Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Színdarabok
1 day, 6 hours telt el
Fórum szabályzat
2 days, 16 hours telt el
Fórum szabályzat
2 days, 16 hours telt el
Elöltöltő fegyver és kiegészítő adás, vétel csere
4 days, 20 hours telt el
Fórum szabályzat
2 days, 16 hours telt el
További hozzászólások
15 bejegyzés megtekintése - 181-195 / 255
    • 2015-06-24-17:29

Sziasztok! Nem találok infót sehol. A gyutacs löszerelemnek számít? Vásárlására, tartására milyen szabály vonatkozik, ha NEM az? (Ha az akkor meg basszus.)
    Köszi!
    Szép napot! :wacko:

• 2015-06-24-09:49

Sziasztok! Nem találok infót sehol. A gyutacs löszerelemnek számít? Vásárlására, tartására milyen szabály vonatkozik, ha NEM az? (Ha az akkor meg basszus.)
    Köszi!
    Szép napot!
    :scratch:

• 2015-03-16-20:56

Ezt a képet csak azért tettem be ,mert annyira cuki.

Aranyos cici! Azaz cica :yahoo:   :good:   :yahoo:

• 2015-03-16-20:54

Szia! Milyen gyártmány, mekkora a kalibere, van- e MKH kártyája és ha igen, akkor meddig érvényes? Mennyire keveset használt?

Ezt a képet csak azért tettem be ,mert annyira cuki.

Mellékletek:

Üdv!

https://vadaszapro.net/reszletek/227089/1860-colt-army.-muzealis-jellegû-fegyver  hirdetésen gondoltam 65-öt adok érte ,de nem enged az árból.

• 2015-03-10-08:24

( Umberi )?

Én is kezdő vagyok 65-öt megér egy keveset használt colt army?[/quote

Szia! Milyen gyártmány, mekkora a kalibere, van- e MKH kártyája és ha igen, akkor meddig érvényes? Mennyire keveset használt?

• 2015-03-02-17:34

( Umberi )?

Én is kezdő vagyok 65-öt megér egy keveset használt colt army?

Cikkek a golyós lövésről Gyulaj Zrt
    Elolvastam, de semmit nem ír a láncgyújtásról.

Hozzászólók megütköztek az általam leírtakon(Jól kiröhögtek fogalmazhatnék így is)Az urak figyelmébe ajánlom ,,Cikkek a golyós lövésről Gyulaj Zrt” cikket amely elérhető az interneten.Érdekes és közérthető.

:yahoo: És ehhez mit szóltok:https://vadaszapro.net/reszletek/227089/1860-colt-army.-muzealis-jellegû-fegyver :yahoo: :good:

Utánvéttel nem postázza. Tud valamit.  Valamikor réges -régen egy Szilágyi László nevű embernek  postáztam utánvéttel. Ragaszkodott hozzá.   – nem vette át a csomagot. Fizettem a visszapostát is.

( Umberi )?

Én is kezdő vagyok 65-öt megér egy keveset használt colt army?

• 2015-03-01-10:47

Sziasztok! Ha beleírtok egymás “ablakába” akkor már nem lehet tudni, ki kinek, kiről, mit írt. :yahoo: :mail: :yahoo: :yahoo:

“Akár mit mond a belballisztika,a huzagolás akkor is forgatja a lövedéket”
    Szóval akkor azt tanultad belballisztikából, hogy a huzagolás nem forgatja a lővedéket, de szerinted mégis igen, amit az bizonyít hogy az USA-ban gyártanak szerelt lőszeres váltódobot elöltöltős fegyverhez.Lehet, iszok egy páleszt a magyar tanárok egészségére.

15 bejegyzés megtekintése - 181-195 / 255

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.