeretném újra kezdeni az Elöltöltő lövészetet amit kényszerűségből abba kellett hagynom!
    A füstölgő magazin 2-számát sajnos nem tölti be amit szeretnék elolvasni.
    Konkrétan Füstölgő eMagazin 27. szám 2011. december és 31. szám 2012. november számai érdekelnének a EA Zouave és Pedersoli Enfield hadipuskák miatt!
    Aki tud ebben segíteni megköszönöm neki…….volt egy EA 2 pántos Enfield hadi puskám amit a hirtelen megváltozott anyagi helyzetem miatt el kellett adnom.
    Még mielőtt elkezdenétek kövezni…..nem akarok fejest ugrani, bezsákolni és eladni ár alatt.Megyek lőni és olvasom újra a fegyverkezelés alapjait.
    ……persze jön a Fehova és Balázsék hátha csinálnak valami extra akciót :-) Tőlük volt az első és szerintem a következő is ha eljutok arra szintre!

Köszönöm!

• 2014-01-30-07:48

:bye:

:-) Értem, még egyszer köszönöm!

Üdv

Jankó

Nedvesítés = nyál. Máshol is bevált, itt is jó kell legyen :)

Minden kúpos lövedék jó lesz, de értelemszerűen próbálkoznod kell majd, hogy melyik milyen töltettel, milyen kenőanyaggal lesz pontos a csövedből.

Szia SC!

Köszönöm a segítséget, ahogy lesz rá lehetőségem, megyek próbálgatni! Akkor ha jól értem lövedék tekintetében minden .50 es kúpos megfelelő, mondjuk a Plains 395 gr es is jó a maxiball mellett? Valamint a nedves tapaszt mivel nedvesítsm, mert hogy láttam van erre valami spéci tisztító folyadék, vagy simán vízes legyen?

Jankó

Szia Janko! A puska jol lo majd tobbfe kupos lovedekkel is. A kenoanyot a lovedek zsirzo hornyaba kell felvinned. Toltet tekinteteben nem kell maximumot hasznalnod. Loteri korulmenyek kozt 60-80 grain eleg lesz. Kihuzni mind loves utan erdemes nedves tapasszal, olajjal nem javaslom. Udv SC

Szia Janko! A puska jol lo majd tobbfe kupos lovedekkel is. A kenoanyot a lovedek zsirzo hornyaba kell felvinned. Toltet tekinteteben nem kell maximumot hasznalnod. Loteri korulmenyek kozt 60-80 grain eleg lesz. Kihuzni mind loves utan erdemes nedves tapasszal, olajjal nem javaslom. Udv SC

Tisztelt fórum Társak!

Segítséget kérnék, elöltöltős puska használatához, mivel eddig revolverrel ügyködtem. Ez egy modern fazonú In-Line rendszerű .50 es kaliberű 1-28 as huzagolású, és az lenne a kérdésem, pusztán hobbi lövészethez milyen lövedéket, és töltési mennyiséget ajánlanátok. A gyártó ajánlása max 150gr de külföldi oldalakon 80-100gr között írják a legoptimálisabbnak. Maxiball lövedékem van, csak érdekelne van emellett még valami más ami jobb lehet, vagy az elég jó.

Továbbá ( bocs de tényleg kezdő vagyok ) itt a lövedéket annak barázdáit kell a Szekérféle kencével pasztázni, és a betöltött az előde betöltött lőporra, közé nem kell más? Illetve a lövések között mindig kell tapasszal tisztítani? Valamint azt érdemes valamivel befújni fegyverolaj vagy egyéb tisztítószer, aztán egy száraz tapasszal áthúzni?

Illetve szívesen vennék még egy két jó tanácsot, praktikus gondolatot ami segíthet a magfelelő kezelésben.

Előre is köszönöm!

• Névtelen
    • 2013-12-03-07:57

A 2013 november 28. előtti fórum hozzászólásokat az alábbi link alatt találja: http://archiv.kapszli.hu/hu/forum/4-12-1

15 bejegyzés megtekintése - 241-255 / 255

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.